Figunia Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Serce boli, gdy się patrzy na to psie dziecko. Maluszku... bedzie dobrze, nie ma innej opcji! Quote
Bogusik Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 2 godziny temu, kiyoshi napisał: Bogusiu <3 dziękuje całym sercem! Izuniu,po to tu jesteśmy aby pomagać i każdy na miarę swoich możliwości :) Czasami upadamy z nawału problemów,które przynosi nam życie, ale odradzamy się niczym Fenix z popiołu,i jesteśmy!:) Zdrowiej maluszku :) Mocno za to trzymam kciuki! Quote
kiyoshi Posted August 11, 2017 Author Posted August 11, 2017 10 godzin temu, Figunia napisał: Serce boli, gdy się patrzy na to psie dziecko. Maluszku... bedzie dobrze, nie ma innej opcji! Witaj Figuniu Tez tak uwazam ze musi byc dobrze Jutro moja kolezanka Asia jedzie ze swoim kotkiem do pani Ani to dokladnie wypytala o pieska i moze go zobaczy A dzis uznam brak wiadomosci za dobra wiadomosc wiec oby byla cisza na linii 8 godzin temu, Bogusik napisał: Izuniu,po to tu jesteśmy aby pomagać i każdy na miarę swoich możliwości :) Czasami upadamy z nawału problemów,które przynosi nam życie, ale odradzamy się niczym Fenix z popiołu,i jesteśmy!:) Zdrowiej maluszku :) Mocno za to trzymam kciuki! To prawda Bogusiu co piszesz Dobrze ze mamy taka silna grupe tutaj- juz tyle istnien uratowalismy razem! Oby i tutaj byl happy end! Musi! 1 Quote
malagos Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Kiyoshi, czy ja już mówiłam, że jesteś niezwykła, niesamowita!! Kolejne życie ratujesz! 1 Quote
kiyoshi Posted August 11, 2017 Author Posted August 11, 2017 27 minut temu, malagos napisał: Kiyoshi, czy ja już mówiłam, że jesteś niezwykła, niesamowita!! Kolejne życie ratujesz! Nie mam wyjscia Malgosiu Ty doskonale znasz bol towarzyszacy pomaganiu w takich wiejskich gminach Wiem tylko ze gdyby mnie tam nie bylo to piesek prawdopodobnie juz by nie zyl bo kolezanka powiedziala ze nie podwazy decyzji schroniskowego weta ktory (jeszcze raz napisze) uznal ze stan psa jest w miare dobry, nie ma tragedii, nic mu nie bedzie, nie ma potrzeby zeby go szczegolowo ogladal Niestety jest problem z kwestiami formalnymi. Bo zabralam psa nie zglaszajac tego nikomu w dodatku do lecznicy z ktora gmina nie ma umowy Nie wiem jak to sie dla mnie skonczy- opierdziel juz zaliczylam Czekam na wypis od pani Ani z leczenia i pojde z nim w odpowiednie miejsca. Raczej nic nie wskoram ale przynajmniej wygarne co mysle. Tak mi zal tego maluszka- Quote
milagros19853201 Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 ludzkie sk....wo poraza biedny maluch pedze po cegielke Quote
kiyoshi Posted August 11, 2017 Author Posted August 11, 2017 6 minut temu, Nesiowata napisał: Może nr konta? Witaj Wieczorkiem podesle- dziekuje! Quote
bou Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Konto,nr.konta kiyoshi !!! Trzymaj się,psia kropelko! Quote
kiyoshi Posted August 11, 2017 Author Posted August 11, 2017 Przed chwilą, bou napisał: Konto,nr.konta kiyoshi !!! Trzymaj się,psia kropelko! Dziekuje bou Konto przesle wieczorem Pani doktor nie dzwoni ani nie pisze wiec na pewno nie jest gorzej Quote
bou Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Oby...w małym ciałku bywa wielki duch. (obstawiam,że Ty też jesteś drobniutka...) :) Quote
Tyśka) Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Brak wieści to dobre wieści... ciepłe myśli przesyłam... Quote
dwbem Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Jestem na minusie ale poproszę o konto na PW, dam na razie chociaż 10 zł. Quote
kiyoshi Posted August 11, 2017 Author Posted August 11, 2017 1 godzinę temu, bou napisał: Oby...w małym ciałku bywa wielki duch. (obstawiam,że Ty też jesteś drobniutka...) :) chyba coś w tym jest;) 11 minut temu, dwbem napisał: Jestem na minusie ale poproszę o konto na PW, dam na razie chociaż 10 zł. dziękuje Ci bardzo. Zaraz wysyłam konto Quote
