Energy Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 BajkaB napisał(a):Teraz moze cos milszego na koniec.. Szczeniolki maja sie swietnie,sa coraz silniejsze,wesołe i ciekawskie.Zostały odrobaczone,a dzis dostały surowice. Chociaż maluszki maja się dobrze, mam nadzieję, że będą zdrowe:lol:ale niestety długo będę miała przed oczami ich matkę, bo oglądałam film:-( Quote
J_ulia Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 jakie malutkie śliczności... a Ares jak się łasi...kochany piesek :) Quote
Energy Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 J_ulia napisał(a):jakie malutkie śliczności... a Ares jak się łasi...kochany piesek :) A to Ares też był na filmie:lol: Quote
Teba Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Cudowne! Bardzo się cieszę, że będę mogła pomóc jednemu z nich :) Mam nadzieję, że wszyscy N-chłopcy znajdą wspaniałe, kochające domy :) Quote
Pies Wolny Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Uważam, że mogła sama się zaplatać wskakując na budę i zeskakując w lewo. Nie to jest jednak ważne. Po dzisiejszym dniu, mając w oczach tę biedną suńkę i Donisia, zakatowanego jamniora z Krosna jak mi ktoś puści tekst o miłosierdziu i wybaczaniu to go ........ Myślałem, że jestem twardziel, .....ale chyba nie do końca. Nerwy puszczają ...... Quote
Teba Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Bajko pamiętaj o temacie założonym tylko dla Aresa: http://www.dogomania.pl/threads/174471-Zaglodzony-ARES-mix-goldena-PILNIE-szukamy-DT-DS/page3 Dziewczyny uznały, że Ares tu się gubi i będzie lepiej widoczny w oddzielnym temacie :) Quote
J_ulia Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Energy napisał(a):A to Ares też był na filmie:lol: Na filmie nie , ale na zdjęciu tak... ;) Quote
GoniaP Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Nie mogę się otrząsnąć. Widziałam i przeżyłam wiele, ale chyba to najgorszy przypadek jaki znam. Ne wiem Bajka jak Ty potrafisz wykazać takie opanowanie i przytomność umysłu. Szczerze Cię podziwiam! Ja, na odległość, mam mordercze myśli i wobec sprawczyni, i wobec współwłaściciela posesji. Teraz najważniejsze jest, by uratowanym psiakom zapewnić niebo na ziemi i w ten sposób przeprosić psią mamę za jej krzywdę i podziękować jej za tą bezwarunkową miłość wobec swoich dzieci. Słowo daję, ten przypadek to hańba dla ludzkości! Quote
Energy Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 J_ulia napisał(a):Na filmie nie , ale na zdjęciu tak... ;) No fakt;)Na zdjęciach wygląda na takiego przyjacielskiego, ufnego psiaka :p GoniaP napisał(a): Słowo daję, ten przypadek to hańba dla ludzkości! Niestety nie tylko ten:shake: Quote
Isiak Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Chcę zrobić bazarek, ale nie umiem założyć nowego wątku. Co się dzieje z dogo? Quote
gonia66 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 JAk pomyslę, że w tych Szczeniolkach jest część Nelluni..to serce mi sie do Nich wyrywa...jak myslicie..będa mialy tak piekne oczy jak ich Ukochana Mamusia???? TO pewnie sa dzieci Aresika..co??? Quote
Isadora7 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Zostało jeszcze 76 cegiełek: http://www.allegro.pl/item829291361_koszmar_psiej_matki_i_jej_dzieci.html . Quote
anna10025 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Myślę, że Nelunia zaglądając zza TM na swoje dzieci jest szczęśliwa , że żyją . Uratowała je, umarła gdy były bezpieczne. Quote
Aga-ta Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 nie chce zasmiecac watku, ale sledze go od poczatku i choc staram sie nie jestem w stanie "przetrawic" cierpienia tej suni...caly czas widze ja jak lezy unieruchomiona, a dzieci siedza na niej i wtulaja sie w umierajace cialo matki...mijaja godziny, ona lezy, nastaje noc, ona lezy, lapie przymrozek, ona lezy, nastaje swit- chlod jest jeszcze bardziej przejmujacy, ona lezy, chce zmienic pozycje, przytulic mlode,a musi lezec, glod, pragnienie...i znow jest rano, mijaja godziny, placza mlode, swieci slonce, pada deszcz, wieje wiatr, a ona lezy... i znow jest ciemno, mijaja godziny...itd, itd... unieruchomic zdrowa suke, nie dac jej jesc, ani pic, polozyc na jej ciele mlode...sadyzm, to zbyt lagodne okreslenie czy glupote ludzka mozna czymkolwiek tlumaczyc? Quote
gonia66 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Aga-ta napisał(a):nie chce zasmiecac watku, ale sledze go od poczatku i choc staram sie nie jestem w stanie "przetrawic" cierpienia tej suni...caly czas widze ja jak lezy unieruchomiona, a dzieci siedza na niej i wtulaja sie w umierajace cialo matki...mijaja godziny, ona lezy, nastaje noc, ona lezy, lapie przymrozek, ona lezy, nastaje swit- chlod jest jeszcze bardziej przejmujacy, ona lezy, chce zmienic pozycje, przytulic mlode,a musi lezec, glod, pragnienie...i znow jest rano, mijaja godziny, placza mlode, swieci slonce, pada deszcz, wieje wiatr, a ona lezy... i znow jest ciemno, mijaja godziny...itd, itd... unieruchomic zdrowa suke, nie dac jej jesc, ani pic, polozyc na jej ciele mlode...sadyzm, to zbyt lagodne okreslenie czy glupote ludzka mozna czymkolwiek tlumaczyc?Starałam sie cały czas odsuwać od siebie wyobrazenie tego, co sie tam mogło dziac...nie chcialam nawet myśleć...ale zrobiłaś to..jakby za mnie....to jest straszne...bo tak wlasni prawdopodobnie było....a może jeszcze gorzej...nie mogę....no nie mogę....:(:(:(:( Quote
natalijo Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Energy napisał(a):A to Ares też był na filmie:lol: Był w reportażu. Pani doktor opowiadała o nim, sprawdzała ząbki, a on ją w rączkę pocałował :loveu: Quote
BajkaB Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 gonia66 napisał(a):JAk pomyslę, że w tych Szczeniolkach jest część Nelluni..to serce mi sie do Nich wyrywa...jak myslicie..będa mialy tak piekne oczy jak ich Ukochana Mamusia???? TO pewnie sa dzieci Aresika..co??? Jeden ze szczeniaków jest bardzo podobny do Nelly i tez ma niebieskie oczy Czy to dzieci Areska trudno powiedziec,raczej niepodobne,a na pewno nie tylko Areska. Quote
Sajnox Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Witam ciesze się że z Aresem i małymi jest ok:multi: Szczerze to bym się skusiła na małego z niebieskimi oczkami, mam słabość do niebieskookich;) Quote
Isadora7 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Jeszcze 67 cegiełek, chrzciny też kosztują :) http://www.allegro.pl/item829291361_koszmar_psiej_matki_i_jej_dzieci.html prosimy o rozsyłanie Quote
Basia1968 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 http://wiadomosci.onet.pl/1586641,2677,1,kioskart.html - nauczycielka głodzi na śmierć sunię, a tutaj matka głodzi na śmierc własne dziecko - co za bestie siedzą w ciele ludzkim????:-(:-(:-(:-( Quote
yennefer070 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Basia1968'][URL]http://wiadomosci.onet.pl/1586641,2677,1,kioskart.html" rel="external nofollow noopener">http://wiadomosci.onet.pl/1586641,2677,1,kioskart.html" rel="external nofollow noopener">[URL]http://wiadomosci.onet.pl/1586641,2677,1,kioskart.html - nauczycielka głodzi na śmierć sunię, a tutaj matka głodzi na śmierc własne dziecko - co za bestie siedzą w ciele ludzkim????:-(:-(:-(:-( To nie są ludzie, to są demony....straszne jest to co się dzieje Quote
kakaicezar Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 O mój Boże co za kobieta, w brzyszku tego maleństwa znaleziono włosy i drzazgi z łożeczka..................SZOK,SZOK Quote
hecia13 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Pewnie za młodu była uczennicą podobnej nauczycielki... Quote
Recommended Posts