Jump to content
Dogomania

IGUNIA. MA. DOM. STALY ! Maleńka Iga - byl zwrot z adopcji i schron!

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, teresaa118 napisał:

moje dwa psy poszly do adopcji, a wiec stala 40 zl

W związku z deklaracja miesięczna mam Cię usunąć z deklaracji jednorazowych ?

Posted

Kochani, możemy na dniach odebrać suczkę i zawieźć do Warszawy.

Niestety, by móc ja odebrać musimy mieć komplet deklaracji.  W tej chwili brakuje nam 110 zł.

To co na razie zadeklarowano starczy tylko na jeden miesiąc życia w PDT. 

Do Warszawy trzeba jeszcze dojechać, i z tego tytułu tez będą koszty....

Posted

Rozmawiałam z ewu, i w dniach od 1 do 12 nie będize mogła odebrać suczki z uwagi na sprawy rodzinne.

Malutka trzeba odebrać do czwartku..................

Ludzie proszę o pomoc!

Posted
15 minut temu, MALWA napisał:

Porozsyłałam zaproszenia i czekam na odzew........................

Dobre duszyczki przyjdą i pochylą się nad nieszczęściem suni. Tak niewiele czasu zostało :(

Posted
7 minut temu, elik napisał:

Dobre duszyczki przyjdą i pochylą się nad nieszczęściem suni. Tak niewiele czasu zostało :(

Bardzo na to liczę, bo bez pełnych deklaracji mała nie wyjdzie ze schronu, a to takie biedactwo .....

Posted

Czy jest tu ktoś z Warszawy lub ktoś, kto jeździ do Warszawy ?

Pytam, bo jeśli na tym wątku zbierzemy do wtorku komplet deklaracji, to malutka do końca miesiąca mogłaby wyjść ze schronu. 

Prowadzę jeszcze dwa inne watki. I chcemy w tym samym czasie zabrać jeszcze jedna suczkę z tego schroniska. Tyle, ze ta druga suczka miałaby trafić do kikou (pod niemiecka granicę).

Ewu nie da rady jechać z dwoma psami wyjętymi w jeden dzień w dwa różne miejsca.  Przydałby się ktoś, kto by jej pomógł z dowozem/zawiezieniem.

Czy ktoś może nam pomóc ?  Pytam o to, bo w tej sytuacji jest potrzebna realna pomoc.  

Ewu od 1 do 11(12) grudnia ma sprawy rodzinne, i jeśli nie wyciągniemy suczki (przy pełnej kwocie deklaracji) do końca miesiąca, to inaczej  możemy szukać małej dopiero w grudniu, a dla tej psiny to już kawał czasu i coraz zimniej..............

Posted

To i tutaj przywitam się. Mogę do czerwca zadeklarować małej dyszkę stałej. Myślę, że młoda szybko znajdzie domek :)

Jeśli ktoś chce urozmaicić sobie banerki, można skorzystać również z mojego w podpisie.

Posted
4 minuty temu, iwstar58 napisał:

To i tutaj przywitam się. Mogę do czerwca zadeklarować małej dyszkę stałej. Myślę, że młoda szybko znajdzie domek :)

Jeśli ktoś chce urozmaicić sobie banerki, można skorzystać również z mojego w podpisie.

Witaj!

Dziękuję za pomoc !   10 zł to bardzo duzo dla suczki.

Iga jest mała, śliczna i pewnie młoda. Mam nadzieję, ze szybko znajdzie domek !

Posted
9 godzin temu, iwstar58 napisał:

Sie ma, witaj :)   Bardzo dziękuję za całość na wszystkich wątkach  5a1bc5dedca75_serce3.gif.66af25171fb651f26686aaeb96cfd58b.gif

1 godzinę temu, renatka_s napisał:

Wpłacę jednorazowo 20 zł

Wielkie dzięki :)  5a1bc5dedca75_serce3.gif.66af25171fb651f26686aaeb96cfd58b.gif  

Posted
21 minut temu, anica napisał:

Zaglądam z nadzieją do Iguni :) jest nadzieja na transport!.. to mocno zaciskamyspoko.gif  czy już wiemy jak Igunia stoi z deklaracjami?

Iga ma 100 zł stałych deklaracji i 130 jednorazowych. To za mało. Transport będzie kosztował ok. 120 - 130 zł, bo być może pojedzie jeszcze inny pies, i koszty będą na pół.

Ale bez pełnych deklaracji suczka zostanie w schronie.  Brakuje nam jeszcze 100 zł deklaracji. Ja nei wezmę tego na siebie..........przepraszam.

Posted

Niestety nie dam rady pomóc finansowo. Mogę jedynie przetrzymać Igę tydzień/dwa zanim na spokojnie ogarniecie deklaracje i transport, oczywiście o ile Iga odnajdzie się w psiokocim domu.