elik Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 10 minut temu, Gabi79 napisał: Niestety, chyba tak. Tola jest teraz na urlopie. Biedactwo, ale czy na pewno tam jest ? Ale to pewnie dopiero Tola jak wróci z urlopu będzie wiedziała. Quote
Gabi79 Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 17 minut temu, elik napisał: Biedactwo, ale czy na pewno tam jest ? Ale to pewnie dopiero Tola jak wróci z urlopu będzie wiedziała. Elu, Tola ma nr do Pani, która jest tam na miejscu i pewnie wie, czy sunia nadal tam jest. Quote
Tola Posted August 9, 2016 Author Posted August 9, 2016 O 3.08.2016 o 18:10, kado napisał: Rozmawiałam dzisiaj z potencjalnym DS . Wstępnie jesteśmy umówieni na wizytę p/a po 15 sierpnia. Trzymajcie kciuki:) Witaj kado na zamojskim wątku, bardzo dziękuję za rozmowę, trzymam kciuki za wizytę! O 3.08.2016 o 19:20, Gabi79 napisał: Elu, Tola ma nr do Pani, która jest tam na miejscu i pewnie wie, czy sunia nadal tam jest. Suni chyba nie ma :( Panią jeszcze z wyjazdu prosiłam o kontakt, obiecała podejść i zrobić suni lepsze zdjęcia, ale do dzisiaj nie odezwała się. Jutro tam podjadę. Quote
Tola Posted August 9, 2016 Author Posted August 9, 2016 W międzyczasie wakacyjne pozdrowienia z Krakowa od Trojeczki 1 Quote
elik Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 1 godzinę temu, Tola napisał: Witaj kado na zamojskim wątku, bardzo dziękuję za rozmowę, trzymam kciuki za wizytę! Suni chyba nie ma :( Panią jeszcze z wyjazdu prosiłam o kontakt, obiecała podejść i zrobić suni lepsze zdjęcia, ale do dzisiaj nie odezwała się. Jutro tam podjadę. Kurcze :( Nieraz psiaki miesiącami koczują w jednym miejscu i ratunek nie nadchodzi, a tu gdy pojawiła się szansa, sunia zniknęła :( A może tylko Pani zapodziała gdzieś Twój nr telefonu. Oby tak było ! Koteczka ma się super :) Quote
Tola Posted August 9, 2016 Author Posted August 9, 2016 28 minut temu, elik napisał: Kurcze :( Nieraz psiaki miesiącami koczują w jednym miejscu i ratunek nie nadchodzi, a tu gdy pojawiła się szansa, sunia zniknęła :( A może tylko Pani zapodziała gdzieś Twój nr telefonu. Oby tak było ! Koteczka ma się super :) Jak zapodziała mój, to ma nr Tz - myślę, ze suczki tam nie ma, ale jutro spróbuje się dowiedzieć więcej. Quote
elik Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 2 minuty temu, Tola napisał: Jak zapodziała mój, to ma nr Tz - myślę, ze suczki tam nie ma, ale jutro spróbuje się dowiedzieć więcej. Będę niecierpliwie czekała na wiadomość. Quote
Alaskan malamutte Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Wiolinka vel Niusia pozdrawia z wczasów na wsi!! Quote
Alaskan malamutte Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 A tutaj ze swoją przybraną siostrzyczką Sawą. Quote
Alaskan malamutte Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 A tutaj zapoznanie z koteczka mojego syna, Alpinką Quote
elik Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Ojej Joasiu jakie śliczne koteczki i na milusińskie wyglądają. Słodkości :) Quote
Alaskan malamutte Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 1 minutę temu, elik napisał: Ojej Joasiu jakie śliczne koteczki i na milusińskie wyglądają. Słodkości :) Eliku, Wiolinka to moja pierwsza koteczka, którą miałam na tymczasie. Pojechała do cudownego domku do warszawy. Pani Dorota stale utrzymuje ze mną kontakt i podsyła zdjęcia cudnej koteczki. W czerwcu pani Dorota doadoptowała druga koteczkę, Sawę! Quote
elik Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Masz wiele radości z tych kontaktów :) Koteczki stanowią piękną parę :) Quote
kado Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Na wizytę umówiłam się z Panią na 16.08 na godz. 18. Quote
Tola Posted August 10, 2016 Author Posted August 10, 2016 2 godziny temu, kado napisał: Na wizytę umówiłam się z Panią na 16.08 na godz. 18. Bardzo dziękuję, trzymam kciuki ! 53 minut temu, elik napisał: Tolu, a co z sunią z garaży ?: Suni niestety nie ma :( Nie pisałam wcześniej, bo czekałam, aż TZ podjedzie tam powtórnie. I tez nic. Byc moze ktoś z właścicieli garaży zabrał ja do siebie... Quote
elik Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Teraz, Tola napisał: ... Suni niestety nie ma :( Nie pisałam wcześniej, bo czekałam, aż TZ podjedzie tam powtórnie. I tez nic. Byc moze ktoś z włąsccieli garazy zabrał ja do siebie... A pani, która ją dokarmiała nic nie wie na ten temat ? Właśnie przed chwilą zapytałam Cię o nią na PW. Quote
Tola Posted August 10, 2016 Author Posted August 10, 2016 Kociaki cudowne, wszystkie trafiły do równie cudownych domów ! Do grona szczęśliwych czworonogów dołącza moja Zulcia z wakacyjnymi pozdrowieniami Więcej zdjęć na jej wątku - zapraszamy Quote
elik Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Wspaniałe wieści, na pocieszenie. Sunia długo będzie mi siedzieć na wątrobie :( Quote
Jolanta08 Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Fajnie widzieć szczęśliwą Zulkę Mnie też ta sunia bardzo martwi...miseczek też nie ma? Quote
Jolanta08 Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 4 minuty temu, Jolanta08 napisał: dubel Quote
Anula Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 A może sunię wyłapało Schronisko i teraz biedna w nim siedzi. Quote
Recommended Posts