Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I ja się melduję u Mufki - dzięki za zaproszenie :). Dla mnie ona jest śliczna, bo wszystkie psy są takie :). Finansowo nie dam rady wspomóc, chyba że któryś z "moich" psiaków znajdzie dom. Wątek zapisuję i będę śledzić jej losy :). 

Posted
Przed chwilą, Nadziejka napisał:

robie czaruje kramik Nadziejkowy

bedzie dla dwoch bieduniek

dla Mufinki i dla Mimi od Tysi

zaprazsam sercem

wieczorem bedzie czynny

Nadziejko dziękuję :).

Przed chwilą, Istar19 napisał:

Stała...ale nie dłużej na tą chwilę niż do końca roku....ale jak Mufcia wyjdzie ze schroniska to miejmy nadzieję, że szybciej dom znajdzie ;) 

Pierwsza stała deklaracja, dziękujemy :).

Przed chwilą, konfirm31 napisał:

I ja się melduję u Mufki - dzięki za zaproszenie :). Dla mnie ona jest śliczna, bo wszystkie psy są takie :). Finansowo nie dam rady wspomóc, chyba że któryś z "moich" psiaków znajdzie dom. Wątek zapisuję i będę śledzić jej losy :). 

Witaj i zaglądaj jak najczęściej :).

Żeby Mufeczka wiedziała, ile osób interesuję się jej losem :)

Posted
Przed chwilą, dotta1311 napisał:

Deklaruję 20 zł. stałej od marca. Poproszę nr konta.

W imieniu Mufeczki dziękuję :). Do piątku powysyłam nr konta dla Mufki.

Przed chwilą, Figunia napisał:

Dziekuje za zaproszenie. Bede sledzic losy CUDOWNEJ I biedniusiej Sunieczki.

Witaj u Mufeczki :).

Przed chwilą, Jo37 napisał:

Na razie nie mam jak pomóc finansowo.

WItaj Jo37 :).

Przed chwilą, Livka napisał:

Jestem u Mufci - jednorazowo 20 zł wpłacę,

Może coś się zwolni ze stałych deklaracji wtedy Mufcia będzie pierwsza :)

Dziękuję Livko :).

Posted

Dziękuję Renatko za zaproszenie. Aktualnie nie dam rady wspomóc finansowo. Nawet "moja" Benia ma na koncie dwadzieścia kilka złotych i w dodatku nie ujęłam jej w bieżącym bazarku. Musi poczekać na następny. I jeszcze Kikunia na BDT. Nie dam rady :( Ale będę zaglądać i jak jakiś mój deklarowicz pojedzie do DS, będzie pierwsza w kolejce do stałej.

Będę zaglądać.

Posted

Tak, prognozy pogody są przerażające.. Chciałoby się już o wiośnie, a tu zima dopiero na dobre raczy przyjść. Paradoksalnie to wszystko przez ocieplenie klimatu..  Ile zwierząt na tym ucierpi? :( 

Oby w Radysach psiaki dały radę :(

Posted

Dzięki za zaproszenie, sunia jest słodka ale na razie jestem już na minusie i nie dam rady wspomóc, postaram się coś podesłać po pierwszym marca. Też bym chciała wygrać w totka, wtedy rozdaalbym wszystko na te biedne psiaki ale na raize jestem emerytką z trzema psami i nie zawsze daję radę szczególnie, że mam staruszkę, która zyje już na kredyt i wymaga wspomagania.

• Upvote 1
Posted

Dziękuję za zaproszenie.

Niestety mamy Azunie i kociaki bez deklaracji i finansowo nie jestem w stanie pomóc kochana.

Będè zaglądać do ślicznej dziewczynki i mocno zaciskam kciuki, żeby sunieczka szybko opuściła schronisko.

Posted

Jestem u Mufki. Jaka ona jest śliczna i kochana...

Onaa, nie mogę się zadeklarować na stałe teraz i bardzo mnie to boli. Wpłacę na konto Suni 50 zł jednorazowo.

Zostanę tu z Mufką i postaram się jeszcze pomóc... 

Posted

Lada dzień chcemy ruszyć z bazarkiem .... po bardzo długiej przerwie zajrzałam na dogo w poszukiwaniu beneficjentów i pierwszą wiadomością było zaproszenie do Mufki, zatem Wy znalazłyście nas, a nie na odwrót ;)
Zatem szykujemy O!Volumen, do zobaczenia za kilka dni :)

Mufka jest urocza! kolejna kradziejka serc <3

Edit:

mufka.jpeg

Posted

Dzień dobry Wszystkim k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,57_8q_orig.. Ależ tutaj ruch! Już niedługo Mufeczko Twój los się odmieni.

