Alaskan malamutte Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 7 minut temu, Gabi79 napisał: Gdyby jeszcze los uśmiechnął się do tego pieska Gabi, to jeszcze szczeniak jest....płci nie znam, ponieważ nie dał się dotknąć. Dzisiaj byłam na chwilkę dosłownie w schronisku, widziałam tylko lebek wystający z budki..Tam sa jeszcze dwa takie jamnikowate, ale tylko przemykają i chowają się do budki Quote
Sara2011 Posted November 29, 2016 Author Posted November 29, 2016 Wpłynęła wpłata od Olena84-10zł. Bardzo serdecznie dziękuję. Pomimo, ze Niko pojedzie do Poker na BDT to musimy zebrać 60zł na transport z Zamościa do Murki. Kto pomoże? Quote
kiyoshi Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 40 minut temu, Sara2011 napisał: Wpłynęła wpłata od Olena84-10zł. Bardzo serdecznie dziękuję. Pomimo, ze Niko pojedzie do Poker na BDT to musimy zebrać 60zł na transport z Zamościa do Murki. Kto pomoże? prześlij numer konta- wpłacę tą dyszkę obiecaną ode mnie;) edit: Jessu jak ja słabo kojarze- przecież to numer Axelkowy (MAM);) jutro przeleje! Quote
Sara2011 Posted November 29, 2016 Author Posted November 29, 2016 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: prześlij numer konta- wpłacę tą dyszkę obiecaną ode mnie;) edit: Jessu jak ja słabo kojarze- przecież to numer Axelkowy (MAM);) jutro przeleje! Dziękuję :) Quote
Anula Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 To ja podaruję 20,00zł Nikusiowi na transport. Quote
Sara2011 Posted November 29, 2016 Author Posted November 29, 2016 3 minuty temu, Anula napisał: To ja podaruję 20,00zł Nikusiowi na transport. Bardzo dziekuję:). Anula, czy masz mój nr konta czy podesłać? Quote
Anula Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 3 minuty temu, Sara2011 napisał: Bardzo dziekuję:). Anula, czy masz mój nr konta czy podesłać? Mam Axelkowy. Quote
Sara2011 Posted November 29, 2016 Author Posted November 29, 2016 5 minut temu, Anula napisał: Mam Axelkowy. A, to ok. To psiowe konto, które używam w celach pieskowych tylko:) Quote
Anula Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 2 minuty temu, Sara2011 napisał: A, to ok. To psiowe konto, które używam w celach pieskowych tylko:) Już przelew poszedł. Quote
Poker Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Widzę ,że cioteczki dbają o maliznę. Mam nadzieję,że Giga i Sisi zrobią mu miejsce chociaż nie ukrywam ,że z obiema trudno będzie się nam rozstać. Quote
kiyoshi Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 10 zł ode mnie juz poszło:) Trzymam kciuki za niedziele- żeby Nikuś juz przestał marznąć i zaczął lepsze życie:) Quote
Sara2011 Posted November 30, 2016 Author Posted November 30, 2016 Kochani dziękuję za przelewy. Ważna informacja- Państwo jadą w sobotę do Murki ale wracają w niedzielę rano. Trzeba będzie Nikusia przetrzymać jeden dzień gdzieś. Jakieś pomysły ? Quote
Anula Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 2 godziny temu, Sara2011 napisał: Kochani dziękuję za przelewy. Ważna informacja- Państwo jadą w sobotę do Murki ale wracają w niedzielę rano. Trzeba będzie Nikusia przetrzymać jeden dzień gdzieś. Jakieś pomysły ? O to skomplikowało sprawę,Murka nie przetrzyma Niko,może jakaś Lecznica całodobowa by go przechowała za odpłatnością? Może wet Murki? Quote
kiyoshi Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 3 godziny temu, Sara2011 napisał: Kochani dziękuję za przelewy. Ważna informacja- Państwo jadą w sobotę do Murki ale wracają w niedzielę rano. Trzeba będzie Nikusia przetrzymać jeden dzień gdzieś. Jakieś pomysły ? W jakim mieście miałby zostać? w Lublinie tak? Quote
