Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lisiu dziś ma lepszy dzień :) Ładnie zjadł, jest spokojny. Rano był cewnikowany a później sam też troszkę zrobił pod siebie. Była też kupka.
Znowu pojawiło się miejscami czucie. Przemieszcza się na przednich łapkach. Taki optymistyczny dzień. Oby jutro też było dobrze albo i lepiej. Ale nie zapeszajmy.
Pani rehabilitantka ćwiczy łapki . A my z Sylwią zbieramy się w sobie aby powtórzyć ćwiczenia według wskazówek lekarza, u którego Lisek był na konsultacji. Mamy tremę.. Ale być może to właśnie to przyniosło poprawę. Kto wie.
Planujemy tomograf i kolejne konsultacje. Jutro będę znała koszty...

Posted

[quote name='_bubu_']kto może zrobić banerek? pomóżcie rozsyłać wątek, proszę.
ja bym chętnie pomogła ale nigdy nie robiłam banerków... to wystarczy zrobić takiego małego jpga? czy bardziej skomplikowane?

edit:
czy tak może być?

Posted

[quote name='Magdalena']ja bym chętnie pomogła ale nigdy nie robiłam banerków... to wystarczy zrobić takiego małego jpga? czy bardziej skomplikowane?

edit:
czy tak może być?

Mnie też się podobają...:lol:

Posted

Dziś Lisek troszkę zjadł , nie ma większych zmian. Dużo śpi.

Koszty konsultacji oraz badania tomografem komputerowym w Polsce to łącznie 1000zł , jeśli lekarz podejmie się operacji to będą potrzebne kolejne min. 2000zł.
Czyli razem 3000zł.
Jeśli chcielibyśmy zrobić to samo w Brnie u najlepszych , koszty wyniosłyby 4,5 tyś + transport.

Działać trzeba szybko. Jest możliwość wykonania TK już jutro. Ale pieniędzy brak :( Czas działa na niekorzyść.

Posted

Porozsyłam wątek wieczorem, gdzie sie da.... Lolusiowy stan okreslano jako beznadziejny, a biega.....
Liskowej szansy nie wolno zmarnować.

Posted

[FONT=Times New Roman]Wysłałm biednemu Liskowi 30 zł na to konto Stowarzyszenia humanitarno-ekologicznego Dla Braci Mniejszych.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Dziewczyny kochane! Koniecznie dajcie numer konta do pierwszego postu! [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Nie każdemu będzie się chciało go szukać po całym wątku....[/FONT]

Posted

dziękuję !

pieniądze będę zbierać na prywatne konto , które podaję tylko na pw. Pieniądze na jutrzejszy TK muszę pożyczyć w pózniej nie bede mieć faktury zby je wyciągnać.
prywatnego konta nie podaję w pierwszym poście.