Kociabanda2 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 dzielny Omenek. Walczy chłopak jak może. Ściskam kciuki za Ciebie kochany! Quote
NiJaSe Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Grzesiek jest u Omena ....wlaśnie do mnie zadzwonił i.... jest z nim na spacerku !!!!!!!! :multi::multi::multi::multi:, chłopak chyba zaczyna wracać do zdrowia :loveu: Quote
NiJaSe Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 mru napisał(a):nie puszczamy kciuków kochanie! ale kciuki oczywiście jeszcze trzymamy , dopóki od lakarza nie usłysze że Omen jest zdrowy to wole cieszyć się ostrożnie Quote
mru Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 aaaa do mnie też dzwonił!!! :D najpierw myślałam, że może coś się stało....! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D:D:D Quote
mru Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 tak tak, Omen jest strasznie słaby, siada co chwilę :( no ale to i tak o niebo lepiej... prawda? :roll: Quote
elmira Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Matko kochana, czyli o niebo lepiej, jesoo!!! :multi::multi::multi: Quote
togaa Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Podczytuje ten watek od wczoraj i zazdroszczę..... Nasza Lilka z mojego podpisu, skrzacik 3 kg nie walczy....Objawy podobne jak u Omena... U nas smutek....:-( Quote
Plicha Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Biedne maleństwo :( A Omenek zdrowieje :multi::multi::multi: Wiadomo słaby jeszcze bo po tylu dniach choroby ale napierze sił :) A kciuki trzymam nadal :) Quote
NiJaSe Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 napewno nabierze , dzisiaj na spacerku co chwila siadal ale mam nadzieje ze z każdym dniem będzie lepiej , nooo teraz to juz musi być trzymamy cały czas za niego kciuki ,ale mysle ze mozemy zbiorowo iśc wspierać Lilke , jej też sie wtedy uda Quote
Plicha Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Tak, tą drugą Lilunie (z ostatnieg banerka mojego) też trzeba wesprzeć bo tam bardzo mało osób na wątku i cioteczki są załamane jej stanem :( Quote
Ellig Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 NiJaSe napisał(a):napewno nabierze , dzisiaj na spacerku co chwila siadal ale mam nadzieje ze z każdym dniem będzie lepiej , nooo teraz to juz musi być trzymamy cały czas za niego kciuki Bardzo dobre wiadomosci:) Quote
NiJaSe Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 dwie fotki z dzisiejszego spacerku , bardziej spędzonego na siedziąco niż na chodzonego no ale Omen jeszcze osłabiony i nie ukrywajmy jeszcze nie zdrowy OMEN REAKTYWACJA :D Quote
NiJaSe Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 na wszelki wypadek TFU TFU TFU przez lewe ramie i w niemalowane też odpukane Quote
elmira Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Ale to sliczne psisko. NiJaSe, no weź mu powiedz, żeby się nie wygłupiał. Quote
elmira Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Oj, to mały głupolek, poczuł, że mu dobrze i przestał walczyć. Wszystko mu puściło, cały strach, ból i wszystkie choroby. I nam się chlopaczyna pochorowała. Quote
Lolalola Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 NiJaSe napisał(a):Grzesiek jest u Omena ....wlaśnie do mnie zadzwonił i.... jest z nim na spacerku !!!!!!!! :multi::multi::multi::multi:, chłopak chyba zaczyna wracać do zdrowia :loveu: nie nooo,cud malina wiadomosc:) Quote
LadyBell Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 bardzo dobre wieści :) zuch chłopak a co z domkiem dla niego? nadal zainteresowany czy trzeba szukać?? Quote
pelaodrudego Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Rzeczywiscie, sunia jest piekna. Ja od rana dzwonie poznajomych bo pseuda będą zachwycone.... Quote
pelaodrudego Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 A propos Omena: cudnie, czuję, że chłopak wziąl sie w garść i już sie cieszę! Quote
aganela Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Pela może jakoś się uda......oby ktoś pomógł.. i dobrze,że u Omena już troszku lepiej... Quote
Recommended Posts