Poker Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 Wypiszę umowę adopcyjna na siebie, dobrze ? Quote
Tyśka) Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 Cudnie! Cudnie! Cudnie! :) Wiedziałam, że długo nie będzie czekał na dom! Powodzenia, maleńki! Quote
Poker Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 Wszystko dogadane. Jutro mam ciężki dzień, bo wydaję Nikusia i Sisi. 1 Quote
Gusiaczek Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 13 godzin temu, Poker napisał: Wszystko dogadane. Jutro mam ciężki dzień, bo wydaję Nikusia i Sisi. Pokerku ... Quote
Poker Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Prawie nikt nie interesuje się Maluchem. To niczego nie piszę. Quote
Alaskan malamutte Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Ja czekam z zapartym tchem i zaglądam co chwilkę...Napisz, proszę Quote
ona03 Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 5 minut temu, Poker napisał: Prawie nikt nie interesuje się Maluchem. To niczego nie piszę. Wszyscy się interesują, ale tyle się dzieje.....napisz coś Pokerku :) Quote
Anecik Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 34 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Ja czekam z zapartym tchem i zaglądam co chwilkę...Napisz, proszę 34 minut temu, ona03 napisał: Wszyscy się interesują, ale tyle się dzieje.....napisz coś Pokerku :) 34 minut temu, elficzkowa napisał: Napisz, proszę... Twarda sztuka z tej Poker. Ja też bardzo proszę :) Quote
Onaa Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Ja ciągle podglądam co u maluszka :) tylko nic nie piszę. Quote
Poker Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Maleńki Nikuś pojechał z młodą sympatyczną parą. Od razu przylgnął nowej pańci chociaż w dotychczasową opiekunkę wpatrywał się jak w obrazek co widać na zdjęciu poniżej . A potem stał w takiej pozycji chyba ze 3 minuty. W końcu zapozował. Przed chwilą dzwoniłam do DS. Niko całą drogę był grzeczny. Po przyjeździe miał spotkanie z kotem i jest OK. Miałam dziś sporo emocji ,ale jestem szczęśliwa ,że maluch nie gnije na betonie. Dziękuję koleżance ,że go przechowała. 3 Quote
Sara2011 Posted December 10, 2016 Author Posted December 10, 2016 Powodzenia Nikusiu, nawet nie zdążyliśmy się Tobą nacieszyć w DT a już jesteś w DS :). Żeby wszystkie adopcje były takie ekspresowe. Quote
konfirm31 Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Rzeczywiście, ekspresowa adopcja! Gratulacje, Pokerku. Oby wszystkie następne adopcje, były takie błyskawiczne. Podziękowania dla koleżanki Poker :). 1 Quote
ania75 Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 A tak pewnie zamarzałby w tym schronie - powodzenia maluchu Quote
Gusiaczek Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 Kilkanaście godzin bez dogo, a takie cudne wieści! Powodzenia Czekoladkowy Chłopcze :) Quote
Sara2011 Posted December 17, 2016 Author Posted December 17, 2016 Poker, są jakieś wieści o Nikusiu? To chyba młodzi ludzie adoptowali Nikusia, to może by jakieś zdjęcia przysłali ? Quote
Poker Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Dziś minął tydzień jak pojechał. Próbowałam ,ale nie dodzwoniłam się. Dodzwoniłam się jednak. Wszystko w porządku. Mały , który ma teraz na imię Teddy od Teddy Bear pomału się aklimatyzuje. Spi albo na posłanku w sypialni albo na fotelu . Je dobrze,ale ma manierę schroniskowego psa. Wyciąga chrupki i zanosi na posłanko. Lubi chodzić na psacerki, a właściciele biegają z nim. Jest grzeczny, nie rozrabia jak są w pracy. Z kotem zaprzyjaźnia się. Zaczyna powoli reagować na swoje imię. Wywala się kołami go góry. Gdy państwo wracają z pracy to szaleje z radości. Ma jeszcze brzydką sierść ,ale po kąpieli zniknął łupież. Pańcia obiecała zdjęcia,ale na razie nie chce go stresować, bo Teddy nie lubi aparatu. Myślę ,że można zmienić tytuł wątku. 4 Quote
Sara2011 Posted December 17, 2016 Author Posted December 17, 2016 Brzmi optymistycznie :). To czekamy cierpliwie na zdjęcia :) Quote
Tola Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 Życzę, aby przy świątecznym stole nie zabrakło radości i ciepła rodzinnego, a Nowy Rok przyniósł ze sobą szczęście i pomyślność. Quote
Poker Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 Wczoraj dostałam mejl od pańci Teddy/Niko . I jak się nie cieszyć? Dzień dobry, w załączniku przesyłam kilka zdjęć. Teddy czuje się bardzo dobrze, wyładniał, sierść mu się poprawiła. Ma apetyt, robi się coraz odważniejszy, nie boi się już jeść, wydaje mi się, że troszkę przytył. Z naszym kotem dogaduje się świetnie- robią już "noski- noski" :) , ładnie bawią się na podwórku. Dobrze zachowuje się gdy nas nie ma w domu- nic nie niszczy, nie szczeka, nie płacze. Za to, po naszym powrocie tak się cieszy i dostaje takiej głupawki, że przez 10 min. biega i skacze jak szalony :) Na imię już reaguje, ogólnie jest bardzo usłuchany, rozumny i grzeczny. W święta był ze mną u moich rodziców w Łodzi. W Sylwestra bardzo się bał wystrzałów, ale byliśmy z nim cały czas w domu. W połowie stycznia jedziemy na kolejną wizytę kontrolną do weterynarza. Może w najbliższym czasie uda mi się zrobić jakieś lepsze zdjęcia :) 2 Quote
Recommended Posts