elik Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 \ Super, że wreszcie się załatwiła :) Znaczy, że wraca do normy :) Pięknie patrzy na panią/pana, będzie wielka miłość :) Quote
Alaskan malamutte Posted June 5, 2017 Author Posted June 5, 2017 Mam cudne zdjęcia Alaski, dostałam przed chwilką. I mam jeszcze jedną super wiadomość: DOMEK ALASKI ZALOGUJE SIĘ NA FORUM!! 7 Quote
Poker Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Śpi na boku tzn. , że wrzuciła na luz. nic tak nie cieszy jak psie sioo i koo. Quote
agat21 Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 No i do przodu wszystko idzie pięknie :) A widok spokojnie śpiącej suńki jest balsamem dla oczu :)) Quote
Bogusik Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Wspaniałe wiadomości z domku Alaski oby takich domków było jak najwięcej! :) Quote
Murka Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Otrzymałam już wpłaty za transport: 275 zł od Anuli i 230 zł z DS Alaski. DS Alaski wpłacił z dodatkiem dla psiaków: 25 zł - dajcie znać na jakiego psiaka to przeznaczyć. Bardzo się cieszę, że Alaska tak szybko się przyzwyczaja do zmian:) To fantastyczna sunia. Quote
Alaskan malamutte Posted June 6, 2017 Author Posted June 6, 2017 15 minut temu, Murka napisał: Bardzo się cieszę, że Alaska tak szybko się przyzwyczaja do zmian:) To fantastyczna sunia. Mnie też to bardzo cieszy!!! Fantastyczna sunia w fantastycznym domku!!! 15 minut temu, Murka napisał: DS Alaski wpłacił z dodatkiem dla psiaków: 25 zł - dajcie znać na jakiego psiaka to przeznaczyć. Kasiu, a jaki psiak u Ciebie najbardziej potrzebujący? Myślę, że spokojnie możesz mu dopisać te 25 zł od DS Alaski!! Quote
Alaskan malamutte Posted June 6, 2017 Author Posted June 6, 2017 Mam wspaniałe wieści z domku Alaski, ale myślę, że Pani Ania sama nam już wszystko napisze 1 Quote
SeiA Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Witam serdecznie wszystkich o wyjątkowym "psim" sercu ;-) ALASKA-dziś było pierwsze merdanie ogonkiem po powrocie do domku - ile radości - nie mogłam uwierzyć, że naprawdę nim macha - a jakie ma piękne spojrzenie, przejrzyste i radosne - ufne.Dziś na popołudniowym spacerku 1i 2 toaletka - wzorowo!!! Tak się zakochała w moim mężu, że chodzi za nim krok w krok- a jak jest w niego wpatrzona- normalnie jestem zazdrosna ;-) Jak już pisałam Pani Joannie - serce za serce. Pozdrawiam i dziękuję że pomogliście się nam odnaleźć... ps. Nie umiem przesłać zdjęcia- wyświetla mi się bląd- może Pani Joanna prześle te które jej przesłałam ;-) 6 Quote
Anula Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Alaska - cudny pies w cudnym domku.Ogromnie cieszę się,że tak ułożyło się życie Alaski.Nie każdy psiak ma takie szczęście. Śliczna Alasko korzystaj z życia i bądź szczęśliwa. 1 Quote
Anula Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 SeiA,witamy w świecie zwierzolubów.Ogromnie cieszę się,że bedziesz z nami i wiadomości o Alasce będą z pierwszej ręki. Nie możesz wstawić zdjęcia bo prawdopodobnie masz za duży rozmiar.W pikselach 640x480 taki powinien być. Quote
Alaskan malamutte Posted June 6, 2017 Author Posted June 6, 2017 6 minut temu, SeiA napisał: Witam serdecznie wszystkich o wyjątkowym "psim" sercu ;-) Witamy cieplutko domek Alaski!! Już wstawiam zdjęcie! 2 Quote
agat21 Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Łaaaał! Piękne zdjęcie z pięknego domu dobrych i wrażliwych ludzi :) Witamy na dogo wspaniały dom Alaski! Quote
Tola Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Jest kogo przytulać ;) Witamy nową Rodzinę Alaski na dogo:) Sunia tak sobie smacznie śpi, już chyba wie, że u siebie i na zawsze:) Quote
Tyśka) Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 I ja dołączam do ciepło witających Rodzinę Alaski. Bardzo się cieszę, że sunia doczekała się swojego prawdziwego domku, który ją kocha bezgranicznie. Mam nadzieję, że będziecie długo cieszyć się sobą! Quote
Gusiaczek Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 Dzięki Wam Alaska nie zasnęłą, nie poddała się! Moc serdeczności zostawiam, witam i pozdrawiam Rodzinkę Alaski :) Quote
jankamałpa Posted June 8, 2017 Posted June 8, 2017 Nie wiem, czy mam wpłacić jeszcze stałą dla Alaski za czerwiec, czy mogę przeznaczyć dla innych biedaków ? Quote
Murka Posted June 8, 2017 Posted June 8, 2017 Dnia 6.06.2017 o 17:38, Alaskan malamutte napisał: Kasiu, a jaki psiak u Ciebie najbardziej potrzebujący? Myślę, że spokojnie możesz mu dopisać te 25 zł od DS Alaski!! Jeśli nikt nie ma nic przeciwko, to te 25 zł przeznaczę dla psiaków ali123 (obecnie ma u nas 4 mało adopcyjne sunie i mimo bazarków itd. są wciąż na minusie). Quote
malagos Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 No, to dobrze mi się dzień zaczął, bo takie wiesci to rewelacja! :) Quote
Bogusik Posted June 13, 2017 Posted June 13, 2017 Super wiadomości i śliczne zdjęcia :) Rodzina Alaski już jest z nami na dogo :) więc prosimy o wiadomości o kolejnych poczynaniach Alaski :) Quote
Alaskan malamutte Posted June 17, 2017 Author Posted June 17, 2017 Dnia 8.06.2017 o 19:46, Janka@ napisał: Nie wiem, czy mam wpłacić jeszcze stałą dla Alaski za czerwiec, czy mogę przeznaczyć dla innych biedaków ? Przepraszam, że odpowiadam dopiero teraz, ale po prostu umknął mi Twój post. Myślę, że spokojnie możesz przeznaczyć na innych biedaków. Quote
Alaskan malamutte Posted June 17, 2017 Author Posted June 17, 2017 Alaska dzisiaj pojechała z rodzinką po raz pierwszy w góry. Jak mi napisała pani Ania, przy wielu zakrętach dostała choroby lokomocyjnej, była trochę zestresowana, ale teraz jest wszystko OK. Zresztą, zobaczcie sami 4 Quote
Gabi79 Posted June 17, 2017 Posted June 17, 2017 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Alaska dzisiaj pojechała z rodzinką po raz pierwszy w góry. Jak mi napisała pani Ania, przy wielu zakrętach dostała choroby lokomocyjnej, była trochę zestresowana, ale teraz jest wszystko OK. Zresztą, zobaczcie sami Jakie śliczne, szczęśliwe dziewczynki!!! Quote
Alaskan malamutte Posted June 17, 2017 Author Posted June 17, 2017 10 minut temu, Gabi79 napisał: Jakie śliczne, szczęśliwe dziewczynki!!! Tak Gabrysiu, szczęśliwa uśmiechnięta Alaska!! Tyle lat zmarnowanych w schronisku......Dzięki Bogu to już przeszłość!! Quote
Recommended Posts