Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy za życzenia.

W Nowy Rok rozmawiałam z pańcią . Zastałam ją na spacerze z Gigą i córką pani oraz jej Igą ( ale zbieżność imion ). Giga bała się petard ,ale nie jakoś tragicznie.  Nie chciała za nic w świecie pójść na spacer  po ogródku z wnukiem pani. Oglądała się za pańcią i stała jak wryta. Jest bardzo grzeczna, miska pomału wędruje w stronę kuchni.

Pani jest CUDOWNA....

• Upvote 6
  • 2 weeks later...
Posted
Dnia 7.01.2017 o 21:48, togaa napisał:

Cała historia Gigi jest tak niesamowita, że aż  ' warta książki". 

To  ADOPCJA ROKU 2016  ! :-)

Doskonałe określenie:):)

Posted
Dnia 7.01.2017 o 21:55, Mysza2 napisał:

Oby więcej takich domów jak obecny domek Gigi.

To rzeczywiście adopcja roku 2016:)

oj, tak !!!!!

Żeby jeszcze dało się takie domki klonować....

• Upvote 1
Posted
Dnia 7.01.2017 o 21:48, togaa napisał:

Cała historia Gigi jest tak niesamowita, że aż  ' warta książki". 

To  ADOPCJA ROKU 2016  ! :-)

Zgadzam się w 100% i ogromnie się cieszę!!!

Posted

Cudne, cudne wieści!!! jak to dobrze, że po Waszej ciężkiej pracy Gigunia znalazła cudowny dom :) Bardzo bardzo się cieszę!

I poproszę o link do nowej podopiecznej :)

Posted

Mattilu się objawiła, w końcu , bo już się martwiłam. Przed chwilką rozmawiałam z pańcią Gigi. Jest super.

Pani szczęśliwa, chwali sunie ,że taka grzeczna. Jeszcze nie podchodzi do pani,ale pani idzie do niej i Giga wystawia brzuszek do miziania.  W jedzeniu jest wybredna ,więc pani dogadza jej gotowanym jedzonkiem. Giga zaczęła szczekać i pani się cieszy ,że czuje się już u siebie w domu.

Pani mówi na nią Giga i myszeczka.

Od pewnego czasu Giga biega po ogródku jak szalona , zatacza koła , goni między krzakami , widać po niej radość życia. Trzeba słyszeć ile szczęścia  jest w głosie pańci jak opowiada o tym.

Opowiedziałam pani o wpisach na wątku Gigi i uznaniu przez niektóre osoby adopcję Gigi adopcją roku.  Słychać  było,że pani była bardzo miło zaskoczona.

A ja ciągle nie mogę uwierzyć , chyba zacznę się szczypać.

• Upvote 6
Posted
30 minut temu, Poker napisał:

Mattilu się objawiła, w końcu , bo już się martwiłam. Przed chwilką rozmawiałam z pańcią Gigi. Jest super.

Pani szczęśliwa, chwali sunie ,że taka grzeczna. Jeszcze nie podchodzi do pani,ale pani idzie do niej i Giga wystawia brzuszek do miziania.  W jedzeniu jest wybredna ,więc pani dogadza jej gotowanym jedzonkiem. Giga zaczęła szczekać i pani się cieszy ,że czuje się już u siebie w domu.

Pani mówi na nią Giga i myszeczka.

Od pewnego czasu Giga biega po ogródku jak szalona , zatacza koła , goni między krzakami , widać po niej radość życia. Trzeba słyszeć ile szczęścia  jest w głosie pańci jak opowiada o tym.

Opowiedziałam pani wpisach na wątku Gigi i uznaniu przez niektóre osoby adopcję Gigi adopcją roku.  Słychać  było,że pani było bardzo miło zaskoczona.

A ja ciągle nie mogę uwierzyć , chyba zacznę się szczypać.

wow...niesamowita Pani:) wspaniałe wieści:) a Gigusia naprawde szczęśliwa! Wybrałaś jej Poker najlepszy dom z możliwych:)

• Upvote 1
Posted

Jak miło się to czyta:)

O radości z każdego postępu, z każdego nowego kroku:)

I jakie to bogactwo jak ktoś tak jak Pani potrafi się tym cieszyć, a jacy ubodzy są Ci, którzy tego nigdy nie zaznają.

Oby jak najwięcej adopcji do takich ludzi.

• Upvote 2
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted
1 godzinę temu, Mattilu napisał:

Pokerku kochany, czy Ty masz jakiegoś nowego tymczasa?

Już teoretycznie nie mam , bo Foksia poszła we wtorek do DS. Mam sunię pod opieką wirtualną, która teraz jest u anecik.Jak wrócę z wyjazdu , to ma przyjechać do nas.

Tu jest Foksia

• 6 months later...
Posted
24 minuty temu, b-b napisał:

Wspaniale, że Gigunia znalazła swojego człowieka :D

Tak , to prawda i ma sie u pańci bardzo dobrze. Pani zmieniła jej imię na Figa.

• 1 year later...
Posted
Dnia 24.09.2017 o 20:52, Poker napisał:

Tak , to prawda i ma sie u pańci bardzo dobrze. Pani zmieniła jej imię na Figa.

Poker - jak tam Giga/Figa?

Rozmawialam dzis z psiolubną kolezanką m.inn o Toffiku,opowiedzialam jej też o Gidze.

• Like 1