kiyoshi Posted August 11, 2017 Author Posted August 11, 2017 Pierwsze wpłaty dla maleństwa już na koncie - 30 zł od pitusia - 50 zł od helli DZIĘKUJE <3 <3 <3 Quote
Nadziejka Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Tobie malenki Tobie niechaj los zesla najnajpiekniejsze zycie bez bolu bez strachu bez cierpienia Malutenku a myslalam i myslalam o Tobie krusiu jakze ciezko sercem jakze ciezko porozsyalalm tr watus i na swoje kramiki wsztystkie wstawie malutenka Zyj kochany zyj Dzikeujemy Izo za ratunek dziekujemy stokroc Quote
Havanka Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Zaglądam z nadzieją na dobre wieści... Mam nadzieję, ze przynajmniej nie jest gorzej. Trzymaj sie dzielnie maluszku. Nie jesteś już sam ! Quote
kiyoshi Posted August 11, 2017 Author Posted August 11, 2017 Myśle, że nie jest gorzej, a jutro będą wieści z pierwszej ręki od Asi... Quote
agat21 Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Boziu, dlaczego takie stworzonka cierpią z powodu ludzkiej tępoty?! "Gratulacje" dla faceta zwanego weterynarzem. Kto mu dał dyplom? Walcz maluszku, przeżyj proszę.. Poproszę o przypomnienie numeru konta Kiyoshi. Wpłacę dla maleństwa ile mogę. Quote
kiyoshi Posted August 11, 2017 Author Posted August 11, 2017 1 minutę temu, agat21 napisał: Boziu, dlaczego takie stworzonka cierpią z powodu ludzkiej tępoty?! "Gratulacje" dla faceta zwanego weterynarzem. Kto mu dał dyplom? Walcz maluszku, przeżyj proszę.. Poproszę o przypomnienie numeru konta Kiyoshi. Wpłacę dla maleństwa ile mogę. witaj Agatko, dziękuje że jesteś....wet dyplom i ma...i jakby to był pies włąścicielski to pewnie wymyśliłby co tu można jeszcze zrobić (żeby zarobić) a tu...przeliczył, że gmina i tak nie zapłaci...to i piesek ozdrowiał w oczach.... Pani Ania też policzy, ale na pewno z sercem zrobi wszystko co można.... Dziękuje Ci ogromnie za pomoc. Zaraz śle konto...i już wyczekuje jutra... Quote
Olena84 Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 13 godzin temu, kiyoshi napisał: Niestety jest problem z kwestiami formalnymi. Bo zabralam psa nie zglaszajac tego nikomu w dodatku do lecznicy z ktora gmina nie ma umowy Nie wiem jak to sie dla mnie skonczy- opierdziel juz zaliczylam Czekam na wypis od pani Ani z leczenia i pojde z nim w odpowiednie miejsca. Raczej nic nie wskoram ale przynajmniej wygarne co mysle. Tak mi zal tego maluszka- proponuje pokazać na piśmie od Twojego weta gminnemu wetowi jak to pies jest zdrowy według niego. i skargę napisać na gmine, że rozgłośnisz jak się psami zajmują... Quote
kiyoshi Posted August 12, 2017 Author Posted August 12, 2017 8 godzin temu, Olena84 napisał: proponuje pokazać na piśmie od Twojego weta gminnemu wetowi jak to pies jest zdrowy według niego. i skargę napisać na gmine, że rozgłośnisz jak się psami zajmują... tak Olena...właśnie to chciałabym zrobić. Przede wszystkim wypis z lecznicy od Pani Ani upublicznić...niestety moje koleżanki wolontariuszki nie chcą się kłócić, żeby nie pogorszyć swojej dalszej współpracy z tym schroniskowym wetem. Ja do niego pójde z wypisem, ale zaproszę go tez na wydarzenie na fb, które ruszy dzisiaj....z pewnością zaproszenia nie przyjmie, ale będzie sobie mógł tam o sobie poczytac.... Najlepiej by było gdyby istniała jakaś fiundacja, która patronowałaby te nasze gminne przytuliska okoliczne. Ciężkich przypadków nie mamy dużo, ale jednak są, tak jak teraz ten maluch, a pare tygodni wcześniej piesek z wydłubanym oczkiem który trafił do dziewczyn...Myślę coraz intnsywniej, by coś zrobić w tym kierunku... Quote
kiyoshi Posted August 12, 2017 Author Posted August 12, 2017 6 minut temu, Janka@ napisał: Poszedł grosik dla maluszka. Bardzo dziękuje. Po 12tej będziemy mieć wieści o maluszku... Quote
Olena84 Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 2 godziny temu, kiyoshi napisał: pare tygodni wcześniej piesek z wydłubanym oczkiem który trafił do dziewczyn...Myślę coraz intnsywniej, by coś zrobić w tym kierunku... a co z tym pieskiem? Quote
Recommended Posts