pelaodrudego Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Kurde, tak malo czasu. Myslę jednak, ze ZS zgodzilby sie przetrzymać z dzień, może dwa, żeby tylko znależć cos sensownego! Ja bym do niego dzwonila wtedy! serce sie kraje-taki dzieciak do schronu?!!! Quote
aganela Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 pela popatrz na wątek suni donki -zrobił się ruch... Omenku jeszcze raz podskoczymy na 1 str. !!! Quote
cyranka Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 O Matko ! Jak ja się cieszę że Omen zdrowieje !!! Teraz tylko może być lepiej, no i żeby nie do schroniska , bo przepadnie! :) Quote
zuza1954 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Wspaniale Omenku.Zdrówka ci życzymy i Liliusi też-będzie dobrze. Oby jeszcze tylko Pola wyzdrowiała i jej dzieci znalazły domki.Trzymamay za wsztskich kciuki. Quote
jostel5 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Omenku,zdrowiej szybciutko i pokazuj się!NiJaSe-nieustające kciuki! :) Quote
Awit Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Oj jak dobrze, że Omek odżył.... Zaglądajcie cioteczki do maleńkiej Liluni, trzymajmy za nią kciuki, może tyle pozytywnego myślenia wpłynie na polepszenie jej stanu zdrowia.... Quote
NiJaSe Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 i dziesiejszy spacerek :) [video=youtube;pwf-SQ6vq24]http://www.youtube.com/watch?v=pwf-SQ6vq24[/video] Quote
NiJaSe Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 a to czeka Omena jak wróci do domu , hehe i Lilke ostrowską tez ..... tak sie u nas psy rozwydrza ;) [video=youtube;ywp2WPMU2hA]http://www.youtube.com/watch?v=ywp2WPMU2hA[/video] Quote
Nayantara Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Jezus jaki on chudziutki! Mniam mniam, ale te lody wcinają ; D Quote
LadyBell Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 nie no ja to myślę że Lilka to w ciągu paru godzin się u Ciebie zmieni nie do poznania skoro Ty masz takie przekonujące terapie ;) Quote
elmira Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 E, nie lubię Was:) Poryczałam się, Omen chodzi, haszczaki wcinają lody (Setka też haszczak, ale w ukryciu). Quote
pelaodrudego Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 O matko! dobrze, ze moja kotka (Lucka) tego nie widzi !!!! Quote
Lolalola Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Omenku bedzie dobrze:)cieszy mnie dzien dzisiejszy i wiesci o tobie,dobranoc;)kolorowych......... Quote
Plicha Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Kota jedzącego lody łyżeczką jeszcze nie widziałam :evil_lol: No terapia rzeczywiście skuteczna bedzie :cool3: Quote
pelaodrudego Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 idusiek napisał(a):a oc ? też by chciała?:)Pewnie tak! a ona bida ciagle cierpi na koci katar. Już tyle antybiotykow dostała, całą zimę nie puszczalam z domu i co lepiej to znowu gorzej. Ona przyszla do mnie w tragicznym stanie, poza tym jest bardzo drobna a na dodatek po dwoch m-cach od pojawienia sie u mnie poszla w długą (nigdy nie mialam kota i nie znalam objawów "pociągu" do natury). Okazało sie , ze miala pierwsza rujke no i wrocila kotna. Nie mogla urodzić, nalegalam, zeby ciąć. Miala dwa kociaki, jeden uduszony, drugi ledwo zywy, wysięki do macicy, zrobina kastracja. Także to tez na zdrowie jej nie wyszło. Wstyd przyznać ale do tej pory (jest ponad rok u mnie) nie mam odwagi jej szczepić, ciągle walcze z tym choróbskiem. Quote
NiJaSe Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Plicha napisał(a):Kota jedzącego lody łyżeczką jeszcze nie widziałam :evil_lol: No terapia rzeczywiście skuteczna bedzie :cool3: bo stara prawda ludowa mówi ,ze wszelkie bariery łamią łakocie :evil_lol: Quote
Plicha Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 He he coś w tym jest :) Jak tam Omenek sie dziś czuje? Quote
NiJaSe Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 dzisiaj też był na spacerku :) , zrobil maleńka kupeczke ,polezał z Niyą na trawce , jeszcze słabieńki jest ale teraz z kazdym dniem to juz musi byc tylko lepiej Quote
NiJaSe Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 maleńka i wymęczona ale była , a to dobrze świadczy bo to znak że jelita zaczynają pracować i z dzisiejszego wietrzenia pod kliniką [video=youtube;JpKMFOkwOF0]http://www.youtube.com/watch?v=JpKMFOkwOF0[/video] Quote
Ellig Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 NiJaSe napisał(a):dzisiaj też był na spacerku :) , zrobil maleńka kupeczke ,polezał z Niyą na trawce , jeszcze słabieńki jest ale teraz z kazdym dniem to juz musi byc tylko lepiej Ekstra, trzymaj sie Omenku:) Quote
cyranka Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Jakie dobre wieści ! :) Musi być coraz lepiej ! Quote
Recommended Posts