Jo37 Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Tak, o niego. Jaaga postanowiła zabrać staruszka na dożywocie a tu taka niespodzianka. Quote
Anula Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 A ja wstawiam zamojską Sisi/Boni.Sunia chora jest, leczona ale teraz by nikt jej nie poznał.Przebywa w BDT. Tak pisze Bgra: Popatrzcie jak się zmieniła ...włos wymyty przez EdiAbiję w dobrym szamponie,dwukrotnie,potem odżywka i wyglądał z góry świetnie,tyle,że pod spodem te rozczesane dredy to jak martwy włos,na drugi dzień już nie wyglądała tak pięknie.Groomerka zrobiła co musiała,teraz włos odrośnie zdrowy,piękny,jest puchata i mięciutka nic tylko tulić i całować czego jej nie brakuje :) 3 5 Quote
Poker Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Niesamowite są metamorfozy psów. 2 dni poza schronem i podmieniają psa. 3 Quote
Bgra Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Tak :) tu zdarzyły się cuda :) Sisi/Boni ...jeszcze jedna fota,wybaczcie ! 2 3 Quote
Tola Posted March 2, 2018 Author Posted March 2, 2018 1 minutę temu, Bgra napisał: Tak :) tu zdarzyły się cuda :) Sisi/Boni ...jeszcze jedna fota,wybaczcie ! Cudności - i też taki roześmiany pycholek Uwielbiam te metamorfozy tuz po wyjezdzie ze schroniska! Quote
Havanka Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 3 godziny temu, Bgra napisał: Tak :) tu zdarzyły się cuda :) Sisi/Boni ...jeszcze jedna fota,wybaczcie ! Takie właśnie perełki wegetują w schronach a ludzie płacą mnóstwo kasy, żeby kupić sobie rasowego psa. 1 5 Quote
Poker Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Istny z niej pluszak ,z Gracji i Bajki zresztą też. Quote
b-b Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Ollinek cudnie przemieniony ! Nie ten sam psiaczek :D No i Sisi/Boni też po obcięciu jak misiaczek :D Cudne zmiany :) Quote
terra Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Trzymam kciuki za nowe kochające domki dla zamojszczaków. Olli zmienił się nie do poznania a panna Sisi jak mały bernardynek teraz wygląda :) Cuda! Tolu, może zarejestrujesz ZEA na FaniMani, zawsze to parę groszy skapnie z zakupów fanów zamojszczaków: https://fanimani.pl/ Quote
elik Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Tolu podaj proszę nr konta, na które mam przelać 140,00 zł z bazarku. Miało być dla Teo, ale on ma już dom. Ustalcie z Alaskan malamutte na którego psiaczka przelać i podaj proszę nr konta. Quote
Tola Posted March 3, 2018 Author Posted March 3, 2018 2 godziny temu, terra napisał: Trzymam kciuki za nowe kochające domki dla zamojszczaków. Olli zmienił się nie do poznania a panna Sisi jak mały bernardynek teraz wygląda :) Cuda! Tolu, może zarejestrujesz ZEA na FaniMani, zawsze to parę groszy skapnie z zakupów fanów zamojszczaków: https://fanimani.pl/ Bardzo dziękuję terra - zaraz będę próbować, mam nadzieję, że mi wyjdzie;) 31 minut temu, elik napisał: Tolu podaj proszę nr konta, na które mam przelać 140,00 zł z bazarku. Miało być dla Teo, ale on ma już dom. Ustalcie z Alaskan malamutte na którego psiaczka przelać i podaj proszę nr konta. Ok, pięknie dziękuję Quote
Tola Posted March 3, 2018 Author Posted March 3, 2018 Beaglusia już w drodze z zamojskiego schroniska po nowe życie! Sunia zestresowana, ale już poza schronem! Niech ci się wiedzie sunieczko! 1 Quote
Jo37 Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Udało się suni. Niepotrzebnie się tylko nasiedziała przez głupią opinię pracownika. Quote
