Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
8 godzin temu, Anula napisał:

Takie spotkania powinny odbywać się we wszystkich przedszkolach,szkołach w Polsce.Być może młodych ludzi by było nastawienie inne niż dotychczas.Dotyczy to głównie wsi,młodzi może by nie pozwolili na trzymanie psiaków na łańcuchu przy budzie.Może by młody człowiek naciskał na rodziców i starał się poprawić warunki swojemu psu.

Piękna akcja i warta rozpropagowania.Tak sobie myślę,że w takich akcjach powinien mieć udział kierownik schronu ale to raczej jest marzenie.

U nas w Zamościu coraz więcej przedszkoli zaprasza przedstawicieli fundacji do siebie na takie spotkania, nauczyciele realizują różne projekty o tematyce prozwierzęcej, bardzo to cieszy. Mam nadzieję, ze i na wsiach takie zajęcia o pomocy bezdomnym zwierzętom staną się  tradycją; w ubiegłym roku TZ był  na jednym spotkaniu wyjazdowym na wsi, a w tym roku ma już zaproszenia do 3 przedszkoli i szkół w okolicach Zamościa.

• Upvote 2
Posted
Przed chwilą, Tola napisał:

U nas w Zamościu coraz więcej przedszkoli zaprasza przedstawicieli fundacji do siebie na takie spotkania, nauczyciele realizują różne projekty o tematyce prozwierzęcej, bardzo to cieszy. Mam nadzieję, ze i na wsiach takie zajęcia o pomocy bezdomnym zwierzętom staną się  tradycją; w ubiegłym roku TZ był  na jednym spotkaniu wyjazdowym na wsi, a w tym roku ma już zaproszenia do 3 przedszkoli i szkół w okolicach Zamościa.

Świetna sprawa!

Posted
3 godziny temu, Tola napisał:

Dzięki takim spotkaniom edukacyjnym, nowe pokolenie będzie bardziej wrażliwe na krzywdę zwierząt. I to cieszy najbardziej, bo daje nadzieję na zmianę ciężkiego losu wielu psów, czy kotów. Brawo ZEA !!!

• Upvote 1
Posted
4 godziny temu, b-b napisał:

DSC08352.JPG

Śliczny psiaczek z niego!

Oby tylko udało się zdiagnozować te jego problemy ze skóra.

Juz jest o niebo lepiej po założeniu obroży Foresto. Zastanawiam się czy to nie była cheyletiella, skoro pomogła obroza.

Posted

Ale cudny, nawet nie wiedziałam, ze  on ma takie piękne, bursztynowe  oczka!!!

Jaaga  - ale zmieniłaś chłopaka!

Potrzebna Ci pomoc w ogłaszaniu?

Posted

Ja dzisiaj byłam w schronisku, wróciłam bardzo smutnahttp://pu.i.wp.pl/bloog/84069394/51194094/beksa_V6_orig.gif

Nie widziałam dzisiaj tych suniek, dla nich tam m.in. pojechałamhttp://pu.i.wp.pl/bloog/84069394/51194094/beksa_V6_orig.gif

Jak sunie nie przeżyły zimy, to się załamięhttp://pu.i.wp.pl/bloog/84069394/51194094/beksa_V6_orig.gif

IMGP1572.JPG

IMGP0199.jpg

IMGP0203.jpg

IMGP0211.jpg

IMGP0614.JPG