mariamc Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Wysłałam na adres Olgi leki. Czy doszły? Quote
malawaszka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 emir napisał(a): w Krężlu w nocy został zagryziony 1 pies rudy, średni (szopa; środkowy boks lewa strona) – pies szorstkowłosy mix sznauc. rudy mix sznaucera? przejrzałam wszystkiee zdjęcia z picasa i nie widziałam - chyba że o tego psa poniżej chodzi?:-( Quote
emir Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Pies w kolorze sól z pieprzem, nie czarny; szorstkowłosy; waga ok 20 kg; może gdy bylo robione zdj. on był gdzie indziej; tam psy są przemieszczane między boksami, ponieważ dochodzi do konfliktów Jeszcze jedno - zamieszczone w Twoim poście zdj. nie bylo robione w szopie, tylko w oborze; ten czarny sznaucer ciągle tam jest - ma spore zmiany na skórze, ale jest wesoły i bardzo garnie sie do czlowieka; chce wyjść ! EMIR Quote
Karolajna Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 O mój Boże! Ten jeden pies jest podobny do mojej Toli! Pomogłabym gdybym mogła, ale nie mogę. Na razie porozgłaszałam sprawę na innych forach, może się ktoś zainteresuje. Quote
malawaszka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 czy ma ktoś więcej zdjęć tego czarnego sznaucera? ściągnęłam te z rapidshare tam jest na jednym tylko jego głowa, na picasa też tylko jedno to co wstawiłam - porobiłabym mu ogłoszenia - on ma jakiś numer? Quote
Michal^^ Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 to straszne jak ludzie traktuja zwierzeta ... Quote
ARKA Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 malawaszka napisał(a):czy ma ktoś więcej zdjęć tego czarnego sznaucera? ściągnęłam te z rapidshare tam jest na jednym tylko jego głowa, na picasa też tylko jedno to co wstawiłam - porobiłabym mu ogłoszenia - on ma jakiś numer? Ma, podamy Ci jak zdjecia wgramy z psami i ich numerkami, ok?! Quote
jogi Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Jutro wysyłam po opakowaniu(3 pipetki) każdego advocata i witaminki. Mało tego ale zawsze coś;) Quote
malawaszka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ARKA napisał(a):Ma, podamy Ci jak zdjecia wgramy z psami i ich numerkami, ok?! ok, to czekam - śledzę wątek, więc jak będzie to znajdę Quote
Olga132 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 jak na razie u mnie się uzbierało w domu i piwnicy: - z 2 paczek, które dziś przyszły: Małe plastikowe miski dla psów szt. 12 Szampony dla psów szt. 19 Obroże 6 opakowań kropli do oczu różnych 3 opakowania w każdym po trzy pipetki dla małych średnich i dużych (w sumie to będzie 9 pipetek)ADVOCATE 6 opakowań Pratel 6 flakonów z rozpylaczem FRONTLAJN oraz: od Dobermani dostałam koce, kołdry, trochę garnków i misek i od jednej Pani(nie wiem czy jest z dogo) wykładzinę, koce, oraz różne leki w reklamówce. Quote
GoniaP Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Dziś Pani Hania zasponsorowała 15 advocatów (do 25kg każdy). Gdzie mam je wysłać? Czy po prostu zadzwonić do Grzegorza? Quote
EVA2406 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 kahoona napisał(a):może przesadzam, ale znając Biedrzycką coś nie wierzę, że jeszcze nie zamieniła jej na gotówkę chyba, że stoi gdzieś w tym budynku mieszkalnym w Krężlu sprawdzałyście może? Ja ją zawoziłam do Nowej Wsi. Quote
grazyna9915 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Przepraszam nie jestem w stanie przejść przez cały wątek. Chciałam się spytać, czy w tym niby "przytulisku" oprócz psiaków były też koty? :shake: Quote
ARKA Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 grazyna9915 napisał(a):Przepraszam nie jestem w stanie przejść przez cały wątek. Chciałam się spytać, czy w tym niby "przytulisku" oprócz psiaków były też koty? :shake: Nie, nie bylo. Quote
dolores181 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ARKA napisał(a):Podaj mi link do tego zdjecia. PHome Psy Do rozpoznania (POMÓŻ!) Pies nr 58 na RumboForAllies opisany na stronie RumboForAll numerem 58 , http://www.krezel.ovh.org/index.php?option=com_content&view=article&id=234:pies-nr-58-na-rumboforall&catid=51:do-rozpoznania&Itemid=73st PISZE ŻE TEN PIES TO PŁEC I WIEK NIEZNANY, I CIEKAWE CZY TY TEGO WIDZIAŁAŚ Quote
Kostek Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 dolores181 napisał(a):PHome Psy Do rozpoznania (POMÓŻ!) Pies nr 58 na RumboForAllies opisany na stronie RumboForAll numerem 58 , http://www.krezel.ovh.org/index.php?option=com_content&view=article&id=234:pies-nr-58-na-rumboforall&catid=51:do-rozpoznania&Itemid=73st PISZE ŻE TEN PIES TO PŁEC I WIEK NIEZNANY, I CIEKAWE CZY TY TEGO WIDZIAŁAŚ to sunia bardzo strachliwa i wycofana Quote
dolores181 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Kostek napisał(a):to sunia bardzo strachliwa i wycofana Ale gdzie ona jest? WKrężlu czy w Maciejowicach? Quote
dolores181 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 ARKA napisał(a):W Kręzlu jest O rany ja jutro mam prawie już załatwioną podwózkę ale do Maciejowic bo mówiłaś że tam widziałaś suczke podobną do mojej Figi, a czy ten Krężęl to daleko od Maciejowic??? Szkoda że nie ma węcej fotek tej suczki bo tu to niewiele widać Quote
dolores181 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 dolores181 napisał(a):O rany ja jutro mam prawie już załatwioną podwózkę ale do Maciejowic bo mówiłaś że tam widziałaś suczke podobną do mojej Figi, a czy ten Krężęl to daleko od Maciejowic??? Szkoda że nie ma węcej fotek tej suczki bo tu to niewiele widać A czy ta suczka z nr 58 nadal tam jest ? I ta widziana Arko przez ciebie w Maciejowicach też jest? Bo ja jutro tam jadę. Quote
Zofia.Sasza Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Sorry za offa ale - Dolores, przestań męczyć Arkę, bo zaraz Cię rozszarpie ;) Kto to może wiedzieć, czy ona tam teraz jest? Dziewczyny były tam w środę - dwa dni temu. A tam nawet ogrodzenia nie ma. Quote
majqa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 zofia&sasza napisał(a):Sorry za offa ale - Dolores, przestań męczyć Arkę, bo zaraz Cię rozszarpie ;) (...). Eee tam...Arka wykazała się godną podziwu cierpliwością. Jestem pod wrażeniem. :lol: Quote
Bachnach Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Arka , jakos sie nie zraża , a więc pytaj Dolores , pytaj , bądz dociekliwa , kto pyta , nie błądzi :evil_lol: Quote
Recommended Posts