Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
54 minut temu, Jolanta08 napisał:

Sunia jest śliczna , serce się kraje jak na nią patrzę ,niestety nie mam pomysłu jak jej pomóc

Podobna do Twojej Funi, tylko mniejsza :(

Odległość jest problemem, ale nie tym największym - jakby było dla niej miejsce, to wszystko da się zrobić

Posted

Boże,nie może spać pod garażem,ktoś ją namierzy i zgłosi do schronu.Kto ma jakiś pomysł? Głupio pytam ale czy ta Pani nie może dać jej schronienia za karmę i weta?

Posted
2 godziny temu, Anula napisał:

Boże,nie może spać pod garażem,ktoś ją namierzy i zgłosi do schronu.Kto ma jakiś pomysł? Głupio pytam ale czy ta Pani nie może dać jej schronienia za karmę i weta?

Niestety nie, bo ta pani to Ewa, która ma już 2 suczki, w tym dogomaniacką Lusię, ktora najpierw była na tymczasie i już została.

TZ był tam dzisiaj 2 razy, ale suczki nie było, stoją tylko puste miseczki; u nas dzisiaj przechodziły  burze - być może maleńka boi się ich i gdzieś się ukryła beksa_V6_orig.gif

Kto może pomóc w szukaniu jakiegoś miejsca? 

Posted
O 27.07.2016 o 20:55, ona03 napisał:

Kado dotrze w wolnej chwili :)

Jakby dotarła, to Havanka ma dane do wizyty.

7 godzin temu, Jolanta08 napisał:

Nieśmiało zapytam ,co u suni?

Sunia jest pod garażami beksa_V6_orig.gif

Mam dt w Zwierzyńcu, ale dopóki Różyczka nie znajdzie domu  - nie ma miejsca dla suni beksa_V6_orig.gif

W niedzielę do własnego domu w Warszawie jedzie Biszkopcik.

DSCN3034.JPG

Posted
8 godzin temu, Tola napisał:

. . .

Sunia jest pod garażami beksa_V6_orig.gif

Mam dt w Zwierzyńcu, ale dopóki Różyczka nie znajdzie domu  - nie ma miejsca dla suni beksa_V6_orig.gif

Na szczęście.

Oby Różyczka szybko znalazła swój DT.

W niedzielę do własnego domu w Warszawie jedzie Biszkopcik.

DSCN3034.JPG

Trzymaj się maleńki :) Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :)

Posted

Strasznie smutny film :( Popłakałam się. To pewnie historia wielu naszych biedaków  gif%2B%2Bp%25C5%2582acz.gif

Do pewnego momentu odczytywałam to jako historię córeczki rozwiedzionych rodziców, bo i tak w ludzkim życiu niestety bywa :(

Posted

Smutna historia psiego dziecka ,które tak jak ludzkie wymaga opieki,uwagi i miłości.Mam tylko nadzieję,że tego rodzaju filmy uświadomią niektórym "właścicielom" jakimi są nieodpowiedzialnymi idiotami

Posted

Witam,melduję się z Opola:) Udało mi się w końcu zalogować. Jeżeli chodzi i wizytę p/a w Opolu to możemy się dogadywać:)

Zobaczyłam tę sunię pod garażami i już wiem,że dzisiaj mam noc z głowy:(  Jak jej pomóc? 

Deklaracji chyba nie nazbieramy,jakby jakaś miejscówka się trafiła....

Posted

No nie mogę !!! kado we własnej osobie  :)   Próbować trzeba. Kapnę groszem.

Niesamowity film. Twórca powinien dostać nagrodę.

• Upvote 1
Posted
11 godzin temu, kado napisał:

Witam,melduję się z Opola:) Udało mi się w końcu zalogować. Jeżeli chodzi i wizytę p/a w Opolu to możemy się dogadywać:)

Zobaczyłam tę sunię pod garażami i już wiem,że dzisiaj mam noc z głowy:(  Jak jej pomóc? 

Deklaracji chyba nie nazbieramy,jakby jakaś miejscówka się trafiła....

Witaj Kado ! Nie mogę wysłać pw. Proszę, wyczyść skrzyneczkę.

Posted
6 godzin temu, Havanka napisał:

Witaj Kado ! Nie mogę wysłać pw. Proszę, wyczyść skrzyneczkę.

Odgruzowałam. Przepraszam,ale udało mi się zalogować po bardzo długim czasie,muszę teraz to wszystko ogarnąć.

Posted
1 godzinę temu, kado napisał:

Odgruzowałam. Przepraszam,ale udało mi się zalogować po bardzo długim czasie,muszę teraz to wszystko ogarnąć.

Dziękuję, ale wiem, ze już jesteś po rozmowie z Tolą. Fajnie, ze wracasz na dogo !