Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NiJaSe napisał(a):
he po części ono moje ,ale to nie moje tym razem słyszałam :)

Matko widzisz jaka jestem zakrecona, przepraszam:)
Dzisiaj szukam kogos kto zalozylby watek dla psa i juz rece mi opadaja i glowa peka, sorki, pozdrow "maluszka":)

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie te zdjęcie przejmujące, biedaczek, na takich metalowych zimnych i twardych kratach, taki ledwo żywy, jak on musi się źle czuć, nie wie co się dzieje, że wstać nie może, że nie ma siły:-(

Posted

nowe wpłaty na Omenka:

2010-06-02 100,00 PLN MADZIK27
2010-06-02 30,00 PLN JOANNA D. B.
2010-06-02 100,00 PLN BEATA JOANNA B.
2010-06-04 15,00 PLN JUSTYNA G.
2010-06-04 20,00 PLN KAROLINA M.
2010-06-04 20,00 PLN AWIT
2010-06-04 20,00 PLN TERESA BORCZ
2010-06-04 60,00 PLN MIRON i JÓZEF H.
2010-06-04 50,00 PLN VIKTORIJA R.
2010-06-04 500,00 PLN AGNIESZKA Z.

to razem 1531 zł. na koncie fundacji :) :multi:

Posted

pewnie ze warto bo to mądry i piekny psiak i całe życie jeszcze przed nim , bo to przeciez jeszcze dziecko tak naprawde
senkju Elmirko :) , aaa heh Panie w Lotce to juz na mur zakochane :)

Posted

[quote name='Ellig']No to kup i przekaz dla Omena.....
Ellig, napiszę jak TY na wątku Brygady /Rogala- "sama dysponuję swoimi środkami i nikt mi nie będzie mówił co mam komu dawać".;)

Dziękuję za dobrą radę, chętnie bym z niej skorzystała, gdyby nie fakt, że wczoraj przybyła nam pod opiekę niechodząca suczka / po wypadku i jej 6 maluchów :(

Mozesz jakoś pomóc?
Zapraszam na wątek Poli:

http://www.dogomania.pl/threads/186950-BROK-mama-po-wypadku-nie-chodzi-strzelano-do-niej-6-maluchów-POMOCY!!!

Posted

NiJaSe napisał(a):
pewnie ze warto bo to mądry i piekny psiak i całe życie jeszcze przed nim , bo to przeciez jeszcze dziecko tak naprawde
senkju Elmirko :) , aaa heh Panie w Lotce to juz na mur zakochane :)

A ja Ci wysmarowałam PM o Lotce;) Bardzo się cieszę.

Posted

[quote name='idusiek']Ellig, napiszę jak TY na wątku Brygady /Rogala- "sama dysponuję swoimi środkami i nikt mi nie będzie mówił co mam komu dawać".;)

Dziękuję za dobrą radę, chętnie bym z niej skorzystała, gdyby nie fakt, że wczoraj przybyła nam pod opiekę niechodząca suczka / po wypadku i jej 6 maluchów :(

Mozesz jakoś pomóc?
Zapraszam na wątek Poli:

http://www.dogomania.pl/threads/186950-BROK-mama-po-wypadku-nie-chodzi-strzelano-do-niej-6-maluchów-POMOCY!!!
juz nie ma tematu , ja kupiłam podkłady a Ellig przesłała mi kase :)

Posted

NiJaSe napisał(a):
juz nie ma tematu , ja kupiłam podkłady a Ellig przesłała mi kase :)

super! - a ile kosztowały jeśli można wiedzieć, bo mój Roman będzie ich potrzebował ;)

Posted

zawiozłam mu kocyk i podkłady , dzisiaj byłbardziej rześki , podnosil głowe , interesowal się tym co sie dzieje wokolo i nawet wyciągał sobie juz sam cewnik , teraz trzeba czekac zeby te jelita sie zagoily i zaczęły pracować. Jutro zawieziemy mu jeszcze gotowy kleik z siemienia lnianego , będzie dostawal mala łyżeczkę co godzina , wiecej na raz nie mozna żeby nie pobudzać wymiotów. Jestem dobrej myśli ,ale wasze kciuki dalej potrzebne

Posted

NiJaSe napisał(a):
zawiozłam mu kocyk i podkłady , dzisiaj byłbardziej rześki , podnosil głowe , interesowal się tym co sie dzieje wokolo i nawet wyciągał sobie juz sam cewnik , teraz trzeba czekac zeby te jelita sie zagoily i zaczęły pracować. Jutro zawieziemy mu jeszcze gotowy kleik z siemienia lnianego , będzie dostawal mala łyżeczkę co godzina , wiecej na raz nie mozna żeby nie pobudzać wymiotów. Jestem dobrej myśli ,ale wasze kciuki dalej potrzebne
:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: