caelestis Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Było, a więcej ma być o 21:00 na tvp 1 A ten sąsiad, szkoda gadać... "nie były zwierzęta bite", ale że nie miały co jeść, to już nie istotne...:shake: Quote
shirrrapeira Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Ja dziś widziałam krótki reportaż w TVP1 w wiadomościach... Nic nie powiem... Quote
kahoona Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 a jak wam się podoba sąsiad? pani dbała o pieski, a na forum ją zgnoili... jakos się nie wstydzę za to "gnojenie" Quote
Teba Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 kahoona napisał(a):a jak wam się podoba sąsiad? pani dbała o pieski, a na forum ją zgnoili... jakos się nie wstydzę za to "gnojenie" Brawo Bajko! Świetna robota! Quote
bela51 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 kahoona napisał(a):a jak wam się podoba sąsiad? pani dbała o pieski, a na forum ją zgnoili... jakos się nie wstydzę za to "gnojenie" Taki sam jak i ona. Myślę, że jeszcze z nią nie skończylismy? Quote
BajkaB Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 kahoona napisał(a):a jak wam się podoba sąsiad? pani dbała o pieski, a na forum ją zgnoili... jakos się nie wstydzę za to "gnojenie" Ciesz sie,ze nie słyszałaś jego wypowiedzi w całości..Oczy otwierały mi sie coraz szerzej i szerzej..Ja to chyba jednak umrę ze zdziwieniem na twarzy Według tego sąsiada to były dobre warunki,bo wszyscy dookoła co psy maja to tez nie maja lepszych.On tez miał kiedyś psa i miał kojec.Na pytanie reportera czy w takim stanie stwierdził,ze nie,w lepszym.. Kiedy go zapytałam czemu w takim razie suczka umarła z głodu skoro tak była zadbana stwierdził,ze moze właścicielka czegoś niedopilnowała A o tym ,,lataniu po ulicy,, to tez musi być prawda.Współwłaściciel mówił wczoraj tez,ze psy latały po ulicy,a Aresa ludzie dokarmiali bo chodził i żebrał o jedzenie.Nelly tez musiała biegac,skoro zaszła w ciąze,a Ares raczej tatusiem nie jest.Widac włąścicielka wcześniej z łancucha ja spuszczałą.I to pewnie była ta super opieka. Wiecie tak i sie nasuneło,ze moze przykułą ja tym łańcuchem jak urodziłą szczeniaki,zeby byłą przy nich.Moze planowała jeszcze zarobic na sprzedazy. W niedziele byłam w takich nerwach i szoku,ze nie wszystko pamiętałam.Teraz powoli sobie przypominam niektóre jej wypowiedzi.Lamentowała,zeby nie zabierac jej szczeniaków.Zapytałam ja co w takim razie ma zamiar zrobic z nimi.Powiedziała,ze,,rozda po okolicy,,.Jak sobie teraz tę okolicę uświadomiłam,z sąsiadem na czele to i sie znowu gotuje wszystko Quote
Basia1968 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 BajkoB wielki ukłon za to co robisz, że JESTEŚ CUDOWNYM CZŁOWIEKIEM. Należaloby zebrać wszystkie zdjęcia znajdujące się na dogo i nie tylko takich i podobnych spraw, ułożyć to w rodzaj PAMIĘTNIKA POLSKICH BESTII i opisac króciutko pod każdym zdjęciem co uczynili ludzie, zebrać podpisy z całego kraju i wysłac naszym posłom, niech w końcu zobaczą do czego zdolone są bestie w ludzkim ciele, niech spojrzą ile okrucieństwa, niech zmienią w końcu prawo, niech nie uchodzi bezkatrnie nikomu taki czyn, niech zaczną pracować nad tym aby rozwiązać problem bezdomności zwierząt, niech przekażą środki na kastracje i steryllizacje psiaków na wsiach i w małych miejscowościach. Bo w sumie nasze działania stają się syzyfową pracą, co z tego, że uratujemy ileś psiaków, gdy na wsiach psiak traktowany jest dalej jak przedmiot, dalej suki rodzą. Quote
Teba Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Moi znajomi są wstrząśnięci! W niedzielę mój kolega pojedzie po malucha dla mnie i przywiezie 15 kg karmy dla Aresa, a dla Nektarka może dostanę karmy od hodowczyni mojego Cynamonka, tak więc mamy dodatkowe wsparcie. Bajko Czekam na odpowiedź na PW Quote
Jasza Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Bajko, jesteś wielka, że potrafisz w takiej sytuacji, słuchając takich słów, zachować spokój, ważyć słowa, mówić mądrze i pięknie. Brawa dla Ciebie i uściski. O tych ludziach nie będę się wypowiadać tutaj, bo nie są tego warci. To wątek Neli i jej dzisci. Nie zaśmiecajmy go. Mam nadzieję, że wszyscy chłopcy "N" będą mieć szczęśliwe życie w dobrych domach i zapomną. Quote
