Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

IVV nie jest tak żle ta guma twarda nie jest a bylby problem z utrzymaniem czystości , wczoraj mial wyjęty cewnik ale to sie nie sprawdziło bo on po prostu siusiał pod siebie , kocyki tam mają i widzialam ze niektore pieski pewnie te mobilniejsze maja koce w klatkach

Posted

jostel5 napisał(a):
Jaki biedaczek! Trzymaj się Maluchu śliczny,wyjdziesz z tego!
NiJaSe-za Ciebie też trzymam kciuki-tak samo jak wszyscy tutaj!

Jostel kochana dziękuje , trzymajcie przede wszystkim za niego , ja sobie jakos dam rade

Posted

Bidulinek kochany, NiJase wyobrażam sobie co musisz przeżywać jak go widzisz w takim stanie, serce się kraje :( Ale skoro tyle już przeżył to teraz będzie lepiej już. Spokojnej nocy malutki...

Posted

Plicha strasznie to przykry widok , ale będe o niego walczyć , będe do niego jeździć i dodawać mu sił , on po prostu musi żyć i tyle , on te życie przecież dopiero zaczyna ,wszystko przed nim

Posted

wstrzymajcie sie chwile z tymi przelewami zza granicy :) będzie można przez PayPal tylko jutro napisze jak dokładnie to wygląda!

Posted

jutro wrzuce je w pierwszy post tez , dzsiaj juz oddalam sie spać bo padnieta jestem
rano u niego nie będe bo musze o 10 być na Usg ,ale wieczorem pojade

Posted

jeszcze jest cos takiego jak Western Union, mają swoje oddziały w każdym większym mieście. Z tego co się niegdyś dowiadywałam to nie mieli wysokich opłat za transfery. Ale to by trzeba się dowiedzieć na nowo, ja to sprawdzałam parę lat temu. A Paypal faktycznie jest bardzo fajnym wynalazkiem, muszę go w końcu opanować.

NiJaSe: na pewno będzie dobrze, tyle tu ciepłych myśli lata do Omenka i Ciebie :) Chłopak walczy! I w końcu wywalczy. Wysyłam mu głaski :)

Posted

hm i spróbuję jeszcze coś wyżebrać od znajomych, jedna koleżanka już obiecała, że coś wpłaci, przypomnę się jej ;)

Posted

[quote name='NiJaSe']IVV nie jest tak żle ta guma twarda nie jest a bylby problem z utrzymaniem czystości , wczoraj mial wyjęty cewnik ale to sie nie sprawdziło bo on po prostu siusiał pod siebie , kocyki tam mają i widzialam ze niektore pieski pewnie te mobilniejsze maja koce w klatkach

Tam kazdy zanosi dla swojego psa podklady, kurcze mozna je kupic w sklepach zoo.Moja suka miala takie kupione w kuchniapupila i przez 10 dni pobytu na powstancow codziennie je zmieniali,NiJaSe czy mozesz kupic te podklady ja za nie zaplace, zaraz wstawie link zebys wiedziala o co chodzi

http://www.kuchniapupila.pl/pies/czystosc1/pieluchy/netty_podklad_chlonny,p919991289
najlepiej 60x90

Trzymaj sie Omen!

Posted

oj biedaku, a ja myślałam, że z tobą będzie coraz lepiej i że szybko wrócisz do formy, a tu takie pogorszenie...
trzymaj się kochany,będzie dobrze - musi być.

Posted

Ellig napisał(a):
Tam kazdy zanosi dla swojego psa podklady, kurcze mozna je kupic w sklepach zoo.

Takie podkłady bywają też w aptekach... i "po znajomości" na oddziałach szpitalnych.

Omenku... nowa ciocia trzyma kciuki za Twoje zdrówko!

Posted

tayga napisał(a):
Takie podkłady bywają też w aptekach... i "po znajomości" na oddziałach szpitalnych.

Omenku... nowa ciocia trzyma kciuki za Twoje zdrówko!

W aptekach sa drogie i tylko na sztuki ale moze na cito warto chociaz ze 3 kupic, najczesciej sa te podklady w aptekach przyszpitalnych w innych czesto trzeba zamawiac.....Tylko kto pomoze NiJaSe i kupi, nie zaplaci tylko kupi, ja zwroce pieniadze?????