Kociabanda2 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Rety! Wspaniale! Nareszcie jest jakiś promyczek nadziei :) Omen, trzymamy za Ciebie kciuki! Walcz!!! Quote
idusiek Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ellig napisał(a):W aptekach sa drogie i tylko na sztuki ale moze na cito warto chociaz ze 3 kupic, najczesciej sa te podklady w aptekach przyszpitalnych w innych czesto trzeba zamawiac.....Tylko kto pomoze NiJaSe i kupi, nie zaplaci tylko kupi, ja zwroce pieniadze????? moja kolezanka kupowaław aptece podkłady ludzkie dla szczeniora, kosztowały kilkanaście zł za 10 szt. a psie kosztują 3 razy tyle. Quote
Ellig Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 idusiek napisał(a):moja kolezanka kupowaław aptece podkłady ludzkie dla szczeniora, kosztowały kilkanaście zł za 10 szt. a psie kosztują 3 razy tyle. No to kup i przekaz dla Omena..... Quote
Ellig Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 mru napisał(a):wstrzymajcie sie chwile z tymi przelewami zza granicy :) będzie można przez PayPal tylko jutro napisze jak dokładnie to wygląda! mru, ludzie prosza o pelne namiary na numer konta ze SWIFTEM , najlepiej jakby znalazly sie na stronie Omena na Vivie, takie sa prosby z Facebooka.... Quote
mru Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ellig napisał(a):mru, ludzie prosza o pelne namiary na numer konta ze SWIFTEM , najlepiej jakby znalazly sie na stronie Omena na Vivie, takie sa prosby z Facebooka.... pisalismy ze taki przelew kosztuje 50 z i jest bez sensu bedzie mozliwosc wplat przez PayPal tylko musicie dac mi chwile Quote
Ellig Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 mru napisał(a):pisalismy ze taki przelew kosztuje 50 z i jest bez sensu bedzie mozliwosc wplat przez PayPal tylko musicie dac mi chwile Ok!Dzieki bo zasypuja mnie wiadomosciami na pw..... Quote
mru Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Już piszę co do wpłat zza granicy :) można robić donacje poprzez: DotPay, pod adresem: [FONT="]https://ssl.dotpay.eu/[/FONT] seller ID: [FONT="]3833[/FONT] Remember to enter OMEN as transaction description! PayPal, pod adresem: [FONT="]https://www.paypal.com/pl/cgi-bin/webscr?cmd=_flow&SESSION=8YjVWGjjDdUMTynFD5wLJUo9vZ2YUAS5I8fZvlrBhTDABL0kSIMo_FdEsCq&dispatch=5885d80a13c0db1f22d2300ef60a67593b79a4d03747447e1e8d0f800ad65e80[/FONT] (ID: [email protected]) Remember to enter OMEN as transaction description! NiJaSe daj to w pierwszy post :) Quote
Akrum Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 super, że ludzie z zagranicy chcę wpłacać pieniążki na leczenie Omena, teraz to najbardziej oczekiwana pomoc... Quote
NiJaSe Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 nabede te podkłady , seni 20 szt. kosztuja 3o pare złoty Dzowniłam na powstańców , pani mówi ze Omen jakby żywszy niz wczoraj , wymiotował dwa razy ale piana juz nie zółcia i raz mial lekką biegunke Quote
Ellig Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 NiJaSe napisał(a):nabede te podkłady , seni 20 szt. kosztuja 3o pare złoty Dzowniłam na powstańców , pani mówi ze Omen jakby żywszy niz wczoraj , wymiotował dwa razy ale piana juz nie zółcia i raz mial lekką biegunke To je kup zaraz wysle Ci pieniadze, potem przydadza sie jeszcze w domu a Omen bedzie mial chociaz troche komfortu. Quote
Kociabanda2 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 NiJaSe napisał(a): Dzowniłam na powstańców , pani mówi ze Omen jakby żywszy niz wczoraj , wymiotował dwa razy ale piana juz nie zółcia i raz mial lekką biegunke Świetnie :) Oby teraz coraz szybciej mu się poprawiało :) Quote
Plicha Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Mam nadzieje że jak pojedziecie do niego wieczorem to będzie w jeszcze lepszej formie :) Quote
NiJaSe Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 poprawka tam jest nawet 30 sztuk :) , jak na stronir kosztuja 30,24 gr to w aptece pewnie ok.35zł http://www.blizejciebie.pl/podklady_higieniczne_seni_soft_basic_60_x_60_-30szt_.html,296_316,1406,1 Grzesiek juz poleciał kupic , jak sie wszystkich nie wykorzysta to pojda potem dla innego piesia Quote
Ellig Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='NiJaSe']poprawka tam jest nawet 30 sztuk :) , jak na stronir kosztuja 30,24 gr to w aptece pewnie ok.35zł http://www.blizejciebie.pl/podklady_higieniczne_seni_soft_basic_60_x_60_-30szt_.html,296_316,1406,1 Grzesiek juz poleciał kupic , jak sie wszystkich nie wykorzysta to pojda potem dla innego piesia Wysylam pieniadze, dziekuje:)Lepiej kupic 60x90 Quote
NiJaSe Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 masz racje 60x60 to tak na styk by pewnie bylo , lepsze wieksze :) a na moim usg wsio ok ;) , serdcho pracuje juz jak maszyna :) Quote
Akrum Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 NiJaSe tylko pamiętaj, nie denerwuj się i nie przemęczaj ;) zobaczysz, z Omenem bedzie wszystko dobrze ;) Quote
NiJaSe Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Akrum ja tego inaczej nie widze , musi być dobrze ,tyle was tutaj go wspiera to nie może być inaczej. Raz jeszcze dziękuje wam wszystkim za każdą pomoc i za obecnosc Quote
Ellig Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 NiJaSe napisał(a):masz racje 60x60 to tak na styk by pewnie bylo , lepsze wieksze :) a na moim usg wsio ok ;) , serdcho pracuje juz jak maszyna :) To dobrze, ze wszystko ok z Twoim serduchem:) Przelalam pieniadze na podklady 40 zl. Quote
Vlk Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 kurcze help... nie mogę wstawić sobie Omenka w sygnaturę, bo mam za długą. Macie jakiś bannerek o skróconym adresie? Ja nigdy nie pamiętam jak się podlinkowuje bannerki, może przez tinyurl dałoby się bannerek podlinkować? Quote
zuza1954 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ellig napisał(a):To dobrze, ze wszystko ok z Twoim serduchem:) Przelalam pieniadze na podklady 40 zl. Jest poprawa. Będzie dobrze.Ci "z góry" nad nim czuwają...I my wszyscy też...:lol: Quote
NiJaSe Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Ellig napisał(a):To dobrze, ze wszystko ok z Twoim serduchem:) Przelalam pieniadze na podklady 40 zl. he po części ono moje ,ale to nie moje tym razem słyszałam :) Quote
Vlk Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 o, chyba mi się jednak udało :) Omen, nie rób jaj. Dzisiaj wyjeżdżam a jak wrócę, to musi być już lepiej! Walcz psiaku! :) Trzymam kciuki. Spróbuję parę zł od lubego wyżebrać na Ciebie :) Quote
NiJaSe Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Vlk napisał(a):kurcze help... nie mogę wstawić sobie Omenka w sygnaturę, bo mam za długą. Macie jakiś bannerek o skróconym adresie? Ja nigdy nie pamiętam jak się podlinkowuje bannerki, może przez tinyurl dałoby się bannerek podlinkować? a ja u Ciebie widze Omenowy banerek Quote
Recommended Posts