Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
5 minut temu, Poker napisał:

Prawie nikt nie interesuje się Maluchem. To niczego nie piszę.

Wszyscy się interesują, ale tyle się dzieje.....napisz coś Pokerku  :)

Posted
34 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Ja czekam z zapartym tchem  i zaglądam co chwilkę...Napisz, proszę  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,035_mz_orig

34 minut temu, ona03 napisał:

Wszyscy się interesują, ale tyle się dzieje.....napisz coś Pokerku  :)

34 minut temu, elficzkowa napisał:

Napisz, proszę... k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,035_mz_orig

Twarda sztuka z tej Poker.

Ja też bardzo proszę :) k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,035_mz_origk,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,035_mz_origk,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,035_mz_orig

Posted

Maleńki Nikuś pojechał   z młodą sympatyczną parą. Od razu przylgnął  nowej pańci     chociaż w dotychczasową opiekunkę wpatrywał się jak w obrazek co widać na zdjęciu poniżej .

DSC00421.jpg

A potem stał w takiej pozycji chyba ze 3 minuty.

DSC00423.jpg W końcu zapozował.

DSC00428.jpg

Przed chwilą dzwoniłam do DS. Niko całą drogę był grzeczny. Po przyjeździe miał spotkanie z kotem i jest OK.

Miałam dziś sporo emocji   ,ale jestem szczęśliwa ,że maluch nie gnije na betonie.

Dziękuję koleżance ,że go przechowała.

• Upvote 3
Posted

Dziś minął tydzień jak pojechał. Próbowałam ,ale nie dodzwoniłam się.

Dodzwoniłam się jednak. Wszystko w porządku. Mały , który ma teraz na imię Teddy od Teddy Bear pomału się aklimatyzuje.

Spi albo na posłanku w sypialni albo na fotelu . Je dobrze,ale ma manierę schroniskowego psa. Wyciąga chrupki i zanosi na posłanko.

Lubi chodzić na psacerki, a właściciele biegają z nim. Jest grzeczny, nie rozrabia jak są w pracy. Z kotem zaprzyjaźnia się.

Zaczyna powoli reagować na swoje imię. Wywala się kołami go góry. Gdy państwo wracają z pracy to szaleje z radości.

Ma jeszcze brzydką sierść ,ale po kąpieli zniknął łupież.

Pańcia obiecała zdjęcia,ale na razie nie chce go stresować, bo Teddy nie lubi aparatu.

Myślę ,że można zmienić tytuł wątku.

• Upvote 4
  • 2 weeks later...
Posted

Wczoraj dostałam mejl od pańci Teddy/Niko . I jak się nie cieszyć?

Dzień dobry,
w załączniku przesyłam kilka zdjęć. 
Teddy czuje się bardzo dobrze, wyładniał, sierść mu się poprawiła. Ma apetyt, robi się coraz odważniejszy, nie boi się już jeść, wydaje mi się, że troszkę przytył. Z naszym kotem dogaduje się świetnie- robią już "noski- noski" :) , ładnie bawią się na podwórku. Dobrze zachowuje się gdy nas nie ma w domu- nic nie niszczy, nie szczeka, nie płacze. Za to, po naszym powrocie tak się cieszy i dostaje takiej głupawki, że przez 10 min. biega i skacze jak szalony :) Na imię już reaguje, ogólnie jest bardzo usłuchany, rozumny i grzeczny.
W święta był ze mną u moich rodziców w Łodzi. 
W Sylwestra bardzo się bał wystrzałów, ale byliśmy z nim cały czas w domu.
W połowie stycznia jedziemy na kolejną wizytę kontrolną do weterynarza.
Może w najbliższym czasie uda mi się zrobić jakieś lepsze zdjęcia :)
Teddy w DS 5.jpg

Teddy w DS 3.jpg

Teddy w DS 1.jpg

Teddy w DS.jpg

Teddy w DS 4.jpg
  • Upvote 2