Jump to content
Dogomania

IGUNIA. MA. DOM. STALY ! Maleńka Iga - byl zwrot z adopcji i schron!

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Poker napisał:

Dobra,łamię moje zasady i  wpłacę jednorazowo 100 zł i wyciągajcie ją.

Dziekuje pieknie

To na zaplacenie za pierwszy miesiac  hoteliku i transport juz mamy !

Posted
9 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Nie chcę wsadzać kij w mrowisko, ale... co to za PDT? Jakiś sprawdzony i zaufany?

Znam,byłem tam niejednokrotnie,wszystkie psiaki mieszkają w domu,Iga ma szczęście że zwolniło się miejsce,bo dwie suczynki pojechały do domu..Nie ma konta na dogomanii,czemu wcale się nie dziwię .Masz jakieś inne miejsce dla niej ?

Posted
33 minuty temu, Hendra napisał:

Masz jakieś inne miejsce dla niej ?

Dlaczego od razu traktujesz to jako atak? To krzywdzące, bo kto mnie trochę zna to wie, że nie szukam sensacji ani afer.... Zapytałam się w trosce o mała, zbieractwo jest bardzo powszechne wsrod psiarzy, tyle ostatnio słyszy się o interwencjach...właśnie w związku z tym, że  nie znam tego DT,a na wątku o nim też niewiele to zapytałam. Też chce dla małej jak najlepiej.

Posted
13 godzin temu, Poker napisał:

Dobra,łamię moje zasady i  wpłacę jednorazowo 100 zł i wyciągajcie ją.

I jak nie kochać Pokerzakochany.gif  Igunia, właśnie dostała bilet do NOWEGO ŻYCIA!jupi.gif

Posted
3 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Dlaczego od razu traktujesz to jako atak? To krzywdzące, bo kto mnie trochę zna to wie, że nie szukam sensacji ani afer.... Zapytałam się w trosce o mała, zbieractwo jest bardzo powszechne wsrod psiarzy, tyle ostatnio słyszy się o interwencjach...właśnie w związku z tym, że  nie znam tego DT,a na wątku o nim też niewiele to zapytałam. Też chce dla małej jak najlepiej.

PDT sprawdzony i pewny, i dlatego tu o nim niewiele.  Na watku chodzi o suczke Ige a nie o osibe, ktora zaproponowala opieke. 

Posted

A teraz najwazniejsze - jesli ktos ma jakies watpliwosci kub los Igi jest mu bliski, to moze sie wykazac !!!

PDT Z WARSZAWY ODMOWIL. PRZYJECIA PSA !

Po tym, jak Pani dowiedziala sie, ze suczka ma watek na dogomanii, odmowila przyjecia Igi.  

Chyba nie musze rozwijac z jakiego powodu ...

Posted

16 minut temu, MALWA napisał:

A teraz najwazniejsze - jesli ktos ma jakies watpliwosci kub los Igi jest mu bliski, to moze sie wykazac !!!

Po tym, jak Pani dowiedziala sie, ze suczka ma watek na dogomanii, odmowila przyjecia Igi.  

Chyba nie mysze rozwijac z jakuego powodu ...

Przykre, że tak się zachowali, bo psiak został na lodzie;/. A Szafirka lub Anecik?

Posted
32 minuty temu, Olena84 napisał:

Przykre, że tak się zachowali, bo psiak został na lodzie;/. A Szafirka lub Anecik?

a to miejsce gdzie jest Michas i Grzes? (jesli inne niz pani, kt nie chce:( )

Posted
1 godzinę temu, MALWA napisał:

Chyba nie mysze rozwijac z jakuego powodu ...

Lepiej nie mówić o dogomani bo jak sami wiecie różnie bywa na wątkach.

Posted

Nie było mnie kilka lat na dogo, aż tak się pogorszyło, że już w ogóle lepiej nie wspominać? To co się na dogo, czy wokół dogo dzieje, że ludzie wolą forum unikać i odmówić uratowania psa, niż mieć z dogo kontakt? Doszło do tak potężnej degradacji psiego środowiska? SMutne...

Posted

Biedna sunia, taka malutka i śliczna. Niedobrze, że kilka głupich osób tak zepsuło opinie o Dogomanii, tylko psy na tym cierpią. Może uda się to maleństwo jednak gdzieś umieścić bo w schronie w zimie zginie. Na razie nie mogę pomóc bo już kilku psom pomogła a emerytura nie z gumy, jestem sama i ma trzy spore psy.

Posted

Bez przesady.

Ktoś jest tu nadwrażliwy , jeżeli pytanie o to czy PDT jest sprawdzone, potraktował jako atak. 

Niestety zdarzały się sytuacje,że jakiś DT miał być wspaniały ,a po jakimś czasie okazywało się ,że tragedia. Nie mówiąc o tym ,że osoby , które chcą wspomóc psa finansowo moją prawo , a nawet obowiązek wiedzieć u kogo będzie pies. I nie jest votum nieufności wobec osoby zakładającej wątek psu.

I nie obarczajcie Tyski wina za to ,ze PDT odmowil przyjecia suni.-------wysiadla mi klawiatura)

• Upvote 2
Posted

Załamka... ja bym się teraz skupiła na szukaniu domku!...tylko to jest ważne w tej chwili! przecież już ze schroniskiem wszystko załatwione...nie mam pomysłu :(

Posted
4 godziny temu, MALWA napisał:

PDT sprawdzony i pewny, i dlatego tu o nim niewiele.  Na watku chodzi o suczke Ige a nie o osibe, ktora zaproponowala opieke. 

4 godziny temu, MALWA napisał:

Chyba nie musze rozwijac z jakiego powodu ...

Tak nie można. Przecież Tysia tylko zapytała czy to DT jest pewne, czy sprawdzone. Pytała w trosce o sunię. Nie znam Tysi osobiście, ale znam ja na tyle, żeby wiedzieć, że nie szuka taniej sensacji. Wystarczy odpowiedzieć, że DT jest znany i sprawdzony. Sądzę, że o więcej Tysia by nie pytała.

EDIT

Widzę, że Poker ma podobne zdanie, ale faktycznie nie rozdzierajmy już szat, skupmy się na tym, co dalej.

• Upvote 1