ihabe Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 hej Lisku, serce pęka ale mogę tylko na chwilę obecną być przy tobie myślami;-( Quote
ona03 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Liseczku :) pokazuj się cioteczkom sierotko. Quote
Smyku Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Witaj Liseczku . Bubu , zrobiłam wpłatę na konto Stowarzyszenia , podaj proszę swoje konto to dołożę się również do tomografu . Quote
agata51 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Płaczący Lisek, serce pęka... A bazarek polecam. Quote
Poker Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 z bazarku jest na razie 56 zł :multi:, kochane cioteczki kupują, nie zostawiają chłopczyka w biedzie Quote
Magdalena Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 dołączam się z bazarkiem cegielkowym dla liska http://www.dogomania.pl/threads/193986-dla-sparali%C5%BCowanego-Liska...-cegie%C5%82ki...-zbieramy-na-tomograf!-Do-24.10. Quote
_bubu_ Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Bardzo Wam dziękuję za każdą pomoc ! Dzisiejszy wyjazd na TK nie wypalił ze względów organizacyjnych. Min. nie udało się pożyczyć potrzebnej kwoty. Ale zapadła decyzja , w czwartek raniutko ruszamy z Liskiem do Brna . Na miejscu zdecydują czy będzie wykonany tomograf czy rezonans. Jeśli lekarz podejmie się operacji to będzie ona wykonana w tym samym dniu. Nie wiemy co zadecydują ale jest to najszybsza opcja pomocy Liskowi. Wierzę , że uda się mu pomóc. Lisek będzie w najlepszych rękach , niestety również będzie drożej. A dziś Lisek samodzielnie zrobił siusiu i kuupke :) Niestety przy poruszaniu się popiskuje a nie chce już siedzieć w jednym miejscu. Lisek się nie poddaje. Trzeba szybko pomóc.. Quote
Poker Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 to dobre wieści. Cioteczki, trzeba kasę gromadzić !!! Quote
Agnieszka Co. Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ogrodowy bazarek dla Liska - zapraszam: http://www.dogomania.pl/threads/193990-Dalie-maliny-dla-sparaliżowanego-Liska?p=15492629#post15492629 Quote
Poker Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 z bazarku jest prawie 80 zł, wiem że to kropelka w morzu ,ale ziarnko do ziarnka Quote
moni12 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Chciałaby wstawic sobie banerek Liska ,ale cioteczki nie umię. Może któraś z cioteczek napisze mi instrukcje w przystępnym języku na pw. Quote
MalgosMalgos Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Zaznaczam watek. Bede zagladac. Lisku, stan na nozki! Quote
Poker Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 moni12 napisał(a):Chciałaby wstawic sobie banerek Liska ,ale cioteczki nie umię. Może któraś z cioteczek napisze mi instrukcje w przystępnym języku na pw. wywołaj 2 razy tę samą stronę stronę z banerkiem , wejdź na nowy post na jednym wątku i kliknij lewym klawiszem na niebiesko na banerek na 2.wątku i ciągnij do nowego postu. Bardzo proste. Quote
ona03 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Lisku :loveu: zamawiałam ostatnio ręcznie malowane szeleczki, obrożę i smycz dla swoich psiaków u taks :loveu: i ona pieniążki za to przeznacza dla Ciebie :loveu:. Bubu pieniążki przekaże Ci togaa, trzymaj się Lisku cioteczki jak zwykle niezawodne przybywają :lol:. Quote
Magdalena Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 czy Lisek potrzebuje jakiejś specjalnej karmy? Quote
MalgosMalgos Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 W razie gdyby sie tfu! tfu! nie udalo stanac na nozki jest wozeczek w niemieckiej Fundacji Canifair dla malego potrzebujacego pieska do oddania jako dar Quote
andegawenka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Poker napisał(a):wywołaj 2 razy tę samą stronę stronę z banerkiem , wejdź na nowy post na jednym wątku i kliknij lewym klawiszem na niebiesko na banerek na 2.wątku i ciągnij do nowego postu. Bardzo proste. Instrukcja jest do jako plakacika do postu, a nie do stałego noszenia w podpisie. Tak? Quote
Recommended Posts