Reno2001 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 ARKA napisał(a)::roll: To chyba ta druga sunia a nie Szansa. http://www.rumbo.forall.pl/images/55.jpg Sa tez zdjecia wszystkich psiakow z klatek, w klatkach, moze zbiorcze allegro im zrobic? PROSZE!!:-( To na 100% nie jest Szansa. Quote
GoskaGoska Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 czy nr do kontaktu w ogloszeniach dawac: tel. do Katarzyny Ś, 609 036 046 czy Stowarzyszenie Obrońców Zwierząt "ARKA": Tel: 022 724 0490 Kom. 609 075 026 czy dwa a moze jeszcze inny? Quote
Zofia.Sasza Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 No to jak to te, to trzeba wywalić ten Słomczyn. W tamtej okolicy tych Maciejowic jest 4! Quote
Mośka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 race świetlne :lol: Ale faktycznie - dobrze, ze to wyszło, wywalcie w takim razie ten Słomczyn ze strony. Quote
kahoona Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 gosia15 napisał(a):To są na pewno Maciejowice gm. Głowaczów??? to te niedaleko miasta Kozienice :crazyeye:??? Więc dlaczego w pierwszym poście tego wątku oraz na stronie www.krezel.ovh.org, (i jeszcze w kilku innych miejscach których teraz nie pamiętam)- WSZĘDZIE jest napisane :czytaj: cytuję: "MACIEJOWICE k/ SŁOMCZYNA" (czyli te podGrójcem) ??? Mój ty smutku! To ja wczoraj naszą Dolores źle poinformowałam :shake:... I jutro nasza Dolores do złych Maciejowic pojedzie Figi szukać:bigcry: nie zauważyłam tej pomyłki wcześniej -sorry osho już wie powiadomię jeszcze Emilkę Quote
osho Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 na www.krezel.ovh.org już poprawione, sorry, mam nadzieję, że dolores nie zaginie Quote
emir Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 zofia&sasza napisał(a):A co oni konkretnie robią? Wymyślają czy biją? A jak im dać na flachę, to się uspokoją? Tylko nie wódkę!! Chcesz, żeby po pijanemu znęcali się nad tymi psamI!! Litości! Skontaktuj się ze mna prosze, masz ciągle włączona sekretarke - nie mogę się dodzwonić - pilne ! EMIR Quote
gosia15 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 osho napisał(a):na www.krezel.ovh.org już poprawione, sorry, mam nadzieję, że dolores nie zaginie W razie draki niech rozpali duuuże ognisko, to szybciej znajdziemy :razz: . Quote
emir Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 gosia15 napisał(a):W razie draki niech rozpali duuuże ognisko, to szybciej znajdziemy :razz: . coś tu się wesolo zrobiło - a naprawdę jest tragedia ! Quote
mimiś Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 GoskaGoska napisał(a):Ja zrobilam narazie jedno ogloszenie dla suni nr11, zeby sprawdzic czy moze byc taki kontakt i takie ogloszenia robic psiakom http://lodz.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-URATOWANA-SUNIA-Z-PSIEGO-PIEKLA-200PSOW-SZUKA-DOMOW-W0QQAdIdZ72428833 super ,ze zrobiłas jej ogłoszenie-to siostra mojej tymczasowej Figi!! -moja szybciutko nauczyła sie tolerować koty, z psami dogaduje sie świetnie- to strasznie fajne stworzenie, ruchliwe i wesołe-a ta co została w Kręzlu biedna siedzi zamknieta w boksie.szybciutko domek potrzebny !! Quote
Bachnach Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 gosia15 napisał(a):To są na pewno Maciejowice gm. Głowaczów??? to te niedaleko miasta Kozienice :crazyeye:??? Więc dlaczego w pierwszym poście tego wątku oraz na stronie www.krezel.ovh.org, (i jeszcze w kilku innych miejscach których teraz nie pamiętam)- WSZĘDZIE jest napisane :czytaj: cytuję: "MACIEJOWICE k/ SŁOMCZYNA" (czyli te podGrójcem) ??? Mój ty smutku! To ja wczoraj naszą Dolores źle poinformowałam :shake:... I jutro nasza Dolores do złych Maciejowic pojedzie Figi szukać:bigcry: nieeee :shake: Quote
GoskaGoska Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 na szybka zrobilam na gumtree warszawa ogloszenia dla 9psiakow,pozniej dorobié tym co maja okreslone pies/suka. Quote
gosia15 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 emir napisał(a):coś tu się wesolo zrobiło - a naprawdę jest tragedia ! Oczywiscie, Emir, nie zamierzałam umniejszać tragedii, przepraszam :oops:. Quote
