Jump to content
Dogomania

IGUNIA. MA. DOM. STALY ! Maleńka Iga - byl zwrot z adopcji i schron!

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Havanka napisał:

Anica mnie tu przywiodła. Niestety finansowo nie dam rady, ale na pewno pomogę w ogłoszeniach malutkiej. Napiszę też do Iwstar58 z prośbą o banerek.

Banerek i ogliszenia bardzo sie przydadza !

Posted
1 godzinę temu, agat21 napisał:

Jak ona reaguje na inne zwierzaki? 

Dowiem sie i dam znac.

Choc nie wiadomo czy miala stycznosc z innymi zwierzetami - poza schronem.

Posted

Dziewczyny pomozcie mi prosze z deklaracjami. Sama z ewu nie dam rady. Mam kilka psow na dogo, na ktore place. 

Chce zalozyc jeszcze dwa watki dla szczeniakow i starowinki z guzami. 

Obiecalam ewu, ze pomoge finansowo przy szczeniakach.

Ewu ma 8 lub 9 psow, ktore ma w hotelach i na PDT na swoim utrzymaniu. Ma jeszcze na glowie 9 szczeniakow, ktore byly pod sklepem w kartonie.

Niestety same nie dame rady.

A zaraz jeszcze te dwa kolejne watki.....

Posted
17 godzin temu, MALWA napisał:

. . .

Jutro, jak wszystko sie uda,  zaloze dwa nastepne watki....

Ale załóż już na ogólnym.

7 godzin temu, magenka1 napisał:

Wątek trzeba przenieść na ogólny wtedy wszyscy zobaczą a tak wątek jest na województwa śląskie 

Teraz to nie takie proste. Modów, jak na lekarstwo :(

3 godziny temu, MALWA napisał:

Dziekuje pieknie!

Na razie sobie zapisze. Konto zostanie przeslane jak zglosi sie skarbnik. Poprosilam elik, i czekam na odpowiedz.

Odpisałam Ci naPW. Niestety nie mogę podjąć się prowadzenia finansów dla wszystkich trzech piesków, tak jak chciałaś. Mam już 5 psiaczków do rozliczenia finansów. To naprawdę dużo pracy,nie licząc bazarków, które jeden po drugim prowadzę. Z trudem i wyjątkowo dla Ciebie podejmę się prowadzenia finansów dla jednego z proponowanych mi piesków. Wybierz sama, który to ma być :)

3 godziny temu, MALWA napisał:

A w jaki sposob przenosi sie watek na ogolny ?

Sama nie możesz, trzeba napisać prośbę o to do któregoś z modów.

Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

Ale załóż już na ogólnym.

Teraz to nie takie proste. Modów, jak na lekarstwo :(

Odpisałam Ci naPW. Niestety nie mogę podjąć się prowadzenia finansów dla wszystkich trzech piesków, tak jak chciałaś. Mam już 5 psiaczków do rozliczenia finansów. To naprawdę dużo pracy,nie licząc bazarków, które jeden po drugim prowadzę. Z trudem i wyjątkowo dla Ciebie podejmę się prowadzenia finansów dla jednego z proponowanych mi piesków. Wybierz sama, który to ma być :)

Sama nie możesz, trzeba napisać prośbę o to do któregoś z modów.

Elik dziekuje bardzo za podjecie sie roli skarbnika. Wiem ile wymaga to pracy i czasu. Kilka lat wstecz sama prowadzilam kilka watkow. Wiem jaka to ciezka praca.  I nieraz trudno ogarnac sprawy i psie i re finansowe. 

Posted

Elik, jesli mozesz to prosze przejmij finanse rudaski Igi z tego watku. 

Zbieram deklaracje, bo malutka jest jeszcze w schronie, ale aby wyszla, musi najpierw miec jakies srodki.

Posted
32 minuty temu, Nesiowata napisał:

Dziękuję zaz zaproszenie, chociaż juz wcześniej  wątek "zaliczyłam". Poproszę nr konta do jednorazowej wpłaty.

Dziekuje.

Posted
1 godzinę temu, janka@ napisał:

Jestem na wątku z zaproszenia. Na razie nie mogę obiecać stałej deklaracji, ale jak mała wyjdzie ze schronu wpłacę coś jednorazowo, chociaż 20 zl.

Dziekuje. Te pieniadze sa malej bardzo potrzebne.

Posted
1 minutę temu, bakusiowa napisał:

Jestem u Iguni i będę kibicować. Wpłacę jakąś kwotę lecz dopiero 5-go grudnia.

Dziekuje pieknie. Zapisze pozniej w rozliczeniu.