Sara2011 Posted November 30, 2016 Author Posted November 30, 2016 1 minutę temu, kiyoshi napisał: W jakim mieście miałby zostać? w Lublinie tak? On będzie zabierany z Zamościa. Później może kóraś z dziewczyn z Zamoscia zajrzy i coś musimy wymyśleć. Quote
Anula Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Godzinę temu, Sara2011 napisał: On będzie zabierany z Zamościa. Później może kóraś z dziewczyn z Zamoscia zajrzy i coś musimy wymyśleć. Murek zaproponował transport Niko ale chyba w sobotę ze schronu.Może porozmawiać z Murką aby umieścili go w Lecznicy do następnego dnia.Tu chodzi o przechowanie psiaka przez jedną noc praktycznie.Za przechowanie się zapłaci. Quote
Poker Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Nie wyobrażam sobie ,żeby maluch z powodu jednej nocy nie stracił szansę na lepsze życie. Naprawdę Murka nie może go przetrzymać nawet w jakiejś komórce? Dla niego nie ma wielkiej różnicy , bo i tak przebywa w boksie z cudowną budą. A ja już umówiłam się na dziś na przekazanie kontenerka do przewozu Niko. Tylko nie wiem który dać. Czy wystarczy wielkości jak dla kota czy większy? 1 Quote
Poker Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Przekazanie kontenerka przełożone jest na jutro, bo pani musi dłużej zostać w pracy. Wszystko się komplikuje. Właśnie dostałam PW, że marmosi rozkraczył się samochód i nie wie kiedy będzie sprawny. Nie ma jak dojechać na wizytę PA dla Sisi. Czy ktoś ma nr telefonu do Sary2011 ? Quote
Poker Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Już dzwoniłam do Sary. Dziękuję za telefon do niej, Sara jest z Gorzowa Wielkopolskiego tak jak kajusza, a nie z Ostrowa Wielkopolskiego. Quote
Alaskan malamutte Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Poker, jak sytuacja Nikusia? Quote
Sara2011 Posted November 30, 2016 Author Posted November 30, 2016 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Poker, jak sytuacja Nikusia? Alaskan, a nie da rady przetrzymać w tej lecznicy gdzie Murka przetrzymuje przez pierwszą dobę psiaki? Uzbieramy przecież na 1 dobę.Od razu można by odrobaczyć Nikusia Quote
Alaskan malamutte Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Napisz mi proszę, jaki jest konkretnie plan. Kiedy państwo przyjeżdżają do Murki, gdzie nocują. Z tego co zrozumiałam wracjaja rano w niedzielę? Quote
Alaskan malamutte Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 3 minuty temu, Sara2011 napisał: Alaskan, a nie da rady przetrzymać w tej lecznicy gdzie Murka przetrzymuje przez pierwszą dobę psiaki? Uzbieramy przecież na 1 dobę.Od razu można by odrobaczyć Nikusia To jest z soboty na niedzielę...nie wiem, czy wet specjalnie otworzy gabinet, nie znam osobiście weta... Quote
Sara2011 Posted November 30, 2016 Author Posted November 30, 2016 Państwo wyjadą z hotelu po śniadaniu w niedzielę i pojadą po psiaki do Murki a potem do Wrocka. Najlepiej byłoby zabrać malucha w piątek i zawieźć do weta a w sobotę TZ Murki odebrałby Nikusia i przywiózł do Murki i tam gdzieś w kennelu przy przenocował. Quote
Anula Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 41 minut temu, Sara2011 napisał: Państwo wyjadą z hotelu po śniadaniu w niedzielę i pojadą po psiaki do Murki a potem do Wrocka. Najlepiej byłoby zabrać malucha w piątek i zawieźć do weta a w sobotę TZ Murki odebrałby Nikusia i przywiózł do Murki i tam gdzieś w kennelu przy przenocował. Tylko kto malucha zabierze ze schronu w piątek i przewiezie do Lecznicy.Lecznica nie jest w Zamościu. Quote
Recommended Posts