Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Grzesiek jest u Omena ....wlaśnie do mnie zadzwonił i.... jest z nim na spacerku !!!!!!!! :multi::multi::multi::multi:, chłopak chyba zaczyna wracać do zdrowia :loveu:

Posted

mru napisał(a):
nie puszczamy kciuków kochanie!

ale kciuki oczywiście jeszcze trzymamy , dopóki od lakarza nie usłysze że Omen jest zdrowy to wole cieszyć się ostrożnie

Posted

Podczytuje ten watek od wczoraj i zazdroszczę.....
Nasza Lilka z mojego podpisu, skrzacik 3 kg nie walczy....Objawy podobne jak u Omena... U nas smutek....:-(

Posted

Biedne maleństwo :(
A Omenek zdrowieje :multi::multi::multi:
Wiadomo słaby jeszcze bo po tylu dniach choroby ale napierze sił :)
A kciuki trzymam nadal :)

Posted

napewno nabierze , dzisiaj na spacerku co chwila siadal ale mam nadzieje ze z każdym dniem będzie lepiej , nooo teraz to juz musi być
trzymamy cały czas za niego kciuki ,ale mysle ze mozemy zbiorowo iśc wspierać Lilke , jej też sie wtedy uda

Posted

Tak, tą drugą Lilunie (z ostatnieg banerka mojego) też trzeba wesprzeć bo tam bardzo mało osób na wątku i cioteczki są załamane jej stanem :(

Posted

NiJaSe napisał(a):
napewno nabierze , dzisiaj na spacerku co chwila siadal ale mam nadzieje ze z każdym dniem będzie lepiej , nooo teraz to juz musi być
trzymamy cały czas za niego kciuki

Bardzo dobre wiadomosci:)

Posted

dwie fotki z dzisiejszego spacerku , bardziej spędzonego na siedziąco niż na chodzonego no ale Omen jeszcze osłabiony i nie ukrywajmy jeszcze nie zdrowy

OMEN REAKTYWACJA :D

Posted

Oj, to mały głupolek, poczuł, że mu dobrze i przestał walczyć. Wszystko mu puściło, cały strach, ból i wszystkie choroby. I nam się chlopaczyna pochorowała.

Posted

NiJaSe napisał(a):
Grzesiek jest u Omena ....wlaśnie do mnie zadzwonił i.... jest z nim na spacerku !!!!!!!! :multi::multi::multi::multi:, chłopak chyba zaczyna wracać do zdrowia :loveu:

nie nooo,cud malina wiadomosc:)