Tola Posted March 3, 2018 Author Posted March 3, 2018 2 godziny temu, terra napisał: Trzymam kciuki za nowe kochające domki dla zamojszczaków. Olli zmienił się nie do poznania a panna Sisi jak mały bernardynek teraz wygląda :) Cuda! Tolu, może zarejestrujesz ZEA na FaniMani, zawsze to parę groszy skapnie z zakupów fanów zamojszczaków: https://fanimani.pl/ Zrobione:) Jeszcze raz bardzo dziękuję za podpowiedz Quote
Tola Posted March 3, 2018 Author Posted March 3, 2018 Pięknie dziękuję Jaaga za zorganizowanie zbiórki na Fb - na konto fundacji wpłynęło 649 zł Quote
Bogusik Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Można na pewno przekazać 1% na Fundację ZEA.Ja nie mogę, ale mój syn i jego przyjaciółka właśnie to zrobili :) 1 Quote
Jaaga Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 57 minut temu, Tola napisał: Pięknie dziękuję Jaaga za zorganizowanie zbiórki na Fb - na konto fundacji wpłynęło 649 zł Cieszę się, ze mogłam pomóc i ze znajomi, jak zwykle w takich sytuacjach, mnie nie zawodzą :) Tolu, musisz chyba częściej zachodzić do schroniska robic zdjecia, bo zobacz ile zmian po Twojej schroniskowej sesji fotograficznej. 3 Quote
Anula Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 2 godziny temu, Tola napisał: Beaglusia już w drodze z zamojskiego schroniska po nowe życie! Sunia zestresowana, ale już poza schronem! Niech ci się wiedzie sunieczko! I to jest to co najbardziej kocham,wiadomość,że psiak opuścił schron.Dzięki Tola. 1 2 Quote
Tola Posted March 3, 2018 Author Posted March 3, 2018 3 godziny temu, Tianku napisał: Tolu a w tym roku tez mozna przekazac 1%? Jak najbardziej, będę bardzo wdzięczna 2 godziny temu, Bogusik napisał: Można na pewno przekazać 1% na Fundację ZEA.Ja nie mogę, ale mój syn i jego przyjaciółka właśnie to robili :) Pięknie dziękuję To dzięki takim wpłatom z 1 % możemy pomagać zwierzakom. 2 godziny temu, Jaaga napisał: Cieszę się, ze mogłam pomóc i ze znajomi, jak zwykle w takich sytuacjach, mnie nie zawodzą :) Tolu, musisz chyba częściej zachodzić do schroniska robic zdjecia, bo zobacz ile zmian po Twojej schroniskowej sesji fotograficznej. Jagna - uwierz, że jeśli taka sesja ma dać nowe życie chociaż jednemu cierpiącemu stworzeniu, to będę jeżdziła do schroniska jak najczęściej. Teraz faktycznie wyjechała rekordowa liczba psiaków, dzięki wam kochane dziewczyny 2 godziny temu, Anula napisał: I to jest to co najbardziej kocham,wiadomość,że psiak opuścił schron.Dzięki Tola. Tak Anula - na taka wiadomość czeka się najbardziej! Quote
Tola Posted March 3, 2018 Author Posted March 3, 2018 6 godzin temu, elik napisał: Tolu podaj proszę nr konta, na które mam przelać 140,00 zł z bazarku. Miało być dla Teo, ale on ma już dom. Ustalcie z Alaskan malamutte na którego psiaczka przelać i podaj proszę nr konta. Elu - sporo zamojskich psiaków potrzebuje wsparcia, ale w porozumieniu z Alaskan przeznaczamy te pieniadze dla Maxa bez ucha - biedak nie dość, ze nie ma pieniądzy, to nie ma tez teraz opiekuna. Alaskan wyśle Ci nr konta. Quote
terra Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 7 godzin temu, Tola napisał: Zrobione:) Jeszcze raz bardzo dziękuję za podpowiedz Super :) Quote
Anula Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Tola a będziesz miała o suni beagle wiadomości,czy raczej nie? Quote
Tola Posted March 4, 2018 Author Posted March 4, 2018 5 godzin temu, Anula napisał: Tola a będziesz miała o suni beagle wiadomości,czy raczej nie? Będą Anulka na pewno, wszystko będę tutaj pisała. Sunia prawdopodobne pojedzie do DT do Lodzi... Quote
Recommended Posts