Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cyranko konsultowalam mestinon z moja wetka ,mowi ze nie jest on dla nas przydatny bo po pierwsze jest w tabl. a po drugie jego dzialanie bedzie osłabiał jeden z lekow jaki ma podawany teraz Omen , podala za to kilka innych leków ,ktore warto by wyprobowac skoro metoclopramid nie chce zadzialać. Napisalam mi cale 4 smsy z rozpiską co i jak , zasugerujemy jutro lekarza z powstancow ze moze warto spróbowac

Posted

zgłaszam się bo dostałam info od LoliLoli, na razie finansowo nie moge pomóc, ale porozsyłam wątek i spróbuje coś załatwić od znajomych, którzy mają husky i kochają te psy, mam nadzieje, że Omenek wyzdrowieje to młody organizm i powinien sobie poradzić, Nijase jesteś godna szacunku za
wszystko co robisz dla tego biednego psiaka

Posted

Jestem i ja...Spróbuję "coś" -przynajmniej jednorazowo- na leczenie biedaka przelać...Niewiele tego będzie,ale...
Trzymajcie się-MUSI być dobrze.

Posted

Dostałam 2 zaproszenia na w wątek, i jakimś cudem zaczyna mi po długiej przerwie działać pisanie postów i pw.
przeczytałam wątek bardzo pobieżnie i może nie wszystko dobrze zrozumiałam, ale jeśli chodzi o jelita to zawsze przydatne jest siemię lniane jako pomoc też do wszelkich innych leków. Tu podawałabym w lekkim kleiku ryżowym siemię lniane odtłuszczone mielone dla bardzo konkretnej osłony. Inną drogą podawać siemię lniane w postaci ziarenek . na noc namoczyć w wodzie najlepiej jakiejś żródlanej i podawać rano rozpulchnione w jakimś pożywieniu wode i ziarenka. Takie rozpulchnione ziarenka mają zdolność wymiatania zebranych paskudztw zbytecznych w przewodzie pokarmowym. Zawsze podaję to od lat w każdym przypadku choroby jelit i żołądka. Podeśle jakąś niewielką narazie kaskę i jakieś odgrzebane pomysły dla uaktywnienia jelit. dla wzmcnienia psiaka podawałabym spirulinę, chlorellę z zielarskiej apteki. małe objętściowo kapsulki ale wzmacniające ogromnie.

Posted

I ja się zapisuje, straszna historia:-( I piękny pies. Na pewno wszystko dobrze się skończy, z taka opieką i jego młodością, musi być dobrze!!
Postaram się odrzucić jakiegoś grosza w najbliższych dniach.
Jak się dziś czuje Omenek?

Guest Madziadalena
Posted

Wspieram myślami i modlitwą, bo tylko tyle na razie mogę. Trzymaj sie kochany :)

Posted

Lekarka powiedziala ,ze jest lepiej :) , Omen jest kontaktowy , temperatura stabilna od wczoraj 39,2 st., nie ma wymiotów , na noc miał podłączona pompę infuzyjną z metoclopramidem i jelita słabo bo słabo ale pracowały ; dzisiaj bedzie miał zrobione badania krwi z jonogramem i jeszcze raz usg zeby zobaczyć czy jelita pracuja samodzielnie.
Rety nie bede sie jeszcze cieszyc na wszelki wypadek , ale nie powiem zeszło ze mnie powietrze i zrobilo mi sie lżej na serduchu

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
właśnie poszedł na hasiorka skromny bardzo przelew. 20,00 pln. zajrzę jeszcze z jakimś groszem.

bardzo dziękujemy za wsparcie :loveu: