BajkaB Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Dzisiejszy dzień był wyjątkowo męczący..Ale najważniejsze,ze się udało. Moi Drodzy,choć nie wierzę w dobre intencje współwłaściciela,który pewnie chciał przede wszystkim ,,dokopać,,właścicielce psiaków,to przyznać trzeba,ze dzięki temu udało sie uratowac 6 futrzaków. A teraz pokaże Wam ,,Psi Hilton,,za dnia..Choć to pewnie tez nieprawda,pewnie jakiś Matrix,a nie warunki bytowe suni i jej dzieci. Quote
Greven Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Nie wiem, jak to ująć... Buda WSIĄKŁA w ziemię? Dosłownie? Quote
a.piurek Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Mam cudowną wiadomość już poszło 105 cegiełek z aukcji suni. Proszę rozsyłajcie tę aukcję gdzie tylko możecie http://www.allegro.pl/item829291361_koszmar_psiej_matki_i_jej_dzieci.html Quote
BajkaB Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Słynna pralka ,,Hotel Bristol Areska,, Quote
caelestis Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 I tak tam mokro, że nawet mech rośnie na tej "budzie" :shake: Quote
a.piurek Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Czy ja dobrze widzę, że na miejscu była telewizja? Quote
BajkaB Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Dobrze widzisz,bo zdjęcia robiłam podczas reportazu Quote
kakaicezar Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Jaki ten łańcuch był krótki....o mój Boże... Quote
J_ulia Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Nie będę komentować tego co jest na tych zdjęciach bo bana zarobie... Jak można:-(:-(:-( Quote
gonia66 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Obejrzalam fotki...nie moge...:(:( Powiedzcie..jak Nelunia mogla sie zaplątac o ten metalowy pręt??Jakim sposobem..czy aby ktoś Jej w tym "nie pomógł"????Przeciez to pręt wysoki....nie umiem sobie wyobrazić, albo zle widzę....Bajeczko...napisz prosze..jak to było...jak patrzylam na te fotki to mialam w głowie Oświęcim...miejsce kaźni...:(:(:(..i ta leżąca obrozka Neluni..taka "Ladna"...czerwona...:(:(:( Quote
marqs68 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 podajecie tu nick Pani wlascielki otóz jesli to ona to niech spada tu forum dla neij niech sobie tu poczta sama o sobie i moze tu podyskutuje kobieto ty juz nie masz zycia poczytaj sobie komentarze [FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.tvs.pl/informacje/18634/[/FONT] one dotycza tylko ciebie [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] Quote
Awit Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Wczoraj czytałam-płakałam, dziś oglądałam zdjęcia, nowe też, obejrzałam program-znowu łzy. Przejmujące do bólu cierpienie zwierząt, a człowiek "światły, wykształcony" jego sprawcą. Zdjęcia budy i okolicy to koszmar. I w tej zgniliźnie ta biedaczyna żyła i ratowała swoje dzieci przed śmiercią. Bezdomni w kanałach mają lepiej niż te niewinne zwierzęta miały. Program w tv bardzo dobry, krótki ale treściwy. w całym kraju powinno zostać wyemitowane. Quote
BajkaB Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 To białe,którego fragment wystaje spod budy,to miała być miska.. Quote
obraczus87 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
caelestis Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='BajkaB'] To białe,którego fragment wystaje spod budy,to miała być miska.. Dowód, jak często była używana Quote
kakaicezar Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 gonia66 masz racje jeśli chodzi o zaplątanie się suni o ten wysoki pręt-jak to się mogło stać?BajkaB jak myslisz? Quote
Awit Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Trudno mi wierzyć by ta morderczyni zwierząt była normalna. Jezu Chryste miska wciśnięta w błoto pod budą;-( Może ta karykatura człowieka będzie w naszym kraju 1szą osobą skazaną na odbycie kary więzienia bez żadnych zawieszeń....Mam nadzieję, że trafi na sędziego sprawiedliwego. Quote
Awit Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ja myśle, że ona póki mogła to chodziła i zakręciła łańcuch wokół pręta;-( Nie było komu jej odplątać Quote
stonka1125 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 to wszystko mnie już dobiło i nellunia i doniś zakatowany przez kreaturę która była jego właścicielem..........wstrzymajcie ogień..........nawet nie chcę mysleć o ilu jeszcze nie wiemy.................. Quote
a.piurek Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
BajkaB Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Mówiąc szczerze,tez sie zastanawiałam nad tym.Tam jest taki koszmarny bajzel,ze trudno coś logicznego wydedukowac.Wogóle jak mozna było taki metalowy cięzki element postawic tam,gdzie jest sunia i szczeniole.Ale co ja gadam,wszystko tam mozna było zrobic Quote
stonka1125 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 BajkaB napisał(a):Mówiąc szczerze,tez sie zastanawiałam nad tym.Tam jest taki koszmarny bajzel,ze trudno coś logicznego wydedukowac.Wogóle jak mozna było taki metalowy cięzki element postawic tam,gdzie jest sunia i szczeniole.Ale co ja gadam,wszystko tam mozna było zrobic tam niestety nic nie wyglądało tak jak powinno, a o logice to nikt z nich pewnie nawet nie słyszał... Quote
Energy Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 To jest jakiś koszmar, nie wiem czy jest więcej zwyrodnialców bez żadnych uczuć, czy więcej się o tym mówi. Ale na pewno dopóki nasze "świetne" sądy nie zmienią podejścia do maltretowania zwierząt to niewiele się zmieni, niestety. Ja już nawet nie mówię o tym, że ludzie są obojętni na cierpienie zwierząt, ale maltretowanie z premedytacją... Quote
BajkaB Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Teraz moze cos milszego na koniec.. Szczeniolki maja sie swietnie,sa coraz silniejsze,wesołe i ciekawskie.Zostały odrobaczone,a dzis dostały surowice. i krótki filmik http://bajkab.wrzuta.pl/film/3Xln26kzdPo/mvi_4538 Quote
Recommended Posts