Isadora7 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [SIZE=5]21:30 tvp-info program 1 __________________ [SIZE=3]a na aukcje cegiełkową po 34 jeszcze cegiełki można wejść w każdej chwili: [SIZE=2]http://www.allegro.pl/item829291361_koszmar_psiej_matki_i_jej_dzieci.html . Quote
merzet Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [SIZE=4]KOCHANI SUPER SUPER , [SIZE=4]no wreszcie świat się dowiedział jaka to cudowna "pani nauczycielka" jest - ale przecież ona dbała o pieski ............. a na forum ją tak obgadali powinna się cieszyć, że dogomaniacy na czyn się nie zdecydowali i kobiety nie utłukli nikt z nas tego widoku tej suni nie zapomni ...... mw [SIZE=4] Quote
firenka Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 TVP info 21.00 a nie 21.30 w TVP 1 już dzisiaj nie będzie Quote
michal_sm Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Ja powiem więcej .Jestem tu na forum i zgnoję sąsiada.Pewnie uważa,że to normalne by pies ważył tyle co jego szkielet +skóra.Chłopie nie chcę Cię nazwać po imieniu bo zabrzmiałoby to w języku polskim jak przekleństwo. Quote
dorota1 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 kahoona napisał(a):tvp info to program 3, nie 1 I o 21.00, a nie o 21.30 Quote
kahoona Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Isadora7'][SIZE=5]21:30 tvp-info program 1 __________________ [SIZE=3]a na aukcje cegiełkową po 34 jeszcze cegiełki można wejść w każdej chwili: [SIZE=2]http://www.allegro.pl/item829291361_koszmar_psiej_matki_i_jej_dzieci.html . dostałam właśnie informację, że na TVP3 równo o 21.00 Quote
diana79 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 to czekamy na 21 przypominam i zapraszam na bazarek dla psiaków http://www.dogomania.pl/threads/174271-klawiatury-myszki-DELL-i-IBM-dla-konajAE-cej-z-gA-odu-suki-i-jej-dzieci-do-30-11 Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Az brakuje slow na to wszysko ....... a dowedzialam o programie a w aktualnosciach :(:(:(:(:(:(:(:(:( Quote
ivette3 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Basia1968 napisał(a):BajkoB wielki ukłon za to co robisz, że JESTEŚ CUDOWNYM CZŁOWIEKIEM. Należaloby zebrać wszystkie zdjęcia znajdujące się na dogo i nie tylko takich i podobnych spraw, ułożyć to w rodzaj PAMIĘTNIKA POLSKICH BESTII i opisac króciutko pod każdym zdjęciem co uczynili ludzie, zebrać podpisy z całego kraju i wysłac naszym posłom, niech w końcu zobaczą do czego zdolone są bestie w ludzkim ciele, niech spojrzą ile okrucieństwa, niech zmienią w końcu prawo, niech nie uchodzi bezkatrnie nikomu taki czyn, niech zaczną pracować nad tym aby rozwiązać problem bezdomności zwierząt, niech przekażą środki na kastracje i steryllizacje psiaków na wsiach i w małych miejscowościach. Bo w sumie nasze działania stają się syzyfową pracą, co z tego, że uratujemy ileś psiaków, gdy na wsiach psiak traktowany jest dalej jak przedmiot, dalej suki rodzą. Basiu1968 - masz całkowitą rację,że z tyloma wielorakimi patologiami należałoby zacząć walczyć na wyższych szczeblach wreszcie.Prawo niby jest , tylko zbyt słabe i najczęściej nie stosowane - Ten wątek to nie miejsce na tego rodzaju sprawę - to też racja ....ale może ,kiedy wszyscy troszkę ochłoniemy ,to wróćmy do pomysłu i może ktoś utworzy wątek na którym poruszymy jak i które sprawy oraz do kogo pokierować??????????? Quote
shirrrapeira Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Zamierzam oglądać ten reportaż, aż mi się coś ciśnie na usta... Quote
Isadora7 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='kahoona']dostałam właśnie informację, że na TVP3 równo o 21.00 A ja dostałam informację ze jest jeszcze 17 cegiełek. http://allegro.pl/item829291361_koszmar_psiej_matki_i_jej_dzieci.html . Quote
sonikowa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Warunki nie były doskonałe - powiedzial sąsiad w reportażu... Swietny material, po raz pierwszy jest jasno powiedziane, ze gehenna suki trwala tygodniami, ze pies umarl z glodu.. Bajka i Emir, gratulacje. A po szczeniaki to teraz pewnie kolejka sie ustawi.. Quote
natalijo Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Dobry reportaż, gratulacje! I znów nie mogłam powstrzymać łez.... A wypowiedź sąsiada - brak słów.... Quote
Recommended Posts