Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ellig napisał(a):
W aptekach sa drogie i tylko na sztuki ale moze na cito warto chociaz ze 3 kupic, najczesciej sa te podklady w aptekach przyszpitalnych w innych czesto trzeba zamawiac.....Tylko kto pomoze NiJaSe i kupi, nie zaplaci tylko kupi, ja zwroce pieniadze?????

moja kolezanka kupowaław aptece podkłady ludzkie dla szczeniora, kosztowały kilkanaście zł za 10 szt. a psie kosztują 3 razy tyle.

Posted

idusiek napisał(a):
moja kolezanka kupowaław aptece podkłady ludzkie dla szczeniora, kosztowały kilkanaście zł za 10 szt. a psie kosztują 3 razy tyle.

No to kup i przekaz dla Omena.....

Posted

mru napisał(a):
wstrzymajcie sie chwile z tymi przelewami zza granicy :) będzie można przez PayPal tylko jutro napisze jak dokładnie to wygląda!

mru, ludzie prosza o pelne namiary na numer konta ze SWIFTEM , najlepiej jakby znalazly sie na stronie Omena na Vivie, takie sa prosby z Facebooka....

Posted

Ellig napisał(a):
mru, ludzie prosza o pelne namiary na numer konta ze SWIFTEM , najlepiej jakby znalazly sie na stronie Omena na Vivie, takie sa prosby z Facebooka....

pisalismy ze taki przelew kosztuje 50 z i jest bez sensu
bedzie mozliwosc wplat przez PayPal tylko musicie dac mi chwile

Posted

mru napisał(a):
pisalismy ze taki przelew kosztuje 50 z i jest bez sensu
bedzie mozliwosc wplat przez PayPal tylko musicie dac mi chwile

Ok!Dzieki bo zasypuja mnie wiadomosciami na pw.....

Posted

Już piszę co do wpłat zza granicy :)

można robić donacje poprzez:

DotPay, pod adresem: [FONT=&quot]https://ssl.dotpay.eu/[/FONT] seller ID: [FONT=&quot]3833[/FONT]

Remember to enter OMEN as transaction description!

PayPal, pod adresem: [FONT=&quot]https://www.paypal.com/pl/cgi-bin/webscr?cmd=_flow&SESSION=8YjVWGjjDdUMTynFD5wLJUo9vZ2YUAS5I8fZvlrBhTDABL0kSIMo_FdEsCq&dispatch=5885d80a13c0db1f22d2300ef60a67593b79a4d03747447e1e8d0f800ad65e80[/FONT]

(ID: [email protected])

Remember to enter OMEN as transaction description!

NiJaSe daj to w pierwszy post :)

Posted

nabede te podkłady , seni 20 szt. kosztuja 3o pare złoty
Dzowniłam na powstańców , pani mówi ze Omen jakby żywszy niz wczoraj , wymiotował dwa razy ale piana juz nie zółcia i raz mial lekką biegunke

Posted

NiJaSe napisał(a):
nabede te podkłady , seni 20 szt. kosztuja 3o pare złoty
Dzowniłam na powstańców , pani mówi ze Omen jakby żywszy niz wczoraj , wymiotował dwa razy ale piana juz nie zółcia i raz mial lekką biegunke

To je kup zaraz wysle Ci pieniadze, potem przydadza sie jeszcze w domu a Omen bedzie mial chociaz troche komfortu.

Posted

NiJaSe napisał(a):

Świetnie :) Oby teraz coraz szybciej mu się poprawiało :)

Posted

Akrum ja tego inaczej nie widze , musi być dobrze ,tyle was tutaj go wspiera to nie może być inaczej.
Raz jeszcze dziękuje wam wszystkim za każdą pomoc i za obecnosc

Posted

NiJaSe napisał(a):
masz racje 60x60 to tak na styk by pewnie bylo , lepsze wieksze :)
a na moim usg wsio ok ;) , serdcho pracuje juz jak maszyna :)

To dobrze, ze wszystko ok z Twoim serduchem:)
Przelalam pieniadze na podklady 40 zl.

Posted

kurcze help... nie mogę wstawić sobie Omenka w sygnaturę, bo mam za długą. Macie jakiś bannerek o skróconym adresie? Ja nigdy nie pamiętam jak się podlinkowuje bannerki, może przez tinyurl dałoby się bannerek podlinkować?

Posted

Ellig napisał(a):

Jest poprawa. Będzie dobrze.Ci "z góry" nad nim czuwają...I my wszyscy też...:lol:

Posted

Ellig napisał(a):

he po części ono moje ,ale to nie moje tym razem słyszałam :)

Posted

o, chyba mi się jednak udało :) Omen, nie rób jaj. Dzisiaj wyjeżdżam a jak wrócę, to musi być już lepiej! Walcz psiaku! :) Trzymam kciuki. Spróbuję parę zł od lubego wyżebrać na Ciebie :)

Posted

Vlk napisał(a):
kurcze help... nie mogę wstawić sobie Omenka w sygnaturę, bo mam za długą. Macie jakiś bannerek o skróconym adresie? Ja nigdy nie pamiętam jak się podlinkowuje bannerki, może przez tinyurl dałoby się bannerek podlinkować?

a ja u Ciebie widze Omenowy banerek