Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
7 minut temu, Gabi79 napisał:

Gdyby jeszcze los uśmiechnął się do tego pieska

Gabi, to jeszcze szczeniak jest....płci nie znam, ponieważ nie dał się dotknąć. Dzisiaj byłam na chwilkę dosłownie w schronisku, widziałam tylko lebek wystający z budki..Tam sa jeszcze dwa takie jamnikowate, ale tylko przemykają i chowają się do budki

Posted

Wpłynęła wpłata od Olena84-10zł. Bardzo serdecznie dziękuję.

Pomimo, ze Niko pojedzie do Poker na BDT to musimy zebrać 60zł na transport z Zamościa do Murki.  Kto pomoże?

Posted
40 minut temu, Sara2011 napisał:

Wpłynęła wpłata od Olena84-10zł. Bardzo serdecznie dziękuję.

Pomimo, ze Niko pojedzie do Poker na BDT to musimy zebrać 60zł na transport z Zamościa do Murki.  Kto pomoże?

prześlij numer konta- wpłacę tą dyszkę obiecaną ode mnie;)

edit: Jessu jak ja słabo kojarze- przecież to numer Axelkowy (MAM);) jutro przeleje!

Posted
1 godzinę temu, kiyoshi napisał:

prześlij numer konta- wpłacę tą dyszkę obiecaną ode mnie;)

edit: Jessu jak ja słabo kojarze- przecież to numer Axelkowy (MAM);) jutro przeleje!

Dziękuję :)

Posted

Widzę ,że cioteczki dbają o maliznę.

Mam nadzieję,że Giga i Sisi zrobią mu miejsce chociaż nie ukrywam ,że z obiema trudno będzie się nam rozstać.

Posted

Kochani dziękuję za przelewy.

Ważna informacja- Państwo jadą w sobotę do Murki ale wracają w niedzielę rano. Trzeba będzie Nikusia przetrzymać jeden dzień gdzieś. Jakieś pomysły ?

Posted
2 godziny temu, Sara2011 napisał:

Ważna informacja- Państwo jadą w sobotę do Murki ale wracają w niedzielę rano. Trzeba będzie Nikusia przetrzymać jeden dzień gdzieś. Jakieś pomysły ?

O to skomplikowało sprawę,Murka nie przetrzyma Niko,może jakaś Lecznica całodobowa by go przechowała za odpłatnością? Może wet Murki?

Posted
3 godziny temu, Sara2011 napisał:

W jakim mieście miałby zostać? w Lublinie tak?

Posted
1 minutę temu, kiyoshi napisał:

W jakim mieście miałby zostać? w Lublinie tak?

On będzie zabierany z Zamościa. Później może kóraś z dziewczyn z Zamoscia zajrzy i coś musimy wymyśleć.

Posted
Godzinę temu, Sara2011 napisał:

On będzie zabierany z Zamościa. Później może kóraś z dziewczyn z Zamoscia zajrzy i coś musimy wymyśleć.

Murek zaproponował transport Niko ale chyba w sobotę ze schronu.Może porozmawiać z Murką aby umieścili go w Lecznicy do następnego dnia.Tu chodzi o przechowanie psiaka przez jedną noc praktycznie.Za przechowanie się zapłaci.

Posted

Nie wyobrażam sobie ,żeby maluch z powodu jednej nocy nie stracił szansę na lepsze życie. Naprawdę Murka nie może go przetrzymać nawet w jakiejś komórce?  Dla niego nie ma wielkiej różnicy , bo i tak przebywa w boksie z cudowną budą.

A ja już umówiłam się na dziś na przekazanie kontenerka do przewozu Niko.

Tylko nie wiem który dać. Czy wystarczy wielkości jak dla kota czy większy?

• Upvote 1
Posted

Przekazanie kontenerka przełożone jest na jutro, bo pani musi dłużej zostać w pracy.

Wszystko się komplikuje. Właśnie dostałam PW, że marmosi rozkraczył się samochód i nie wie kiedy będzie sprawny. Nie ma jak dojechać na wizytę PA dla Sisi.  Czy ktoś ma nr telefonu do Sary2011 ?

Posted

Już dzwoniłam do Sary. Dziękuję  za telefon do niej,

Sara  jest z Gorzowa Wielkopolskiego tak jak kajusza, a nie z Ostrowa Wielkopolskiego.

Posted
1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał:

Poker, jak sytuacja Nikusia? 

Alaskan, a nie da rady przetrzymać w tej lecznicy gdzie Murka przetrzymuje przez pierwszą dobę psiaki? Uzbieramy przecież na 1 dobę.Od razu można by odrobaczyć Nikusia

Posted
3 minuty temu, Sara2011 napisał:

Alaskan, a nie da rady przetrzymać w tej lecznicy gdzie Murka przetrzymuje przez pierwszą dobę psiaki? Uzbieramy przecież na 1 dobę.Od razu można by odrobaczyć Nikusia

To jest z soboty na niedzielę...nie wiem, czy wet specjalnie otworzy gabinet, nie znam osobiście weta...

Posted

Państwo wyjadą z hotelu po śniadaniu w niedzielę   i pojadą po psiaki do Murki a potem do Wrocka.

Najlepiej byłoby zabrać malucha w piątek i zawieźć do weta a w sobotę  TZ Murki odebrałby Nikusia i przywiózł do Murki i tam gdzieś w kennelu przy przenocował.

Posted
41 minut temu, Sara2011 napisał:

Państwo wyjadą z hotelu po śniadaniu w niedzielę   i pojadą po psiaki do Murki a potem do Wrocka.

Najlepiej byłoby zabrać malucha w piątek i zawieźć do weta a w sobotę  TZ Murki odebrałby Nikusia i przywiózł do Murki i tam gdzieś w kennelu przy przenocował.

Tylko kto malucha zabierze ze schronu w piątek i przewiezie do Lecznicy.Lecznica nie jest w Zamościu.