Sara2011 Posted January 5, 2017 Author Posted January 5, 2017 Sliczny Nikuś. Widać, że lubi wylegiwać się w mięciutkich kocykach i kołderkach. No ale przecież w takich warunkach powinno przebywać takie maleństwo :). Quote
Poker Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Mało kto do ciebie ,Teddy ,zagląda. Widocznie byłeś za mało medialny. Krew się nie lała, byłeś zdrowy i niezbyt zalękniony. A co najważniejsze , bardzo szybko DS cię znalazł. Przemknąłeś koło nosa . Ale za to ja i jego opiekunka z DT jesteśmy szczęśliwe. Quote
elficzkowa Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Zaglądamy do pięknego ale nie zawsze piszemy Quote
Anula Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 I ja też się pojawiłam jak tylko wątek poszedł do góry.Trudno ogarnąć wszystkie wątki i psom,którym się pomagało jeżeli są na samym końcu. Wiadomości i zdjęcia Nikusia bardzo cieszą. Quote
elficzkowa Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Ciekawe co u maleńkiego słychać ? Zapewne jest szczęśliwy i rozpieszczany. Quote
Recommended Posts