Sara2011 Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 16 minut temu, Murka napisał: Ja go rano wyprowadziłam i pięknie mi się wysiurał dwa razy i zrobił koopę. Odetchnęłam z ulgą, bo wiedziałam, że na trasie nie będzie niespodzianek:) W lecznicy asystenta weta też obsiusiał:) Murko, czy wet coś mówił ile Nikuś może liczyć latek? Quote
Sara2011 Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 2 minuty temu, Murka napisał: On ma w książeczce wpisane chyba 4 lata. Dziękuję za informcję. Wiek będzie potrzebny do ogłoszeń. A czy ważył go? Quote
Poker Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Nie wiem jaka waga, ale koleżanka wzięła go na ręce i oceniła na 4 kg. jest chudziutki ,więc docelowo powinien ważyć z 5 kg. Ma go zważyć . Wydaje sie ,że w kłębie ma z 20 cm, ale też go zmierzy. On w sumie wygląda jak miniaturka brunatnego niedźwiedzia. Taki mały misio. Quote
Bogusik Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Jak dobrze,że ta słodka malizna jest już w dt :) Nie wiadomo,co jest przyczyną takiego drapania się i łupieżu.Murka pisała,że malucha wykąpała ale nie wspominała o łupieżu tylko o wytarciach sierści.Może to tylko jakaś alergia na szampon,a nie choroba skóry... Quote
Poker Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Koleżanka przysłała zdjęcie zrobione komórką. Nie umiem powiększyć. Poniżej ja zrobiłam aparatem. Nikuś wpasował się w spanko, które mu dałam. Nie wiem dlaczego nie mogę zredukować czerwonych oczu. Tak się wyłożyłem brzusiem do góry. 1 Quote
Poker Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Pierwszy posiłek 2 koty patrzyły na Nikusia z góry Trzeci kot też pooglądał gościa. Wszystkie koty są wielkie , dużo większe od mikruska. 1 Quote
Murka Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 U nas się nie drapał, raz chyba tylko widziałam jak to robi, więc to może stresowe lub faktycznie reakcja na kąpiel/szampon. Quote
Tyśka) Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Jaki on cudny. Coś czuję, że długo nie posiedzi u koleżanki Poker :) Quote
Poker Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 4 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Jaki on cudny. Coś czuję, że długo nie posiedzi u koleżanki Poker :) Mam taką nadzieję. Chyba będę musiała podjechać do niej za dnia i porobić więcej zdjęć. Quote
Murka Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Poker, załóż mu szelki to będzie stał spokojnie ;) Ja mu w końcu nie zakładałam szelek na drogę, bo już mi rano ładnie chodził na obróżce, poza tym niewygodnie by mu było w szelkach w kontenerku tyle godzin... Quote
Poker Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 On chodzi ładnie na obróżce tylko denerwował się jak chciałam przypiąć adresatkę z nr telefonu koleżanki. Quote
Bogusik Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Śliczny Nikolek :) Aż miło popatrzeć na maluszka :) Quote
Gusiaczek Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Tu widać jakie z Nikusia maleństwo - dłoń i on ;) :) 1 Quote
Sara2011 Posted December 5, 2016 Author Posted December 5, 2016 8 godzin temu, Poker napisał: Na powyższym wygląda jak szczeniaczek. Jakie ma cieplutkie posłanko. Jak mu dobrze i ciepło teraz. Biedaczyna musiał być bardzo zmęczony skoro zasnął tak od razu i to w obcym dla niego miejscu. 1 Quote
Moli@ Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Śliczny maluszek :) wspaniale, że już w ciepełku... Quote
Poker Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Dzwoniłam do opiekunki Niko. Mały przespał spokojnie noc. Przedtem wrąbał porcję suchego. Rano były 2 wielkie koo i sioo na ogródku. Zjadł porcję mokrego i został z 2. kotami w domu. Koleżanka niedługo będzie w domu. Chciałabym robić mu ogłoszenia. Czy ktoś mógłby pomóc? Tekst ułożę. Na razie trzeba skorzystać ze zdjęć jakie są. Koleżanka zrobi lepsze.; Quote
Sara2011 Posted December 5, 2016 Author Posted December 5, 2016 4 minuty temu, Poker napisał: Dzwoniłam do opiekunki Niko. Mały przespał spokojnie noc. Przedtem wrąbał porcję suchego. Rano były 2 wielkie koo i sioo na ogródku. Zjadł porcję mokrego i został z 2. kotami w domu. Koleżanka niedługo będzie w domu. Chciałabym robić mu ogłoszenia. Czy ktoś mógłby pomóc? Tekst ułożę. Na razie trzeba skorzystać ze zdjęć jakie są. Koleżanka zrobi lepsze.; Poker, ja mam wyróżnionego Olx po Axelku, który ważny jest do 18 grudnia. Potrzebuję tekst i nr telefonu to podmienię dane. Quote
Poker Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Tekst ułożę dziś. Sara, mam prośbę ,żebyś zgodziła się na wybór DS przeze mnie. Oczywiście będę wszystko tu pisać. Nr telefonu chyba będzie do mnie. Quote
Sara2011 Posted December 5, 2016 Author Posted December 5, 2016 Poker, ja tam wcale nie jestem wyrywna aby decydować o DS. Ale nie wiem czy Tola nie chciałaby tu mieć swojego zdania, w końcu Nikuś został wyciagnięty na fundację ZEA. Quote
Anula Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 A Niko dalej się drapie? Jeżeli tak to trzeba podjechać do Lecznicy aby pobrano zeskrobinę i być spokojnym czy nie ma świerzba.Jeżeli ma, to kotki mogą go podłapać i trzeba profilaktycznie też je spryskać chociaż samym FrontLine. Quote
Recommended Posts