Lolalola Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 ............czesc Omenku!!.....caly czas za Ciebie trzymam!!!! Porozsylalam watek,moze jakas cioteczka jeszcze zajrzy i pomoze!! ZDROWIEJ MALUCHU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
polubek Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 dzień dobry cześć i czołem nijase. dogo małe nie? :) lolalola mnie przygoniła Quote
Plicha Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Powodzenia! Obyście przywiezli dobre wiadomości... Quote
ocelot Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Tragiczne jest to, że kiedy znalazł pomocną dłoń tak bardzo cierpi. Omenku uszu do góry! Musi być dobrze! NiJaSe trymaj się!! Quote
Dora Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Czy w pierwszym poscie to sa wszystkie info, bo nie mam sil na przechodzenie przez caly watek ..... robilyscie jakies bazarki na chlopaka, przelejemy dzisiaj pare zloty z adopcyjnego konta Renia nie denerwuje sie ...... Quote
Ellig Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Trzymajcie sie, powodzenia,Omenku zaraz do Ciebie przyjada... Quote
Vlk Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 a jakoś wzmacniany jest Omenkowy organizm? Tak jak np przy nosówce, wzmacnia się organizm, bo musi sobie sam poradzić z chorobą... Quote
cyranka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Jezu kochany, od 2 dni myślami jestem przy tym piesku ! Jak ja pragnę, aby wyzdrowiał ! Patrzę na moją Bunię ze schroniska i dziękuję Bogu, że jest zdrowa... A ten biedaczek tak cierpi ! :( Quote
NiJaSe Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Omen dzisiaj na nas reagował , podnosił głowe i próbował wstawać ,ale cholera jelita dalej nie pracują :( , narazie jedynie mozemy tylko czekać i zaciskać kciuki zeby zaczeły pracować. Dostaje leki na pobudzenie pracy jelit i środki wzmacniające organizm , jestesmy w kontakcie z prof.Lechowskim. Mam nadzieiej ,że nasza dzisiejsza wizyta doda mu sil , ze uwierzy że warto walczyc bo jest po co , bo nie jest sam .... temperatura póki co dzisiaj sie unormowała , przed południem miał wymioty od 1d jakies 15 spokój Quote
NiJaSe Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Arielka napisał(a):A ile on może mieć lat? on młodziutki jest ma coś koło roku max 1,5 Quote
Plicha Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 To już 3 noc niepokoju będzie, kiedy wreszcie na dobre mu się poprawi :( Quote
zuza1954 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 To bardzo dobrze. Może nastąpi przełom na lepsze w jego organizmie. Trzyma kciuki za jego zdrowie z całą moją rodzinką i naszą sznaucerką Kari.NiJaSe napisał(a):Omen dzisiaj na nas reagował , podnosił głowe i próbował wstawać ,ale cholera jelita dalej nie pracują :( , narazie jedynie mozemy tylko czekać i zaciskać kciuki zeby zaczeły pracować. Dostaje leki na pobudzenie pracy jelit i środki wzmacniające organizm , jestesmy w kontakcie z prof.Lechowskim. Mam nadzieiej ,że nasza dzisiejsza wizyta doda mu sil , ze uwierzy że warto walczyc bo jest po co , bo nie jest sam .... temperatura póki co dzisiaj sie unormowała , przed południem miał wymioty od 1d jakies 15 spokój Quote
Lolalola Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Kurcze ...dobrze,ze reagowal i goraczka odpuscila..........moze te jelitka potrzebuja troszke wiecej czasu coby sie zabrac do pracy,szczegolnie,ze sa tak zorane:(nie znam sie nic a nic na takim temacie,ale jakos sie pocieszam....hmmmm Omenku my tu czekamy na Twoje wyzdrowienie,zdjecia z laki i zabaw z kolegami wiec WRACAJ DO ZDROWKA!!!!!!!!!!!!!!! Dobranoc! Quote
Kociabanda2 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Oby nastąpił wreszcie ten przełom! Szkoda mi go strasznie :( Quote
cyranka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 NiJaSe napisał(a):Omen dzisiaj na nas reagował , podnosił głowe i próbował wstawać ,ale cholera jelita dalej nie pracują :( , narazie jedynie mozemy tylko czekać i zaciskać kciuki zeby zaczeły pracować. Dostaje leki na pobudzenie pracy jelit i środki wzmacniające organizm , jestesmy w kontakcie z prof.Lechowskim. Mam nadzieiej ,że nasza dzisiejsza wizyta doda mu sil , ze uwierzy że warto walczyc bo jest po co , bo nie jest sam .... temperatura póki co dzisiaj sie unormowała , przed południem miał wymioty od 1d jakies 15 spokój Może jednak trzeba mu podać ten " Mestinon" na pobudzenie jelit do pracy ?! Błagam sugerujcie to lekarzom !!! Zawsze w atonii jelit - zwłaszcza po operacji w szpitalach podają ten lek ! Quote
NiJaSe Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 jutro tez do niego pojedziemy i rano i wieczorem , niech wie ze caly czas z nim jestesmy , jakby mi pozwolili to od rana do nocy bym tam przy nim siedziala Quote
NiJaSe Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Dora napisał(a):Czy w pierwszym poscie to sa wszystkie info, bo nie mam sil na przechodzenie przez caly watek ..... robilyscie jakies bazarki na chlopaka, przelejemy dzisiaj pare zloty z adopcyjnego konta Renia nie denerwuje sie ...... tak uzupełniam info codziennie , to co najwazniejsze jest w pierwszym poscie zawarte Dora jak ja mam sie nie denerwowac ??? :( , jak on ledwo zipie i caly czas jedna noga jest na tamtym świecie Quote
mru Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 jutro i my z Wami wpadniemy, tylko napiszcie o której planujecie być eh :( ale fajnie, że kontaktował... może zobaczy, że warto, poczuł Wasz zapach na pewno Quote
NiJaSe Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 zostawmy mu jutro koszulke z naszym zapachem ,zeby mial caly czas przy sobie rano pewnie koło 11 bedziemy a wieczorem to pewnie tak jak dzisiaj czyli kolo 19 Quote
elmira Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 NiJaSe, ja cały czas trzymam za Was kciuki. Jutro będę do Ciebie dzwoniła, jak z Lotką. Na razie najważniejszy jest Omen. Quote
Recommended Posts