Tola Posted March 4, 2018 Author Posted March 4, 2018 I jeszcze niespodzianka dla wszystkich fanek trójłapka Jasia - Jaś to już chyba Jan - zobaczcie jak zmężniał, chociaż przy Szamanie wciąż trudno to zauważyć ;) 3 Quote
Tola Posted March 4, 2018 Author Posted March 4, 2018 Pani Ania tak pięknie pisze o swojej Rodzinie:) Jasiu to już duży Jan:) Zwariowany, energiczny. Dba, bym nie zaspała do pracy:) Kiedy wychodzę z Szamanem na spacer, Jasiu czeka pod drzwiami. Kiedy wracamy i szukam w kieszeni klucza do mieszkania, to Jasiu już wie, ze to my i nawułuje nas. Dobrze też, że mam duże łózko, bo śpimy wszyscy razem, więc zimowe wieczory nam nie straszne:). Szczęściara ze mnie ze mam taki duet:) 1 3 Quote
Havanka Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Wciąż zadziwia mnie ta wielka przyjaźń Jasia i Szamana. Mimo, że w domu jest jeszcze drugi kot, to jednak nierozerwalna więź połączyła małego kotka i wielkiego psa. 1 2 Quote
Tola Posted March 4, 2018 Author Posted March 4, 2018 1 godzinę temu, Havanka napisał: Wciąż zadziwia mnie ta wielka przyjaźń Jasia i Szamana. Mimo, że w domu jest jeszcze drugi kot, to jednak nierozerwalna więź połączyła małego kotka i wielkiego psa. Ten drugi kot to kotka mamy p. Ani, mieszkają właśnie w Opolu. Jaś i Szaman przyjeżdżają na razie tylko w odwiedziny, ale p. Ania ma zamiar przeprowadzić się do rodzinnego miasta znowu na stałe. Quote
b-b Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Tolu kochana ja BARDZO proszę o adres do wysyłki szeleczek, smyczy i obróżek , które zbierałam aby były dla psiaczków, które wychodzą ze schroniska w Zamościu :) Teraz ja chciałam podrzucić bo poprzednio Anula z Bogusią tp zrobiły :) Quote
Alaskan malamutte Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Cudne to zdjęcie!!! Jaś i Szaman ..bajka!! Quote
Tola Posted March 4, 2018 Author Posted March 4, 2018 Nie chcę zapeszać, ale być może domu doczeka się wreszcie Szafranek - czeka od lipca... Prosimy o ogromne, ogromniaste kciuki! Quote
Tola Posted March 4, 2018 Author Posted March 4, 2018 26 minut temu, b-b napisał: Tolu kochana ja BARDZO proszę o adres do wysyłki szeleczek, smyczy i obróżek , które zbierałam aby były dla psiaczków, które wychodzą ze schroniska w Zamościu :) Teraz ja chciałam podrzucić bo poprzednio Anula z Bogusią tp zrobiły :) Już wysyłam, zupełnie zapomniałam Quote
Havanka Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 27 minut temu, Tola napisał: Nie chcę zapeszać, ale być może domu doczeka się wreszcie Szafranek - czeka od lipca... Prosimy o ogromne, ogromniaste kciuki! Oby w końcu sie udało! Zaciskam mocno wszystkie kciuki! Quote
b-b Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 49 minut temu, Tola napisał: Nie chcę zapeszać, ale być może domu doczeka się wreszcie Szafranek - czeka od lipca... Prosimy o ogromne, ogromniaste kciuki! Zaciśnięte :) Quote
elik Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Dnia 3.03.2018 o 15:29, Tola napisał: Elu - sporo zamojskich psiaków potrzebuje wsparcia, ale w porozumieniu z Alaskan przeznaczamy te pieniadze dla Maxa bez ucha - biedak nie dość, ze nie ma pieniądzy, to nie ma tez teraz opiekuna. Alaskan wyśle Ci nr konta. Pieniądze przesłałam od razu po otrzymaniu numeru konta. A kto był opiekunem Maxa i czemu już nie jest ? (sorki nie mam czasu szukać na wątku). 3 godziny temu, Havanka napisał: . . . To zdjęcie jest rozbrajające, jak i cała ta kocio-psia miłość Quote
terra Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 Mocno zaciskam kciuki za Szafranka/Onyksa, żeby już go odnalazł jego domek. Quote
Tianku Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 jakaś promocja na olx w wyróżnianiu ogłoszeń jest dzisiaj ja mam 70 % czy jakiś piesek potrzebuje wyróżnienia? Quote
Havanka Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 7 minut temu, Tianku napisał: jakaś promocja na olx w wyróżnianiu ogłoszeń jest dzisiaj ja mam 70 % czy jakiś piesek potrzebuje wyróżnienia? Właśnie chciałam o tym napisać. Miesięczne wyróżnienie, to koszt 5 zł z groszami. Warto wykupić. Quote
Alaskan malamutte Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 Mój TZ znalazł dzisiaj rano zmarzniętego jeża...Siedział biedak na środku pola, w zaspie....Po konsultacji z wetem mamy go przetrzymać kilka dni, jak bedą plusowe temperatury, to wypuścimy... Quote
Alaskan malamutte Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 4 godziny temu, Tianku napisał: jakaś promocja na olx w wyróżnianiu ogłoszeń jest dzisiaj ja mam 70 % czy jakiś piesek potrzebuje wyróżnienia? Jeśli można prosić, to Hana.... https://www.olx.pl/oferta/hana-idealna-sunia-czeka-na-swoj-wymarzony-domek-CID103-IDq3JcD.html Quote
Dusia-Duszka Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 4 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Jaką karmą podkarmiacie? Quote
Alaskan malamutte Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 2 minuty temu, Dusia-Duszka napisał: Jaką karmą podkarmiacie? Wet kazał kocią, akurat mam purizona. Daję też mokrą kocią... Quote
Figunia Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 Wklejam link o Panu Jerzym, ktory od lat ratuje wlasnie jeze. Moze bedzie w czyms pomocny (link i wiadomosci w nim zawarte). http://dobrewiadomosci.net.pl/22790-niezwykly-osrodek-rehabilitacji-jezy-jerzy-dla-jezy-klodzku/ Maluchowi zycze zdrowia! 1 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 3 minuty temu, Figunia napisał: Maluchowi zycze zdrowia! Figuniu, on jest zdrowiutki, tylko bardzo zmarzniety...Mój Tz uratował mu życie....Pięknie dziękuję za link, zaraz poczytam... Quote
Figunia Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 Cale szczescie, ze jest zdrowy. Jak on przetrwal te mrozy? Przeciez normalnie, powinien spac gdzies, gleboko zakopany w lisciach... Myslalam , ze mrozy mogly mu zaszkodzic. Quote
Tianku Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 23 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Jeśli można prosić, to Hana.... https://www.olx.pl/oferta/hana-idealna-sunia-czeka-na-swoj-wymarzony-domek-CID103-IDq3JcD.html zrobione :) 1 Quote
Recommended Posts