Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo dziękuję Teresko, wiedziałam, że na Twoją pomoc zawsze można liczyć, Nijase kochana posłuchaj rad Teresy, bo antybiotyki podawane
osłabionemu organizmowi mają zupełnie odwrotny skutek, właśnie w ten sposób lekarze w szpitalu wykończyli męża mojej przyjaciółki, miał astmę
i zaczęli mu podawać antybiotyk jeden po drugim dostał 7 w ciągu miesiąca, słabł coraz bardziej aż dostał wylew i był koniec, wiesz mi Teresa ma
dużą wiedzę z medycyny niekonwencjonalnej

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Dostałam 2 zaproszenia na w wątek, i jakimś cudem zaczyna mi po długiej przerwie działać pisanie postów i pw.
przeczytałam wątek bardzo pobieżnie i może nie wszystko dobrze zrozumiałam, ale jeśli chodzi o jelita to zawsze przydatne jest siemię lniane jako pomoc też do wszelkich innych leków. Tu podawałabym w lekkim kleiku ryżowym siemię lniane odtłuszczone mielone dla bardzo konkretnej osłony. Inną drogą podawać siemię lniane w postaci ziarenek . na noc namoczyć w wodzie najlepiej jakiejś żródlanej i podawać rano rozpulchnione w jakimś pożywieniu wode i ziarenka. Takie rozpulchnione ziarenka mają zdolność wymiatania zebranych paskudztw zbytecznych w przewodzie pokarmowym. Zawsze podaję to od lat w każdym przypadku choroby jelit i żołądka. Podeśle jakąś niewielką narazie kaskę i jakieś odgrzebane pomysły dla uaktywnienia jelit. dla wzmcnienia psiaka podawałabym spirulinę, chlorellę z zielarskiej apteki. małe objętściowo kapsulki ale wzmacniające ogromnie.

siemie lniane mam w domu pod ręką zawsze :) , teraz nie bylo mu go jak podawać bo do wczoraj wymiotował nawet jak dali mu łyk wody , póki co żywienie jest pozajelitowe ale myśle ,ze jak juz opuści szpital to przez jakiś czas siemie lniane zagości w jego diecie ot tak na wszelki wypadek. :)

Posted

jamajka860 napisał(a):
ja jak dostanę pieniążki na konto to od razu przelewam 50 zł na Omena :)

dziękujemy pieniązki nadal są potrzebne , koszty caly czas rosną niestety :(

DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA WSPARCIE I TO PSYCHICZNE I TO FINANSOWE !!!!

Posted

NiJaSe napisał(a):
bedziemy znowu u niego ok.18-19 , no teraz to on juz nie ma innego wyjścia musi zdrowieć

Masz racje nie ma innego wyjscia....

Posted

Prosba z Facebooka:
Potrzebuję do przelewu zagranicznego pieniędzy na rzecz psa "OMEN' -dodatkowo SWIFT banku,nie ma go Waszej stronie a telefony fundacji milczą.

Posted

NiJaSe napisał(a):
pisze smsa do Mru , nie wiem czy ona wie ale jak bede wiedziala jaki bank to na infolinie zadzwonie

Trzeba tez te dane wstawic na 1 strone:)

Posted

NiJaSe napisał(a):
bedziemy znowu u niego ok.18-19 , no teraz to on juz nie ma innego wyjścia musi zdrowieć

czekamy na wiadomosci...

Posted

Omenku zagladam do Ciebie z wieczorka............
Mam nadzieje,ze beda wiesci pozytywne,bo czekam na nie z niecierpliwoscia!!!
Wracaj do nas wracaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi:

Posted

NiJaSe napisał(a):
jest tak , temp ustabilizowana ,czesc jelit pracuje jako tak ,czesc jeszcze wcale generalnie jest lepiej ale caly czas żle

Choroba o co chodzi ?Dlaczego te jelita nie podejmuja pracy,zostaly jednak powaznie uszkodzone.
Maly trzymaj sie.!

Posted

No ale część jelit pracuje jako tako ,a nie pracowały w ogóle albo bardzo mało...Trzeba czekać! MUSI być dobrze,to młodziak,ma siłę,żeby walczyć!

Posted

[quote name='mru']swift kod to MHBFPLPW - NiJaSe dodaj na pierwszą :)

mru, sprawdz prowizję. my mamy subkonto w Vivie i za przelew zagraniczny bank pobiera opłątę w wysokości 50 zł.:roll: