Jump to content
Dogomania

Trzy w jednym:Horror,koszmar,tragedia-jutro kolejna rozprawa

Recommended Posts

Posted

Sajnox napisał(a):
Witam ciesze się że z Aresem i małymi jest ok:multi:
Szczerze to bym się skusiła na małego z niebieskimi oczkami, mam słabość do niebieskookich;)

Wspaniale :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Mam wieści od Bajki!.Trwa nagranie reportażu o suni dla TVP. Będzie on w Teleespresie, Panoramie i Wiadomościach na TVP 1 i TVP 2!!! Cała Polska się dowie co ta kobieta zrobiła....

Posted

J_ulia napisał(a):
Mam wieści od Bajki!.a nagranie reportażu o suni dla TVP. Będzie on w Teleespresie, Panoramie i Wiadomościach na TVP 1 i TVP 2!!! Cała Polska się dowie co ta kobieta zrobiła....

i bardzo dobrze :multi:

Posted

J_ulia napisał(a):
Mam wieści od Bajki!.a nagranie reportażu o suni dla TVP. Będzie on w Teleespresie, Panoramie i Wiadomościach na TVP 1 i TVP 2!!! Cała Polska się dowie co ta kobieta zrobiła....

Super bardzo się ciesze.

Posted

J_ulia napisał(a):

Wspaniale!!! O tym się musi dowiedzieć cała Polska!!!

Posted

J_ulia napisał(a):
Mam wieści od Bajki!.Trwa nagranie reportażu o suni dla TVP. Będzie on w Teleespresie, Panoramie i Wiadomościach na TVP 1 i TVP 2!!! Cała Polska się dowie co ta kobieta zrobiła....

To jest naprawdę dobra wiadomość!!!

Posted

[quote name='kahoona']dziś we wszystkich programach informacyjnych TVP1

czyli sądzę, że Wiadomości o 15.00, Teleexpres o 17.00, Wiadomości wydanie główne o 19.30

To jest w całej tej tragedii bardzo dobra wiadomość:p