Tyśka) Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 8 minut temu, Onaa napisał: Ta mała czarna sunieczka co się załapała na końcu to ta z tego zdjęcia ? Na ręce wygląda wielkości pekinka. Też jestem ciekawa... i zapytałam o to wyżej Tolę... Quote
Dusia-Duszka Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 3 godziny temu, Onaa napisał: A ta łaciatka jest jeszcze mniejsza? Quote
Tianku Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 to raczej nie ta sama sunia ta jest większa Quote
Anula Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 20 minut temu, Tianku napisał: to raczej nie ta sama sunia ta jest większa Tola pisała wcześniej o dwóch czarnych suniach być może to są różne.Tola jak wejdzie na wątek to odpowie na nasze pytania. Quote
Tola Posted February 24, 2018 Author Posted February 24, 2018 23 godziny temu, Bogusik napisał: Udało się malutką "upchnąć" u Szafirków :) Anula mnie pogoniła i już wszystko pozałatwiałam.Jutro będziemy czekać na potwierdzenie od Toli,że sunia jest zarezerwowana 22 godziny temu, Anula napisał: Ja chyba oszalałam ale nie mogłam przetrawić,że sunia wróciła na boksy ogólne.Zobaczymy jak nam się poukłada z finansami,jak będzie kiepsko to będziemy myśleć aby nie popaść w długi.Teraz najważniejsze potwierdzenie Toli o zarezerwowaniu suni.W Zamościu ma być -20.Masakra. Poker,bardzo,bardzo dziękuję za pomoc w imieniu czarnulki. Dziewczyny, bardzo, bardzo dziękuję, jesteście wspaniałe! Wczoraj, jak zadzwoniła Bogusik, to śmiałam się i płakałam z radości Dzisiaj rano TZ zadzwonił do schroniska, powiedział o suni i chciał zaraz jechać, ale w schronie powiedzieli, ze wiedzą, o którą suczkę chodzi. A ja jak zwykle przejmuję się za 2 Tole i cały czas myślę, czy się nie pomylili. Na razie wszystko układa się, oby takk dalej Quote
Tola Posted February 24, 2018 Author Posted February 24, 2018 8 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Czy to ta sunia, która ma zdjęcia z tyłu i pracownik ją chwalił? Jak cudnie, że dostała szansę i opuszcza schronisko! :) Tak, to ta sunia zachwalana przez pracownika, ale to nie ona jedzie; jest odrobinę wyższa od szczęściary 5 godzin temu, Onaa napisał: Ta mała czarna sunieczka co się załapała na końcu to ta z tego zdjęcia ? Na ręce wygląda wielkości pekinka. To nie ta sunia, to ta wyższa... 5 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Też jestem ciekawa... i zapytałam o to wyżej Tolę... 1 godzinę temu, Dusia-Duszka napisał: A ta łaciatka jest jeszcze mniejsza? Ta łaciata jest taka, jak ta, która jedzie jako ostatnia 1 godzinę temu, Tianku napisał: to raczej nie ta sama sunia ta jest większa Masz rację... 1 godzinę temu, Anula napisał: Tola pisała wcześniej o dwóch czarnych suniach być może to są różne.Tola jak wejdzie na wątek to odpowie na nasze pytania. W tym boksie jest 4 czarne suczki, zaraz je pokażę... Quote
Tola Posted February 24, 2018 Author Posted February 24, 2018 To jest ta suczka chwalona przez pracownika Quote
Tola Posted February 24, 2018 Author Posted February 24, 2018 To jest kolejna czarna sunia, z jaśniejszymi dodatkami Quote
Tola Posted February 24, 2018 Author Posted February 24, 2018 To 3 suczka z jaśniejszymi dodatkami Quote
Tola Posted February 24, 2018 Author Posted February 24, 2018 I tutaj w prawym rogu chyba ta , która jedzie... Quote
Tola Posted February 24, 2018 Author Posted February 24, 2018 U nas wciąż pada śnieg, ten zapowiadany wielki mróz ma być w nocy z niedzieli na poniedziałek, a potem ze środy na czwartek. Oby wszystkie bezdomniaki znalazly ciepły kąt:( Quote
Tola Posted February 24, 2018 Author Posted February 24, 2018 2 godziny temu, Dusia-Duszka napisał: A ta łaciatka jest jeszcze mniejsza? Łaciatka, biała miss i ta czarna mała sunia w typie cavalier są podobnej wielkości. Quote
Anula Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Tola nie zapomnij o akcesoriach aby wyposażyć psiaki przed podróżą.Jeżeli będzie brakować pisz,dokupimy. Quote
