Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
10 minut temu, Gabi79 napisał:

Niestety, chyba tak.

Tola jest teraz na urlopie.

Biedactwo, ale czy na pewno tam jest ? Ale to pewnie dopiero Tola jak wróci z urlopu będzie wiedziała.

Posted
17 minut temu, elik napisał:

Biedactwo, ale czy na pewno tam jest ? Ale to pewnie dopiero Tola jak wróci z urlopu będzie wiedziała.

Elu, Tola ma nr do Pani, która jest tam na miejscu i pewnie wie, czy sunia nadal tam jest.

Posted
O 3.08.2016 o 18:10, kado napisał:

Rozmawiałam dzisiaj z potencjalnym DS . Wstępnie jesteśmy umówieni na wizytę p/a po 15 sierpnia.

Trzymajcie kciuki:)

Witaj kado na zamojskim wątku, bardzo dziękuję za rozmowę, trzymam kciuki za wizytę!

O 3.08.2016 o 19:20, Gabi79 napisał:

Elu, Tola ma nr do Pani, która jest tam na miejscu i pewnie wie, czy sunia nadal tam jest.

Suni chyba nie ma :(

Panią jeszcze z wyjazdu prosiłam o kontakt, obiecała podejść i zrobić suni lepsze zdjęcia, ale do dzisiaj nie odezwała się.

Jutro tam podjadę.

Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Witaj kado na zamojskim wątku, bardzo dziękuję za rozmowę, trzymam kciuki za wizytę!

Suni chyba nie ma :(

Panią jeszcze z wyjazdu prosiłam o kontakt, obiecała podejść i zrobić suni lepsze zdjęcia, ale do dzisiaj nie odezwała się.

Jutro tam podjadę.

Kurcze :( Nieraz psiaki miesiącami koczują w jednym miejscu i ratunek nie nadchodzi, a tu gdy pojawiła się szansa, sunia zniknęła :( A może tylko Pani zapodziała gdzieś Twój nr telefonu. Oby tak było !

Koteczka ma się super :)

Posted
28 minut temu, elik napisał:

Kurcze :( Nieraz psiaki miesiącami koczują w jednym miejscu i ratunek nie nadchodzi, a tu gdy pojawiła się szansa, sunia zniknęła :( A może tylko Pani zapodziała gdzieś Twój nr telefonu. Oby tak było !

Koteczka ma się super :)

Jak zapodziała mój, to ma nr Tz - myślę, ze suczki tam nie ma, ale jutro spróbuje się dowiedzieć więcej.

Posted
2 minuty temu, Tola napisał:

Jak zapodziała mój, to ma nr Tz - myślę, ze suczki tam nie ma, ale jutro spróbuje się dowiedzieć więcej.

Będę niecierpliwie czekała na wiadomość.

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Ojej Joasiu jakie śliczne koteczki i na milusińskie wyglądają. Słodkości :)

Eliku, Wiolinka to moja pierwsza koteczka, którą miałam na tymczasie. Pojechała do cudownego domku do warszawy. Pani Dorota stale utrzymuje ze mną kontakt i podsyła zdjęcia cudnej koteczki. W czerwcu pani Dorota doadoptowała druga koteczkę, Sawę!

Posted
2 godziny temu, kado napisał:

Na wizytę umówiłam się z Panią na 16.08 na godz. 18.

Bardzo dziękuję, trzymam kciuki !

53 minut temu, elik napisał:

Tolu, a co z sunią z garaży ?:

Suni niestety nie ma :(

Nie pisałam wcześniej, bo czekałam, aż TZ podjedzie tam powtórnie.  I tez nic.

Byc moze ktoś z właścicieli garaży zabrał ja do siebie...

Posted
Teraz, Tola napisał:

...

Suni niestety nie ma :(

Nie pisałam wcześniej, bo czekałam, aż TZ podjedzie tam powtórnie.  I tez nic.

Byc moze ktoś z włąsccieli garazy zabrał ja do siebie...

A pani, która ją dokarmiała nic nie wie na ten temat ?

Właśnie przed chwilą zapytałam Cię o nią na PW.

Posted

Kociaki cudowne, wszystkie trafiły do równie cudownych domów !

Do grona szczęśliwych czworonogów dołącza moja Zulcia z wakacyjnymi pozdrowieniami

Więcej zdjęć na jej wątku  - zapraszamy

P1220174.JPG

P1220102.JPG

P1220108.JPG