Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

emir napisał(a):

w Krężlu w nocy został zagryziony 1 pies rudy, średni (szopa; środkowy boks lewa strona) – pies szorstkowłosy mix sznauc.

rudy mix sznaucera? przejrzałam wszystkiee zdjęcia z picasa i nie widziałam - chyba że o tego psa poniżej chodzi?:-(

Posted

Pies w kolorze sól z pieprzem, nie czarny; szorstkowłosy; waga ok 20 kg; może gdy bylo robione zdj. on był gdzie indziej; tam psy są przemieszczane między boksami, ponieważ dochodzi do konfliktów
Jeszcze jedno - zamieszczone w Twoim poście zdj. nie bylo robione w szopie, tylko w oborze; ten czarny sznaucer ciągle tam jest - ma spore zmiany na skórze, ale jest wesoły i bardzo garnie sie do czlowieka; chce wyjść !
EMIR

Posted

O mój Boże!
Ten jeden pies jest podobny do mojej Toli!
Pomogłabym gdybym mogła, ale nie mogę.
Na razie porozgłaszałam sprawę na innych forach, może się ktoś zainteresuje.

Posted

czy ma ktoś więcej zdjęć tego czarnego sznaucera? ściągnęłam te z rapidshare tam jest na jednym tylko jego głowa, na picasa też tylko jedno to co wstawiłam - porobiłabym mu ogłoszenia - on ma jakiś numer?

Posted

malawaszka napisał(a):
czy ma ktoś więcej zdjęć tego czarnego sznaucera? ściągnęłam te z rapidshare tam jest na jednym tylko jego głowa, na picasa też tylko jedno to co wstawiłam - porobiłabym mu ogłoszenia - on ma jakiś numer?

Ma, podamy Ci jak zdjecia wgramy z psami i ich numerkami, ok?!

Posted

jak na razie u mnie się uzbierało w domu i piwnicy:
- z 2 paczek, które dziś przyszły:
Małe plastikowe miski dla psów szt. 12
Szampony dla psów szt. 19
Obroże
6 opakowań kropli do oczu różnych
3 opakowania w każdym po trzy pipetki dla małych średnich i dużych (w sumie to będzie 9 pipetek)ADVOCATE
6 opakowań Pratel
6 flakonów z rozpylaczem FRONTLAJN
oraz:
od Dobermani dostałam koce, kołdry, trochę garnków i misek
i od jednej Pani(nie wiem czy jest z dogo) wykładzinę, koce, oraz różne leki w reklamówce.

Posted

kahoona napisał(a):
może przesadzam, ale znając Biedrzycką coś nie wierzę, że jeszcze nie zamieniła jej na gotówkę
chyba, że stoi gdzieś w tym budynku mieszkalnym w Krężlu
sprawdzałyście może?

Ja ją zawoziłam do Nowej Wsi.

Posted

grazyna9915 napisał(a):
Przepraszam nie jestem w stanie przejść przez cały wątek.
Chciałam się spytać, czy w tym niby "przytulisku" oprócz psiaków były też koty? :shake:

Nie, nie bylo.

Posted

ARKA napisał(a):
W Kręzlu jest

O rany ja jutro mam prawie już załatwioną podwózkę ale do Maciejowic bo mówiłaś że tam widziałaś suczke podobną do mojej Figi, a czy ten Krężęl to daleko od Maciejowic??? Szkoda że nie ma węcej fotek tej suczki bo tu to niewiele widać

Posted

dolores181 napisał(a):
O rany ja jutro mam prawie już załatwioną podwózkę ale do Maciejowic bo mówiłaś że tam widziałaś suczke podobną do mojej Figi, a czy ten Krężęl to daleko od Maciejowic??? Szkoda że nie ma węcej fotek tej suczki bo tu to niewiele widać

A czy ta suczka z nr 58 nadal tam jest ? I ta widziana Arko przez ciebie w Maciejowicach też jest? Bo ja jutro tam jadę.

Posted

Sorry za offa ale - Dolores, przestań męczyć Arkę, bo zaraz Cię rozszarpie ;) Kto to może wiedzieć, czy ona tam teraz jest? Dziewczyny były tam w środę - dwa dni temu. A tam nawet ogrodzenia nie ma.

Posted

zofia&sasza napisał(a):
Sorry za offa ale - Dolores, przestań męczyć Arkę, bo zaraz Cię rozszarpie ;) (...).

Eee tam...Arka wykazała się godną podziwu cierpliwością. Jestem pod wrażeniem. :lol: