Jump to content
Dogomania

Trzy w jednym:Horror,koszmar,tragedia-jutro kolejna rozprawa

Recommended Posts

Posted

Dzisiejszy dzień był wyjątkowo męczący..Ale najważniejsze,ze się udało.
Moi Drodzy,choć nie wierzę w dobre intencje współwłaściciela,który pewnie chciał przede wszystkim ,,dokopać,,właścicielce psiaków,to przyznać trzeba,ze dzięki temu udało sie uratowac 6 futrzaków.
A teraz pokaże Wam ,,Psi Hilton,,za dnia..Choć to pewnie tez nieprawda,pewnie jakiś Matrix,a nie warunki bytowe suni i jej dzieci.

Posted

Obejrzalam fotki...nie moge...:(:( Powiedzcie..jak Nelunia mogla sie zaplątac o ten metalowy pręt??Jakim sposobem..czy aby ktoś Jej w tym "nie pomógł"????Przeciez to pręt wysoki....nie umiem sobie wyobrazić, albo zle widzę....Bajeczko...napisz prosze..jak to było...jak patrzylam na te fotki to mialam w głowie Oświęcim...miejsce kaźni...:(:(:(..i ta leżąca obrozka Neluni..taka "Ladna"...czerwona...:(:(:(

Posted

Wczoraj czytałam-płakałam, dziś oglądałam zdjęcia, nowe też, obejrzałam program-znowu łzy. Przejmujące do bólu cierpienie zwierząt, a człowiek "światły, wykształcony" jego sprawcą. Zdjęcia budy i okolicy to koszmar. I w tej zgniliźnie ta biedaczyna żyła i ratowała swoje dzieci przed śmiercią. Bezdomni w kanałach mają lepiej niż te niewinne zwierzęta miały. Program w tv bardzo dobry, krótki ale treściwy. w całym kraju powinno zostać wyemitowane.

Posted

Trudno mi wierzyć by ta morderczyni zwierząt była normalna. Jezu Chryste miska wciśnięta w błoto pod budą;-( Może ta karykatura człowieka będzie w naszym kraju 1szą osobą skazaną na odbycie kary więzienia bez żadnych zawieszeń....Mam nadzieję, że trafi na sędziego sprawiedliwego.

Posted

to wszystko mnie już dobiło i nellunia i doniś zakatowany przez kreaturę która była jego właścicielem..........wstrzymajcie ogień..........nawet nie chcę mysleć o ilu jeszcze nie wiemy..................

Posted

Mówiąc szczerze,tez sie zastanawiałam nad tym.Tam jest taki koszmarny bajzel,ze trudno coś logicznego wydedukowac.Wogóle jak mozna było taki metalowy cięzki element postawic tam,gdzie jest sunia i szczeniole.Ale co ja gadam,wszystko tam mozna było zrobic

Posted

BajkaB napisał(a):
Mówiąc szczerze,tez sie zastanawiałam nad tym.Tam jest taki koszmarny bajzel,ze trudno coś logicznego wydedukowac.Wogóle jak mozna było taki metalowy cięzki element postawic tam,gdzie jest sunia i szczeniole.Ale co ja gadam,wszystko tam mozna było zrobic

tam niestety nic nie wyglądało tak jak powinno, a o logice to nikt z nich pewnie nawet nie słyszał...

Posted

To jest jakiś koszmar, nie wiem czy jest więcej zwyrodnialców bez żadnych uczuć, czy więcej się o tym mówi. Ale na pewno dopóki nasze "świetne" sądy nie zmienią podejścia do maltretowania zwierząt to niewiele się zmieni, niestety.
Ja już nawet nie mówię o tym, że ludzie są obojętni na cierpienie zwierząt, ale maltretowanie z premedytacją...