Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
6 godzin temu, Tola napisał:

Dla córci Sagi - Igi szykuje się fajny domek, ale aż w Opolu, rodzina straciła 14 letnią labradorkę.

Pani Aneta tak opisała swoją rodzinę;
Czy maleńka pozostanie w dt do czasu sterylizacji i w Opolu przywitamy ją we wrześniu, w połowie lub pod koniec miesiąca? Czy dobrze rozumiem? Czy jednak wolą Państwo, aby zabieg odbył się już w Opolu?
Jeśli trzeba, to na taką cudowną kruszynę poczekamy, może to i dla nas lepiej, bo po odejściu Gai, ten czas oczekiwania pozwoli nam przyzwyczaić się do myśli o nowym członku rodziny.

. . .

Tolu, domek zapowiada się rewelacyjnie. Sunia będzie miała super Ludzi, jeśli potwierdzi się to, co co pisze p. Aneta. Oczywiście kciuki zaciśnięte :)

Posted
4 minuty temu, Tyś napisał:

Alpinka widziała się już z Maurycym czy pełna izolacja? :)

Na razie pełna izolacja. Alpinka zostaje u mnie dwa tygodnie, zmiana miejsca to wystarczający dla niej stres, dlatego nie funduję jej dodatkowego. To taka kochana koteczka, bezproblemowa.   

Posted

Maurycy jak pączek w maśle ! Wygląda pięknie i dostojnie. Dobrze, ze został u Ciebie Joasiu. Alpinkę pamiętam. Miała dużo szczęścia, bo dosyć szybko znalazła cudowny dom ! Kochane ślicznoty !!!

• Upvote 1
Posted
24 minut temu, Havanka napisał:

Miała dużo szczęścia, bo dosyć szybko znalazła cudowny dom ! Kochane ślicznoty !!!

Havanko, mój syn uwielbia koteczkę, już trzy razy dzwonił, pytał czy wszystko okk,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,002_Rk_orig. Muszę mu na bieżąco zdjęcia wysyłać. Alpinka ma cudny charakter, jest przekochaną koteczką, wszyscy ją uwielbiamy 89b8ba063867_vu_orig.gif

24 minut temu, Havanka napisał:

Maurycy jak pączek w maśle ! Wygląda pięknie i dostojnie. Dobrze, ze został u Ciebie Joasiu

Ja od początku chciałam, aby u nas został, ale TZ musiał "dojrzeć" do decyzjik,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,004_QH_orig. Maurycy to kot z "charakterem", mój TZ  twierdzi, że to najmądrzejszy kot na świecie k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,32_LI_orig..

Posted

Jak na razie w niedzielę do nowego domu w  Warszawie jedzie Biszkopcik.;)

Druga wizyta nie odbyla się (ta dla Kajetanka), bo pani nie odbiera tel. i nie oddzwania.

Posted
O 25.07.2016 o 13:17, Alaskan malamutte napisał:

Od soboty jest u mnie na wakacjach koteczka mojego syna, Alpinka. Oto i księżniczka w pełnej krasie :-)

20160724_214505.jpg

Alpinka przypomina mi "moją" ubiegłoroczną koteczkę z sześcioma maluszkami :)

_DSC0121.jpg

Posted

Pilne!

Bardzo proszę o pomoc dla malutkiej, łagodnej suczki, która od ponad tygodnia śpi przy garażach na jednym z zamojskich osiedli beksa_V6_orig.gif

Suczka łagodna, zdjęcia nie oddają jej urody

Mała na razie ma co jeść, ale miejsce niezbyt przyjazne beksa_V6_orig.gif

Ja wyjeżdzam za 2 dni i nie dam rady już nic zrobić, ale mogę przekazać nr tel do pani, która zawiadomiła mnie o sucze beksa_V6_orig.gif

13626971_1228788667172583_3206082174443293896_n.jpg

13654162_1228788617172588_3455769447626168500_n.jpg

13873154_1228789117172538_3690224876799130464_n.jpg