jostel5 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Jaki biedaczek! Trzymaj się Maluchu śliczny,wyjdziesz z tego! NiJaSe-za Ciebie też trzymam kciuki-tak samo jak wszyscy tutaj! Quote
NiJaSe Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 IVV nie jest tak żle ta guma twarda nie jest a bylby problem z utrzymaniem czystości , wczoraj mial wyjęty cewnik ale to sie nie sprawdziło bo on po prostu siusiał pod siebie , kocyki tam mają i widzialam ze niektore pieski pewnie te mobilniejsze maja koce w klatkach Quote
NiJaSe Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 jostel5 napisał(a):Jaki biedaczek! Trzymaj się Maluchu śliczny,wyjdziesz z tego! NiJaSe-za Ciebie też trzymam kciuki-tak samo jak wszyscy tutaj! Jostel kochana dziękuje , trzymajcie przede wszystkim za niego , ja sobie jakos dam rade Quote
NiJaSe Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 jeśli ktoś chciałby poczytać wypisy z kartoteki szpitalnej to poprosze o maila na pw bede wysyłać Quote
Lolalola Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 ale bidunia w tej klatce:( Panie Boze zwroc zdrowie Omenkowi,co on winien i za co tak cierpi!!!???? Omenek i NiJaSe trzymajcie sie oboje!!!! Quote
zuza1954 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Omenko,mały, czarny nosulku będziesz zdrowy!!! Jutro będzie lepiej. Quote
NiJaSe Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 przepraszam ,ze nieuzupełniam wszystkich deklarujących w pierwszym poście , wpłaty w miare ich spływania są dodawane Quote
fiorsteinbock Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Eh - trzymam kciuki Maluchu :( Walcz, prosze! Quote
Plicha Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Bidulinek kochany, NiJase wyobrażam sobie co musisz przeżywać jak go widzisz w takim stanie, serce się kraje :( Ale skoro tyle już przeżył to teraz będzie lepiej już. Spokojnej nocy malutki... Quote
NiJaSe Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Plicha strasznie to przykry widok , ale będe o niego walczyć , będe do niego jeździć i dodawać mu sił , on po prostu musi żyć i tyle , on te życie przecież dopiero zaczyna ,wszystko przed nim Quote
kinga_kinga7 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 tak musisz myśleć, wszyscy tu obecni Was wspierają i życzą jak najlepiej.I tak będzie!!!! powodzenia Quote
mru Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 wstrzymajcie sie chwile z tymi przelewami zza granicy :) będzie można przez PayPal tylko jutro napisze jak dokładnie to wygląda! Quote
mru Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 to zdjęcie Omena jest okropne :( ale prawdziwe ( dobrze ze jest :( Quote
NiJaSe Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 jutro wrzuce je w pierwszy post tez , dzsiaj juz oddalam sie spać bo padnieta jestem rano u niego nie będe bo musze o 10 być na Usg ,ale wieczorem pojade Quote
Vlk Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 jeszcze jest cos takiego jak Western Union, mają swoje oddziały w każdym większym mieście. Z tego co się niegdyś dowiadywałam to nie mieli wysokich opłat za transfery. Ale to by trzeba się dowiedzieć na nowo, ja to sprawdzałam parę lat temu. A Paypal faktycznie jest bardzo fajnym wynalazkiem, muszę go w końcu opanować. NiJaSe: na pewno będzie dobrze, tyle tu ciepłych myśli lata do Omenka i Ciebie :) Chłopak walczy! I w końcu wywalczy. Wysyłam mu głaski :) Quote
Vlk Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 hm i spróbuję jeszcze coś wyżebrać od znajomych, jedna koleżanka już obiecała, że coś wpłaci, przypomnę się jej ;) Quote
Ellig Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='NiJaSe']IVV nie jest tak żle ta guma twarda nie jest a bylby problem z utrzymaniem czystości , wczoraj mial wyjęty cewnik ale to sie nie sprawdziło bo on po prostu siusiał pod siebie , kocyki tam mają i widzialam ze niektore pieski pewnie te mobilniejsze maja koce w klatkach Tam kazdy zanosi dla swojego psa podklady, kurcze mozna je kupic w sklepach zoo.Moja suka miala takie kupione w kuchniapupila i przez 10 dni pobytu na powstancow codziennie je zmieniali,NiJaSe czy mozesz kupic te podklady ja za nie zaplace, zaraz wstawie link zebys wiedziala o co chodzi http://www.kuchniapupila.pl/pies/czystosc1/pieluchy/netty_podklad_chlonny,p919991289 najlepiej 60x90 Trzymaj sie Omen! Quote
Akrum Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 oj biedaku, a ja myślałam, że z tobą będzie coraz lepiej i że szybko wrócisz do formy, a tu takie pogorszenie... trzymaj się kochany,będzie dobrze - musi być. Quote
tayga Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ellig napisał(a):Tam kazdy zanosi dla swojego psa podklady, kurcze mozna je kupic w sklepach zoo. Takie podkłady bywają też w aptekach... i "po znajomości" na oddziałach szpitalnych. Omenku... nowa ciocia trzyma kciuki za Twoje zdrówko! Quote
Ellig Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 tayga napisał(a):Takie podkłady bywają też w aptekach... i "po znajomości" na oddziałach szpitalnych. Omenku... nowa ciocia trzyma kciuki za Twoje zdrówko! W aptekach sa drogie i tylko na sztuki ale moze na cito warto chociaz ze 3 kupic, najczesciej sa te podklady w aptekach przyszpitalnych w innych czesto trzeba zamawiac.....Tylko kto pomoze NiJaSe i kupi, nie zaplaci tylko kupi, ja zwroce pieniadze????? Quote
Recommended Posts