Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 months later...
  • Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

już pisze co i jak , przepraszam że zapuściłam wątek ,ale najpierw hodowałam Jowitkę w swoim brzuchu , potem ją z nieskrywaną przyjemnościa musiałam urodzići tak szczerze mówiąc mimo że się troche działo nie miałam weny na komputer i dopiero teraz jakoś ogarniam powoli całą reszte świata.
Sytuacja wygląda tak : ponieważ u Magdy i Michała było sporo zawirowań życiowych , niestety mało przyjemnych dla nich ( niestety to dość poważne i przykre wydarzenia , nie bede publicznie pisac jakie bo nie jestem do tego upowazniona , ale nie bylo to byle co ) , poprosili mnie o znalezienie domu dla Omena bo sytuacja zaczęła się wymykać spod kontroli. Dlaczego Omen ? bo młody , wesoły pies miał większe szanse niż Shadow bądź co bądź znacznie starszy i na dokładkę z zębami w trakcie leczenia. Efekt: Omen mieszka na posesji niedaleko Nieporętu , ma do dyspozycji olbrzymi dom i kupe hektarów do biegania , pana który z nim biega i dla rozrywki dzieci które sa w nim na zabój zakochane. Na mailu mam zdjęcia , postaram się je wstawić jeszcze dzisiaj , teraz musze lecieć bo mały ssak się budzi :)

Posted

To rzeczywiście się porobiło :roll: ale jak widać nie ma tego złego...

NiJaSe ile można karmić takie małe stworzonko? Dawaj te zdjęcia :mad: No...chyba że karmisz piersią całą rodzinę :diabloti:

Posted

[quote name='Agmarek']To rzeczywiście się porobiło :roll: ale jak widać nie ma tego złego...

NiJaSe ile można karmić takie małe stworzonko? Dawaj te zdjęcia :mad: No...chyba że karmisz piersią całą rodzinę :diabloti:
oj to chyba nie tylko rodzinę :):)

Posted

cicho baby ..... ;) , miałam regularne naloty dywanowe w postaci ciotek srotek i innych dziwolągów ;) , zmówili się wszyscy pewnie podstępnie żeby mnie w regularnych odstępach nachodzić. Tym razem pamiętałam o fotkach tylko już nie chciało mi się ich wstawiać o!

aaaaaaaaaaaaa od 15 minut męcze się na image shacku ,zeby wstawic wam tu fotki i ni hu hu nie mogę :/ , pokazuje mi komunikat że "No files were uploaded" , ktoś wie o co kaman ?? do tej pory nie mialam problemów ....

Posted

NiJaSe napisał(a):

aaaaaaaaaaaaa od 15 minut męcze się na image shacku ,zeby wstawic wam tu fotki i ni hu hu nie mogę :/ , pokazuje mi komunikat że "No files were uploaded" , ktoś wie o co kaman ?? do tej pory nie mialam problemów ....

Ja wiem. Ja wiem :multi:
Dobra ściema nie jest zła :eviltong:

Posted

NiJaSe napisał(a):
tez wiem ;p , awaria wtyczki adobe flash player ...tylko nie wiem jak to naprawić :O
Agmarek dawaj meila wyśle Ci fotki i Ty się pomęcz :)

poszedł ;)

Posted

A oto zdjęcia od Nijase :multi:
Wreszcie się doczekaliśmy :razz: ale się bestie jeszcze kazały rozpakowywać :roll:

tu cuś chyba jakby na łonie natury :evil_lol:

A tu zdaje się widzimy zmaltretowanego psa :roll:

Posted

na całe szczęście zdrów , ale diete dla jelitowców ma cały czas i niezmiennie tak na wszelki wypadek. Formę fizyczną i psychiczną ma doskonałą do tego stopnia ,że próbował polowanie na kota sąsiadów uskutecznić. O fizyczny rowzój dba pan , który ma coś wspólnego z antyterirystami :cool3: i Omen nie ma pomiłuj musi biegać :diabloti: