Jump to content
Dogomania

Trzy w jednym:Horror,koszmar,tragedia-jutro kolejna rozprawa

Recommended Posts

Posted

BajkaB napisał(a):
Teraz moze cos milszego na koniec..
Szczeniolki maja sie swietnie,sa coraz silniejsze,wesołe i ciekawskie.Zostały odrobaczone,a dzis dostały surowice.

Chociaż maluszki maja się dobrze, mam nadzieję, że będą zdrowe:lol:ale niestety długo będę miała przed oczami ich matkę, bo oglądałam film:-(

Posted

Cudowne! Bardzo się cieszę, że będę mogła pomóc jednemu z nich :) Mam nadzieję, że wszyscy N-chłopcy znajdą wspaniałe, kochające domy :)

Posted

Uważam, że mogła sama się zaplatać wskakując na budę i zeskakując w lewo. Nie to jest jednak ważne. Po dzisiejszym dniu, mając w oczach tę biedną suńkę i Donisia, zakatowanego jamniora z Krosna jak mi ktoś puści tekst o miłosierdziu i wybaczaniu to go ........
Myślałem, że jestem twardziel, .....ale chyba nie do końca. Nerwy puszczają ......

Posted

Nie mogę się otrząsnąć. Widziałam i przeżyłam wiele, ale chyba to najgorszy przypadek jaki znam. Ne wiem Bajka jak Ty potrafisz wykazać takie opanowanie i przytomność umysłu. Szczerze Cię podziwiam! Ja, na odległość, mam mordercze myśli i wobec sprawczyni, i wobec współwłaściciela posesji.

Teraz najważniejsze jest, by uratowanym psiakom zapewnić niebo na ziemi i w ten sposób przeprosić psią mamę za jej krzywdę i podziękować jej za tą bezwarunkową miłość wobec swoich dzieci.

Słowo daję, ten przypadek to hańba dla ludzkości!

Posted

J_ulia napisał(a):
Na filmie nie , ale na zdjęciu tak... ;)

No fakt;)Na zdjęciach wygląda na takiego przyjacielskiego, ufnego psiaka :p

GoniaP napisał(a):

Słowo daję, ten przypadek to hańba dla ludzkości!

Niestety nie tylko ten:shake:

Posted

JAk pomyslę, że w tych Szczeniolkach jest część Nelluni..to serce mi sie do Nich wyrywa...jak myslicie..będa mialy tak piekne oczy jak ich Ukochana Mamusia???? TO pewnie sa dzieci Aresika..co???

Posted

nie chce zasmiecac watku, ale sledze go od poczatku i choc staram sie nie jestem w stanie "przetrawic" cierpienia tej suni...caly czas widze ja jak lezy unieruchomiona, a dzieci siedza na niej i wtulaja sie w umierajace cialo matki...mijaja godziny, ona lezy, nastaje noc, ona lezy, lapie przymrozek, ona lezy, nastaje swit- chlod jest jeszcze bardziej przejmujacy, ona lezy, chce zmienic pozycje, przytulic mlode,a musi lezec, glod, pragnienie...i znow jest rano, mijaja godziny, placza mlode, swieci slonce, pada deszcz, wieje wiatr, a ona lezy... i znow jest ciemno, mijaja godziny...itd, itd...
unieruchomic zdrowa suke, nie dac jej jesc, ani pic, polozyc na jej ciele mlode...sadyzm, to zbyt lagodne okreslenie
czy glupote ludzka mozna czymkolwiek tlumaczyc?

Posted

Aga-ta napisał(a):
nie chce zasmiecac watku, ale sledze go od poczatku i choc staram sie nie jestem w stanie "przetrawic" cierpienia tej suni...caly czas widze ja jak lezy unieruchomiona, a dzieci siedza na niej i wtulaja sie w umierajace cialo matki...mijaja godziny, ona lezy, nastaje noc, ona lezy, lapie przymrozek, ona lezy, nastaje swit- chlod jest jeszcze bardziej przejmujacy, ona lezy, chce zmienic pozycje, przytulic mlode,a musi lezec, glod, pragnienie...i znow jest rano, mijaja godziny, placza mlode, swieci slonce, pada deszcz, wieje wiatr, a ona lezy... i znow jest ciemno, mijaja godziny...itd, itd...
unieruchomic zdrowa suke, nie dac jej jesc, ani pic, polozyc na jej ciele mlode...sadyzm, to zbyt lagodne okreslenie
czy glupote ludzka mozna czymkolwiek tlumaczyc?
Starałam sie cały czas odsuwać od siebie wyobrazenie tego, co sie tam mogło dziac...nie chcialam nawet myśleć...ale zrobiłaś to..jakby za mnie....to jest straszne...bo tak wlasni prawdopodobnie było....a może jeszcze gorzej...nie mogę....no nie mogę....:(:(:(:(

Posted

gonia66 napisał(a):
JAk pomyslę, że w tych Szczeniolkach jest część Nelluni..to serce mi sie do Nich wyrywa...jak myslicie..będa mialy tak piekne oczy jak ich Ukochana Mamusia???? TO pewnie sa dzieci Aresika..co???

Jeden ze szczeniaków jest bardzo podobny do Nelly i tez ma niebieskie oczy

Czy to dzieci Areska trudno powiedziec,raczej niepodobne,a na pewno nie tylko Areska.

Posted

[quote name='Basia1968'][URL]http://wiadomosci.onet.pl/1586641,2677,1,kioskart.html" rel="external nofollow noopener">http://wiadomosci.onet.pl/1586641,2677,1,kioskart.html" rel="external nofollow noopener">[URL]http://wiadomosci.onet.pl/1586641,2677,1,kioskart.html - nauczycielka głodzi na śmierć sunię, a tutaj matka głodzi na śmierc własne dziecko - co za bestie siedzą w ciele ludzkim????:-(:-(:-(:-(

To nie są ludzie, to są demony....straszne jest to co się dzieje