handzia Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 13 minut temu, Tyś(ka) napisał: I do tego chuda strasznie :( tak, jest bardzo chuda, pewnie ma problemy zdrowotne, albo nie dostaje się do miski :( Quote
Tola Posted March 11, 2018 Author Posted March 11, 2018 8 godzin temu, Anula napisał: Takie spotkania powinny odbywać się we wszystkich przedszkolach,szkołach w Polsce.Być może młodych ludzi by było nastawienie inne niż dotychczas.Dotyczy to głównie wsi,młodzi może by nie pozwolili na trzymanie psiaków na łańcuchu przy budzie.Może by młody człowiek naciskał na rodziców i starał się poprawić warunki swojemu psu. Piękna akcja i warta rozpropagowania.Tak sobie myślę,że w takich akcjach powinien mieć udział kierownik schronu ale to raczej jest marzenie. U nas w Zamościu coraz więcej przedszkoli zaprasza przedstawicieli fundacji do siebie na takie spotkania, nauczyciele realizują różne projekty o tematyce prozwierzęcej, bardzo to cieszy. Mam nadzieję, ze i na wsiach takie zajęcia o pomocy bezdomnym zwierzętom staną się tradycją; w ubiegłym roku TZ był na jednym spotkaniu wyjazdowym na wsi, a w tym roku ma już zaproszenia do 3 przedszkoli i szkół w okolicach Zamościa. 2 Quote
Onaa Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Przed chwilą, Tola napisał: U nas w Zamościu coraz więcej przedszkoli zaprasza przedstawicieli fundacji do siebie na takie spotkania, nauczyciele realizują różne projekty o tematyce prozwierzęcej, bardzo to cieszy. Mam nadzieję, ze i na wsiach takie zajęcia o pomocy bezdomnym zwierzętom staną się tradycją; w ubiegłym roku TZ był na jednym spotkaniu wyjazdowym na wsi, a w tym roku ma już zaproszenia do 3 przedszkoli i szkół w okolicach Zamościa. Świetna sprawa! Quote
Tola Posted March 11, 2018 Author Posted March 11, 2018 Szukamy transportu Zamość - Wrocław lub Zamość Katowice dla Dobrusi - jakby ktoś coś słyszał............... Quote
Havanka Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 3 godziny temu, Tola napisał: U nas w Zamościu coraz więcej przedszkoli zaprasza przedstawicieli fundacji do siebie na takie spotkania, nauczyciele realizują różne projekty o tematyce prozwierzęcej, bardzo to cieszy. Mam nadzieję, ze i na wsiach takie zajęcia o pomocy bezdomnym zwierzętom staną się tradycją; w ubiegłym roku TZ był na jednym spotkaniu wyjazdowym na wsi, a w tym roku ma już zaproszenia do 3 przedszkoli i szkół w okolicach Zamościa. Dzięki takim spotkaniom edukacyjnym, nowe pokolenie będzie bardziej wrażliwe na krzywdę zwierząt. I to cieszy najbardziej, bo daje nadzieję na zmianę ciężkiego losu wielu psów, czy kotów. Brawo ZEA !!! 1 Quote
Anula Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 O rany,Olli to inny pies.Jest piękny. Jaaga,śliczne zdjęcia,ogłaszaj go szkoda czasu. Quote
b-b Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Śliczny psiaczek z niego! Oby tylko udało się zdiagnozować te jego problemy ze skóra. Quote
Jaaga Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 4 godziny temu, b-b napisał: Śliczny psiaczek z niego! Oby tylko udało się zdiagnozować te jego problemy ze skóra. Juz jest o niebo lepiej po założeniu obroży Foresto. Zastanawiam się czy to nie była cheyletiella, skoro pomogła obroza. Quote
Havanka Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Aż nie mogę uwierzyć, ze to ten sam pies ! Olly w niczym nie przypomina tego ze schronu. Olly, psiaczku niech ci los już zawsze sprzyja ! Quote
Tola Posted March 12, 2018 Author Posted March 12, 2018 Ale cudny, nawet nie wiedziałam, ze on ma takie piękne, bursztynowe oczka!!! Jaaga - ale zmieniłaś chłopaka! Potrzebna Ci pomoc w ogłaszaniu? Quote
Tola Posted March 12, 2018 Author Posted March 12, 2018 Ja dzisiaj byłam w schronisku, wróciłam bardzo smutna Nie widziałam dzisiaj tych suniek, dla nich tam m.in. pojechałam Jak sunie nie przeżyły zimy, to się załamię Quote
Recommended Posts