Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak stan liska sie ustabilizuje i bedzie wiadomo co i jak to poprosze moja siostre ktora pracuje na bielskiej ath - moze powiesi u siebie ogloszenie, tylu studentow tam sie kreci, to moze byc kopalnia domow tymczasowych chociazby; jeszcze nie ekplorowalam tego terenu, ale czemu nie sprobowac? siostra kocha zwierzeta - na pewno pomoze o ile jakis regulamin jej nie zabroni :cool3:

Posted

Lisek dojechał do lekarza w bardzo złym stanie. Porażenie zaczęło postępować. Stracił całkowicie czucie w tyle i częściowo w przednich łapkach, temperatura mimo leków skoczyła do 39.5. Lekarz podejrzewa wylew do rdzenia a to bardzo zle, powoduje on postępujący paraliż i śmierć. Jednak po badaniu i nastawianiu kręgów szyjnych u Liska znowu zaczęło pojawiać się czucie, co wszystkich zaskoczyło i dało nadzieję. Psiak wrócił do Bielska dużo spokojniejszy , chociaż nadal nie chce jeść. Jego stan ciągle się zmienia. Dziś znowu nie ma czucia w tyle . Trudno przewidzieć jak będzie jutro. Nadal może zdarzyć się wszystko. Ale jest mała nadzieja i tego się trzymamy. Pojawiło się równiez podejrzenie padaczki, mają być inne leki. Jeżeli stan Liska się nie pogorszy w niedziele mamy znowu jechać do Wrocławia na nastawianie kręgów. Potrzebe kciuki no i pieniądze.. Sam transport do Wrocławia to 180zł.

Posted

Robimy wszystko aby nie cierpiał. Cały dzień jest spokojniutki , nie piszczy, odpoczywa. Wygląda na to , że go nie boli. W razie potrzeby leki są w pogotowiu.

Posted

Jestem, niestety na razie mogę tylko podnieść...
Mam nadzieję, że Lisek będzie czuł się coraz lepiej i że wszystko pójdzie ku dobremu... Mocno trzymam za to kciuki!

Posted

I znowu serce mi pękło:-( ....w przyszłym tygodniu po wypłacie na pewno pomogę finansowo. Na tą chwilę przesyłam głaski i dobre myśli...

Te jego oczy...

Bubu a co jeszcze na tą chwilę, prócz pieniędzy, jest potrzebne?

Posted

Napisała bubu ;

w niedziele mamy znowu jechać do Wrocławia na nastawianie kręgów. Potrzebe kciuki no i pieniądze.. Sam transport do Wrocławia to 180zł.

Myśle że na tą chwilę najbardziej potrzebne są pieniadze. Malutki jest zaopiekowany, dostaje leki, teraz te wyjazdy...
To wszystko kosztuje...

Posted

Bubu jest dzisiaj poza B-B. Jak wróci, na pewno zda relację co z Liskiem. Pomoc bardzo potrzebna, chocby w porozsyłaniu wątku...

Posted

[quote name='togaa']Bubu jest dzisiaj poza B-B. Jak wróci, na pewno zda relację co z Liskiem. Pomoc bardzo potrzebna, chocby w porozsyłaniu wątku...

Rozsyłanie wątku obowiązkowo!!!!! Jak mała pójdzie spać i już będzie spokój, to porozsyłam, gdzie się da...Trzymaj się malutki Lisku :loveu:

Posted

Coś tam Wam jutro wpłacę...
Przepraszam, że nie mam czasu czytać wątku, alem dopiero wróciła...
Mam nadzieję, że mały (bo on chyba maluśki jest raczej) będzie zdrowy...

Pzdr,

Ukryty Smok

Posted

bardzo dziękujemy !!

U Liska dzisiaj bez zmian. Ani lepiej ani gorzej. Zjadł troszkę mięska, jest słaby.
Chcielibyśmy skonsultować Liska w Brnie z pełnymi badaniami , u najlepszych , ale to ogromne koszty.. Narazie nie mamy nawet na konsultacje w Polsce..
A czas ucieka