Przed chwilą, Olena84 napisał:

Zapisuje, niestety stałej nie mogę dać:( ale w marcu jednorazowo podeślę ok 30zł

Dziękuję Olenko :). I zaglądaj do Mufeczki.

Przed chwilą, uxmal napisał:

Jestem u Mufeczki, narazie nie mogę nic zadeklarować :(((

Fajnie, że jesteś:). Wsparcie duchowe i dobre myśli też są bardzo potrzebne.

Przed chwilą, elik napisał:

Dziękuję Renatko za zaproszenie. Aktualnie nie dam rady wspomóc finansowo. Nawet "moja" Benia ma na koncie dwadzieścia kilka złotych i w dodatku nie ujęłam jej w bieżącym bazarku. Musi poczekać na następny. I jeszcze Kikunia na BDT. Nie dam rady :( Ale będę zaglądać i jak jakiś mój deklarowicz pojedzie do DS, będzie pierwsza w kolejce do stałej.

Będę zaglądać.

Witaj Elu :). Dobrze,że jesteś.

Przed chwilą, mdk8 napisał:

na dzień dzisiejszy 20,- jednorazowo

Mdk8 , Mufka dziękuje :).

Przed chwilą, kiyoshi napisał:

W imieniu Pani Irenki spoza dogo - 20 zł jednorazowo i konto do mnie, to Pani Irence podeśle :D

POdziękuj proszę pani Irence :) kiyoshi za wsparcie Mufki.

Przed chwilą, agat21 napisał:

Ile będzie kosztował transport?

Dokładnie nie wiem, ale z tego co widziałam na innych wątkach to podobna trasa to koszt ok. 250zł plus minus.

Przed chwilą, dwbem napisał:

Dzięki za zaproszenie, sunia jest słodka ale na razie jestem już na minusie i nie dam rady wspomóc, postaram się coś podesłać po pierwszym marca. Też bym chciała wygrać w totka, wtedy rozdaalbym wszystko na te biedne psiaki ale na raize jestem emerytką z trzema psami i nie zawsze daję radę szczególnie, że mam staruszkę, która zyje już na kredyt i wymaga wspomagania.

Witaj dwbem :). Widzę, że Mufeczka coraz więcej osób ujmuje na serce :). Bardzo się cieszę.

Przed chwilą, Margo3011 napisał:

Witam u Mufki. Kochana mala, bede tu zagladala. Narazie cienko u mnie ale bede pamiatala o Mufce.

Witamy na wątku Mufeczki :).

Przed chwilą, AgusiaP napisał:

Dziękuję za zaproszenie.

Niestety mamy Azunie i kociaki bez deklaracji i finansowo nie jestem w stanie pomóc kochana.

Będè zaglądać do ślicznej dziewczynki i mocno zaciskam kciuki, żeby sunieczka szybko opuściła schronisko.

Witaj :). I zostań z nami :).

Przed chwilą, Aska7 napisał:

Jestem na zaproszenie, zapisuję wątek i na razie jednorazowo stówkę dam.

Dziękuję Aska7 za przybycie do Mufci i pomoc dla niej :).

Przed chwilą, Elisabeta napisał:

Jestem u Mufki. Jaka ona jest śliczna i kochana...

Onaa, nie mogę się zadeklarować na stałe teraz i bardzo mnie to boli. Wpłacę na konto Suni 50 zł jednorazowo.

Zostanę tu z Mufką i postaram się jeszcze pomóc... 

Witaj Elisabeto u Mufki, dziękujemy :). Mam nadzieję, że niedługo zobaczymy na uroczym pyszczolku Mufeczki uśmiech :).

Przed chwilą, Gusiaczek napisał:

Lada dzień chcemy ruszyć z bazarkiem .... po bardzo długiej przerwie zajrzałam na dogo w poszukiwaniu beneficjentów i pierwszą wiadomością było zaproszenie do Mufki, zatem Wy znalazłyście nas, a nie na odwrót ;)
Zatem szykujemy O!Volumen, do zobaczenia za kilka dni :)

Mufka jest urocza! kolejna kradziejka serc <3

Edit:

mufka.jpeg

Witaj Gusiaczku :). Mufka dziękuje za oferowaną pomoc i za banerek :). Zaraz go wkleję na początek, jak mi się uda , bo te zmiany na dogo czasami mnie przerastają, co jakiś czas wszystko jest inaczej.

Przed chwilą, Livka napisał:

Ukradłam sobie sygnaturkę :)

A proszę bardzo :).