dolores181 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 gosia15 napisał(a):To są na pewno Maciejowice gm. Głowaczów??? to te niedaleko miasta Kozienice :crazyeye:??? Więc dlaczego w pierwszym poście tego wątku oraz na stronie www.krezel.ovh.org, (i jeszcze w kilku innych miejscach których teraz nie pamiętam)- WSZĘDZIE jest napisane :czytaj: cytuję: "MACIEJOWICE k/ SŁOMCZYNA" (czyli te podGrójcem) ??? Mój ty smutku! To ja wczoraj naszą Dolores źle poinformowałam :shake:... I jutro nasza Dolores do złych Maciejowic pojedzie Figi szukać:bigcry: Nic się nie stało , jade jutro z dziewczyną która tam jedzie psy karmić więc jej bardzo chętnie pomoge i zobacze czy rzeczywiście jest tam moja Figa. Quote
emir Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 dolores181 napisał(a):Nic się nie stało , jade jutro z dziewczyną która tam jedzie psy karmić więc jej bardzo chętnie pomoge i zobacze czy rzeczywiście jest tam moja Figa. Bardzo prosze o info, kto tam jedzie psy karmić? I dlaczego nikt z organizatorów nie jest o tym powiadomiony? Quote
emir Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 MILKA nr 64/K- suka zabrana 3.09.przez EMIRA była wczoraj w nocy operowana; lekarz stwierdził ropomacicze oraz liczny śrut w okolicy klatki piersiowej po stronie prawej; śrucinę znaleziono także w otrzewnej; została uratowana w ostatniej chwili. EMIR Quote
Lulka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 nie wiem czy ma to jakis zwiazek z tym śrutem :roll: ale... .....dostalam takiego maila "Piesek kręci sie kolo domu człowieka ktory strzela do niego z wiatrowki :(:(Hienek blaga o dom tymczasowy!!!!!!!! Piesek przebywa w Chynowie (pod Warszawą)" Kontakt : Kamila 501 242 281 Quote
Belula Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 majqa napisał(a):http://img178.imageshack.us/img178/7749/140gg5.jpg Ma ktoś DT dla niej, czy nie?? Ona nie może tam być! Hmmm, hmmm.... Quote
majqa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Ta sunia właśnie leżała tak Arce na sercu. Sądzę, że wciąż tam tkwi. Belula, Arka pousuwała posty ale ten o suni został w moim cytacie. Wrzucam więc tutaj: "Napisał ARKA (...)Na sercu lezy mi te dwa psiaki jeszcze(moze ktos wstawic te zdjecia tu). http://www.rumbo.forall.pl/images/140.jpg To biedactwo jest zdominowane przez kolegow i kolezanki z boksu, na zdjeciu wyszlo lepiej niz w rzeczywistoci jest(ogarowata jest?). Zalekoniona, wylysiala bardzo, zrezygnowana. Wetka ocenila,ze jest to psiak do zabrania na CITO. Bylo jeszcze piec psiakow w najgorszym stanie, Emir mogl zabrac tylko dwa, byl DT .POMOZCIE" Quote
Belula Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Jutro szukam jej domu, obdzwonię wszystkich. ps Wśród moich znajomych, nie ma ludzi nie lubiących zwierząt. No. Dobranoc! Quote
emir Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 3.08.08 zabrano:________ Warszawa - DT I.Hinz 1 pies mix rott RONI nr 65/K Schronisko Bydgoszcz 1 suka ON nr - 102/M 1 suka owcz. belg.mix czarna - nr 101/M 1 pies bern. mix tricolor- nr 104/M Schronisko Łęczyca 1 suka SABA mix tricolor nr 81/M Warszawa DT – wolontariat EMIR 1 suka mix wilcz. – nużyca w stopniu zaawansowanym nr 48/K 1 pies mix wilcz.- nużyca b. zaawansowana nr 51/K EMIR 1 suka mix braz z MILKA nr 64/K- suka z wysoką gorączką, ropomacicze - operowana 3.08; śrut w ciele 1 suka mix beż, MIRA szczenna nr 32/K- sterylizowana 4.08. 1 pies mix długowł krem. KEKS nr 75/K 1 pies mix gładkowł. KARO czarny nr 21/K – bardzo zestresowany, nużyca w stopniu średnim Warszawa DT wolontariat EMIR 1 pies czarno-biały dlugowł PIKSEL nr 122/K 1 suka dropiata MALTA nr 108/M dalsze info w miarę napływu danych EMIR Quote
Bachnach Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Dobra , dobra , a kto Dolorez pomoze jak nie Ty :-? Quote
ciapuś Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Zapraszam na bazarek dla Szansy i Tofika http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10835814#post10835814 Quote
Recommended Posts