Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurde, tak malo czasu. Myslę jednak, ze ZS zgodzilby sie przetrzymać z dzień, może dwa, żeby tylko znależć cos sensownego! Ja bym do niego dzwonila wtedy! serce sie kraje-taki dzieciak do schronu?!!!

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wspaniale Omenku.Zdrówka ci życzymy i Liliusi też-będzie dobrze. Oby jeszcze tylko Pola wyzdrowiała i jej dzieci znalazły domki.Trzymamay za wsztskich kciuki.

Posted

Oj jak dobrze, że Omek odżył....

Zaglądajcie cioteczki do maleńkiej Liluni, trzymajmy za nią kciuki, może tyle pozytywnego myślenia wpłynie na polepszenie jej stanu zdrowia....

Posted

a to czeka Omena jak wróci do domu , hehe i Lilke ostrowską tez ..... tak sie u nas psy rozwydrza ;)

[video=youtube;ywp2WPMU2hA]http://www.youtube.com/watch?v=ywp2WPMU2hA[/video]

Posted

idusiek napisał(a):
a oc ? też by chciała?:)
Pewnie tak! a ona bida ciagle cierpi na koci katar. Już tyle antybiotykow dostała, całą zimę nie puszczalam z domu i co lepiej to znowu gorzej. Ona przyszla do mnie w tragicznym stanie, poza tym jest bardzo drobna a na dodatek po dwoch m-cach od pojawienia sie u mnie poszla w długą (nigdy nie mialam kota i nie znalam objawów "pociągu" do natury). Okazało sie , ze miala pierwsza rujke no i wrocila kotna. Nie mogla urodzić, nalegalam, zeby ciąć. Miala dwa kociaki, jeden uduszony, drugi ledwo zywy, wysięki do macicy, zrobina kastracja. Także to tez na zdrowie jej nie wyszło. Wstyd przyznać ale do tej pory (jest ponad rok u mnie) nie mam odwagi jej szczepić, ciągle walcze z tym choróbskiem.

Posted

Plicha napisał(a):
Kota jedzącego lody łyżeczką jeszcze nie widziałam :evil_lol: No terapia rzeczywiście skuteczna bedzie :cool3:

bo stara prawda ludowa mówi ,ze wszelkie bariery łamią łakocie :evil_lol:

Posted

dzisiaj też był na spacerku :) , zrobil maleńka kupeczke ,polezał z Niyą na trawce , jeszcze słabieńki jest ale teraz z kazdym dniem to juz musi byc tylko lepiej

Posted

maleńka i wymęczona ale była , a to dobrze świadczy bo to znak że jelita zaczynają pracować
i z dzisiejszego wietrzenia pod kliniką
[video=youtube;JpKMFOkwOF0]http://www.youtube.com/watch?v=JpKMFOkwOF0[/video]

Posted

NiJaSe napisał(a):
dzisiaj też był na spacerku :) , zrobil maleńka kupeczke ,polezał z Niyą na trawce , jeszcze słabieńki jest ale teraz z kazdym dniem to juz musi byc tylko lepiej

Ekstra, trzymaj sie Omenku:)