Poker Posted January 4, 2017 Author Posted January 4, 2017 Dziękujemy za życzenia. W Nowy Rok rozmawiałam z pańcią . Zastałam ją na spacerze z Gigą i córką pani oraz jej Igą ( ale zbieżność imion ). Giga bała się petard ,ale nie jakoś tragicznie. Nie chciała za nic w świecie pójść na spacer po ogródku z wnukiem pani. Oglądała się za pańcią i stała jak wryta. Jest bardzo grzeczna, miska pomału wędruje w stronę kuchni. Pani jest CUDOWNA.... 6 Quote
konfirm31 Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Wspaniale to się czyta, pamiętając historię Gryzi-Gigi! Quote
Tyśka) Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Nic dziwię się, że Giga oglądała się za swoją Panią! :) Pani jest rewelacyjna :) Quote
togaa Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Cała historia Gigi jest tak niesamowita, że aż ' warta książki". To ADOPCJA ROKU 2016 ! :-) 1 Quote
Mysza2 Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Oby więcej takich domów jak obecny domek Gigi. To rzeczywiście adopcja roku 2016:) Quote
ewu Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Dnia 7.01.2017 o 21:48, togaa napisał: Cała historia Gigi jest tak niesamowita, że aż ' warta książki". To ADOPCJA ROKU 2016 ! :-) Doskonałe określenie:):) Quote
mari23 Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Dnia 7.01.2017 o 21:55, Mysza2 napisał: Oby więcej takich domów jak obecny domek Gigi. To rzeczywiście adopcja roku 2016:) oj, tak !!!!! Żeby jeszcze dało się takie domki klonować.... 1 Quote
Ewanka Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Dnia 7.01.2017 o 21:48, togaa napisał: Cała historia Gigi jest tak niesamowita, że aż ' warta książki". To ADOPCJA ROKU 2016 ! :-) Zgadzam się w 100% i ogromnie się cieszę!!! Quote
Mattilu Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Cudne, cudne wieści!!! jak to dobrze, że po Waszej ciężkiej pracy Gigunia znalazła cudowny dom :) Bardzo bardzo się cieszę! I poproszę o link do nowej podopiecznej :) Quote
Poker Posted January 27, 2017 Author Posted January 27, 2017 Mattilu się objawiła, w końcu , bo już się martwiłam. Przed chwilką rozmawiałam z pańcią Gigi. Jest super. Pani szczęśliwa, chwali sunie ,że taka grzeczna. Jeszcze nie podchodzi do pani,ale pani idzie do niej i Giga wystawia brzuszek do miziania. W jedzeniu jest wybredna ,więc pani dogadza jej gotowanym jedzonkiem. Giga zaczęła szczekać i pani się cieszy ,że czuje się już u siebie w domu. Pani mówi na nią Giga i myszeczka. Od pewnego czasu Giga biega po ogródku jak szalona , zatacza koła , goni między krzakami , widać po niej radość życia. Trzeba słyszeć ile szczęścia jest w głosie pańci jak opowiada o tym. Opowiedziałam pani o wpisach na wątku Gigi i uznaniu przez niektóre osoby adopcję Gigi adopcją roku. Słychać było,że pani była bardzo miło zaskoczona. A ja ciągle nie mogę uwierzyć , chyba zacznę się szczypać. 6 Quote
kiyoshi Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 30 minut temu, Poker napisał: Mattilu się objawiła, w końcu , bo już się martwiłam. Przed chwilką rozmawiałam z pańcią Gigi. Jest super. Pani szczęśliwa, chwali sunie ,że taka grzeczna. Jeszcze nie podchodzi do pani,ale pani idzie do niej i Giga wystawia brzuszek do miziania. W jedzeniu jest wybredna ,więc pani dogadza jej gotowanym jedzonkiem. Giga zaczęła szczekać i pani się cieszy ,że czuje się już u siebie w domu. Pani mówi na nią Giga i myszeczka. Od pewnego czasu Giga biega po ogródku jak szalona , zatacza koła , goni między krzakami , widać po niej radość życia. Trzeba słyszeć ile szczęścia jest w głosie pańci jak opowiada o tym. Opowiedziałam pani wpisach na wątku Gigi i uznaniu przez niektóre osoby adopcję Gigi adopcją roku. Słychać było,że pani było bardzo miło zaskoczona. A ja ciągle nie mogę uwierzyć , chyba zacznę się szczypać. wow...niesamowita Pani:) wspaniałe wieści:) a Gigusia naprawde szczęśliwa! Wybrałaś jej Poker najlepszy dom z możliwych:) 1 Quote
Mysza2 Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Jak miło się to czyta:) O radości z każdego postępu, z każdego nowego kroku:) I jakie to bogactwo jak ktoś tak jak Pani potrafi się tym cieszyć, a jacy ubodzy są Ci, którzy tego nigdy nie zaznają. Oby jak najwięcej adopcji do takich ludzi. 2 Quote
ewu Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 Miód na serce. Imka i Giga to najwspanialsze dowody na to ,że wszystko jest możliwe, że warto!!! to 1 Quote
mari23 Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 po ten "miód na serce" tu przyszłam :) cudowne zakończenie, taki GIGA-HAPPY END :) Quote
Nutusia Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 Pokerku, nie szczyp się, bo będziesz miała... czerwone ślady ;) Uwierz bez szczypania :D 1 Quote
Mattilu Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 Pokerku kochany, czy Ty masz jakiegoś nowego tymczasa? Quote
Poker Posted March 13, 2017 Author Posted March 13, 2017 1 godzinę temu, Mattilu napisał: Pokerku kochany, czy Ty masz jakiegoś nowego tymczasa? Już teoretycznie nie mam , bo Foksia poszła we wtorek do DS. Mam sunię pod opieką wirtualną, która teraz jest u anecik.Jak wrócę z wyjazdu , to ma przyjechać do nas. Tu jest Foksia Quote
Mattilu Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 Dziękuję, to jak założysz wątek nowej suni, która jest u anecik, to mi podeślij proszę! Quote
b-b Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Wspaniale, że Gigunia znalazła swojego człowieka :D Quote
Poker Posted September 24, 2017 Author Posted September 24, 2017 24 minuty temu, b-b napisał: Wspaniale, że Gigunia znalazła swojego człowieka :D Tak , to prawda i ma sie u pańci bardzo dobrze. Pani zmieniła jej imię na Figa. Quote
bou Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Dnia 24.09.2017 o 20:52, Poker napisał: Tak , to prawda i ma sie u pańci bardzo dobrze. Pani zmieniła jej imię na Figa. Poker - jak tam Giga/Figa? Rozmawialam dzis z psiolubną kolezanką m.inn o Toffiku,opowiedzialam jej też o Gidze. 1 Quote
Poker Posted November 15, 2018 Author Posted November 15, 2018 Dawno nie rozmawiałam z panią. Zadzwonię niedługo , bo będą mijały 2 lata od jej adopcji. 1 Quote
Recommended Posts