b-b Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 1 godzinę temu, Anula napisał: Tola nie zapomnij o akcesoriach aby wyposażyć psiaki przed podróżą.Jeżeli będzie brakować pisz,dokupimy. Ja przez ostatni miesiąc kupiłam kilka potrzebnych na podróż dla psiaków "rzeczy" tylko muszę dostać adres do wysyłki to po niedzieli wyślę :) Quote
ratifunkel Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 23 godziny temu, Tola napisał: U nas wciąż pada śnieg, ten zapowiadany wielki mróz ma być w nocy z niedzieli na poniedziałek, a potem ze środy na czwartek. Oby wszystkie bezdomniaki znalazly ciepły kąt:( Dwa porzucone psie serduszka miały wielkie szczęście, wyrzucone przez kogoś w lesie zostały zauważone i zabezpieczone przez dobrych ludzi. Quote
ratifunkel Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Info od osoby która uratowała pieski: "Cześć przesyłam Wam zdjęcie moich znajdkow dwa szczeniaki kundelki suczki znalezione w lesie wiek ok 4-5 miesięcy przy drodze między Majdanem Wielkim a Hutkowem gmina Krasnobród pieska widzieliśmy już w poniedziałek ale bardzo szybko uciekł do lasu w czwartek wracają z Zamościa znowu zobaczyliśmy siedzącego w lesie Rudego pieska zatrzymaliśmy się zaczęliśmy wołać ale znowu szybko uciekł ale za to pojawił się drugi który też nie był ufny ale mieliśmy psie żarcie i udało się szybko go zwabić. Rudy poszukuję domu i odpowiedzialnego właściciela póki co zapewniamy mu dom tymczasowy dzięki za pomoc pozdrawiam" Quote
Tyśka) Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 1 godzinę temu, ratifunkel napisał: Rudy poszukuję domu i odpowiedzialnego właściciela póki co zapewniamy mu dom tymczasowy dzięki za pomoc pozdrawiam" Rozumiem, że szylkrecia piękność zostaje? Quote
ratifunkel Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Tak, zdecydowali się ją zostawić, dołączy do ich stadka, będzie ich trzecim psem, obecnie mają dwa psy i kilka kotów - super domek. To bardzo wrażliwi, odpowiedzialni i świadomi ludzie, "szylkrecia piękność" będzie miała świetny domek. 1 Quote
Tyśka) Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 To świetnie :) Dobrze, że tacy ludzie chodzą po świecie! 1 Quote
lunarmermaid Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 Robię bazarek - 1/3 uzbieranej kwoty będzie dla psiaków z zamojskiego schronu. Tola i Alaskan Malamutte zdecydują, który psiak najbardziej potrzebuje wsparcia finansowego. Proszę o podpowiedzi komu potrzebna pomoc. 2 Quote
Anula Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 6 godzin temu, lunarmermaid napisał: Robię bazarek - 1/3 uzbieranej kwoty będzie dla psiaków z zamojskiego schronu. Tola i Alaskan Malamutte zdecydują, który psiak najbardziej potrzebuje wsparcia finansowego. Proszę o podpowiedzi komu potrzebna pomoc. To ten bazarek tak? Quote
Tola Posted February 26, 2018 Author Posted February 26, 2018 Dnia 25.02.2018 o 19:55, ratifunkel napisał: Dwa porzucone psie serduszka miały wielkie szczęście, wyrzucone przez kogoś w lesie zostały zauważone i zabezpieczone przez dobrych ludzi. Dobrze, że maluchy już bezpieczne 6 godzin temu, lunarmermaid napisał: Robię bazarek - 1/3 uzbieranej kwoty będzie dla psiaków z zamojskiego schronu. Tola i Alaskan Malamutte zdecydują, który psiak najbardziej potrzebuje wsparcia finansowego. Proszę o podpowiedzi komu potrzebna pomoc. Bardzo dziękujemy, jutro postaram się trochę dłużej być na dogo i przejrzeć, może i Alaskan zajrzy. Myślę, ze może ktoraś z tych suczek, które jutro jadą, nie wiem która ma najgorsza sytuację... Mnie złapały jakieś choróbska, dzisiaj nie dam rady dłużej pobyć. Quote
Tola Posted February 26, 2018 Author Posted February 26, 2018 Astka Wera wczoraj pojechała pod opiekę fundacji AST. Bardzo się sunia denerwowała; szkoda tych wszystkich zwierząt nieodpowiedzialnych właścicieli:( Quote
Recommended Posts