Tola Posted July 28, 2016 Author Posted July 28, 2016 54 minut temu, Jolanta08 napisał: Sunia jest śliczna , serce się kraje jak na nią patrzę ,niestety nie mam pomysłu jak jej pomóc Podobna do Twojej Funi, tylko mniejsza :( Odległość jest problemem, ale nie tym największym - jakby było dla niej miejsce, to wszystko da się zrobić Quote
konfirm31 Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 Masz rację, Tolu. Miejsce jest najważniejsze. Quote
Jolanta08 Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 Faktycznie ,jest podobna do Funi i pewnie dlatego od razu skradła moje serce.Tak mi żal tej bidulki ...patrzy z taką nadzieją i smutkiem zarazem Quote
Anula Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 Boże,nie może spać pod garażem,ktoś ją namierzy i zgłosi do schronu.Kto ma jakiś pomysł? Głupio pytam ale czy ta Pani nie może dać jej schronienia za karmę i weta? Quote
Tola Posted July 28, 2016 Author Posted July 28, 2016 2 godziny temu, Anula napisał: Boże,nie może spać pod garażem,ktoś ją namierzy i zgłosi do schronu.Kto ma jakiś pomysł? Głupio pytam ale czy ta Pani nie może dać jej schronienia za karmę i weta? Niestety nie, bo ta pani to Ewa, która ma już 2 suczki, w tym dogomaniacką Lusię, ktora najpierw była na tymczasie i już została. TZ był tam dzisiaj 2 razy, ale suczki nie było, stoją tylko puste miseczki; u nas dzisiaj przechodziły burze - być może maleńka boi się ich i gdzieś się ukryła Kto może pomóc w szukaniu jakiegoś miejsca? Quote
Tola Posted July 29, 2016 Author Posted July 29, 2016 O 27.07.2016 o 20:55, ona03 napisał: Kado dotrze w wolnej chwili :) Jakby dotarła, to Havanka ma dane do wizyty. 7 godzin temu, Jolanta08 napisał: Nieśmiało zapytam ,co u suni? Sunia jest pod garażami Mam dt w Zwierzyńcu, ale dopóki Różyczka nie znajdzie domu - nie ma miejsca dla suni W niedzielę do własnego domu w Warszawie jedzie Biszkopcik. Quote
elik Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 8 godzin temu, Tola napisał: . . . Sunia jest pod garażami Mam dt w Zwierzyńcu, ale dopóki Różyczka nie znajdzie domu - nie ma miejsca dla suni Na szczęście. Oby Różyczka szybko znalazła swój DT. Cytuj W niedzielę do własnego domu w Warszawie jedzie Biszkopcik. Trzymaj się maleńki :) Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :) Quote
Jolanta08 Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Czuję się taka bezsilna,że nie mogę jej pomóc ... Quote
Tyśka) Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 O mamo... biedna sunia :( Różyczka to kto to? piesek? kotek? Bo mi umknęła... Quote
Alaskan malamutte Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 20 minut temu, Tyś napisał: Różyczka to kto to? piesek? kotek? Bo mi umknęła... Malutka koteczka. A ja polecam obejrzeć Quote
elik Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Strasznie smutny film :( Popłakałam się. To pewnie historia wielu naszych biedaków Do pewnego momentu odczytywałam to jako historię córeczki rozwiedzionych rodziców, bo i tak w ludzkim życiu niestety bywa :( Quote
Jolanta08 Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Smutna historia psiego dziecka ,które tak jak ludzkie wymaga opieki,uwagi i miłości.Mam tylko nadzieję,że tego rodzaju filmy uświadomią niektórym "właścicielom" jakimi są nieodpowiedzialnymi idiotami Quote
kado Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Witam,melduję się z Opola:) Udało mi się w końcu zalogować. Jeżeli chodzi i wizytę p/a w Opolu to możemy się dogadywać:) Zobaczyłam tę sunię pod garażami i już wiem,że dzisiaj mam noc z głowy:( Jak jej pomóc? Deklaracji chyba nie nazbieramy,jakby jakaś miejscówka się trafiła.... Quote
Poker Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 No nie mogę !!! kado we własnej osobie :) Próbować trzeba. Kapnę groszem. Niesamowity film. Twórca powinien dostać nagrodę. 1 Quote
Havanka Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 11 godzin temu, kado napisał: Witam,melduję się z Opola:) Udało mi się w końcu zalogować. Jeżeli chodzi i wizytę p/a w Opolu to możemy się dogadywać:) Zobaczyłam tę sunię pod garażami i już wiem,że dzisiaj mam noc z głowy:( Jak jej pomóc? Deklaracji chyba nie nazbieramy,jakby jakaś miejscówka się trafiła.... Witaj Kado ! Nie mogę wysłać pw. Proszę, wyczyść skrzyneczkę. Quote
kado Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 6 godzin temu, Havanka napisał: Witaj Kado ! Nie mogę wysłać pw. Proszę, wyczyść skrzyneczkę. Odgruzowałam. Przepraszam,ale udało mi się zalogować po bardzo długim czasie,muszę teraz to wszystko ogarnąć. Quote
Tyśka) Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Swego czasu filmik ten krążył na fejsbuku, jest bardzo wymowny. Quote
Havanka Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 1 godzinę temu, kado napisał: Odgruzowałam. Przepraszam,ale udało mi się zalogować po bardzo długim czasie,muszę teraz to wszystko ogarnąć. Dziękuję, ale wiem, ze już jesteś po rozmowie z Tolą. Fajnie, ze wracasz na dogo ! Quote
kado Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Rozmawiałam dzisiaj z potencjalnym DS . Wstępnie jesteśmy umówieni na wizytę p/a po 15 sierpnia. Trzymajcie kciuki:) Quote
Gabi79 Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 31 minut temu, elik napisał: Ci z sunią spod garaży ? Czy nadal tam jest ? Niestety, chyba tak. Tola jest teraz na urlopie. Quote
Recommended Posts