Jump to content
Dogomania

Trzy w jednym:Horror,koszmar,tragedia-jutro kolejna rozprawa

Recommended Posts

Posted

Widzę, że mój pomysł z N imionami się spodobał :) Bardzo się cieszę, że nie damy zapomnieć o Nelly i przyszli właściciele też będą pamiętali o poświęceniu matki.

Szykuje nam się cały plebiscyt na imiona dla maluszków :loveu::loveu::loveu:

Posted

Moi Kochani,wiem,ze powtórki wszystkich programów beda o 21.Nie wiem Kto co widział,ale oprócz reportazu jest drugi program ze mna na temat Fundacji i ratowania zwierzaków.W rolach głownych wystapiły:Bajka i Felek.

Póki co idę sie umyc bo strasznie mnie,,wytapetowali,,.

Potem dam fotki i informacje

Posted

Wstawiam info na prośbę kumpla - malamuciarza, który nie jest zalogowany na dogo.
Zainteresował sprawą TV Ekspres Reporterów. Obiecali, że tematu nie odpuszczą.

Posted

araman napisał(a):
Wstawiam info na prośbę kumpla - malamuciarza, który nie jest zalogowany na dogo.
Zainteresował sprawą TV Ekspres Reporterów. Obiecali, że tematu nie odpuszczą.

Super im większe zainteresowanie mediów tym lepiej.

Posted

Edytko byłaś cudowna, jaka Ty byłaś opanowana a Bajeczka cud miód, Felek taki grzeczny!!! Wspaniały program!!!
Muszę powiedzieć, że TVS jest rewelacyjna jesli chodzi o jakość przekazu , meritum i profesjonalizm, wiele starszych stacji może się od nich uczyć:-)

Ciekawe czy Oprawca tez to oglądał?

Posted

ihabe napisał(a):
Edytko byłaś cudowna, jaka Ty byłaś opanowana a Bajeczka cud miód, Felek taki grzeczny!!! Wspaniały program!!!
Muszę powiedzieć, że TVS jest rewelacyjna jesli chodzi o jakość przekazu , meritum i profesjonalizm, wiele starszych stacji może się od nich uczyć:-)

Ciekawe czy Oprawca tez to oglądał?

Jaki program? Gdzie ten program? Coś przegapiłam! Podasz mi link gdzie można to obejrzeć? Plisss....