Justynak Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 dolores181 napisał(a):O rany ja jutro mam prawie już załatwioną podwózkę ale do Maciejowic bo mówiłaś że tam widziałaś suczke podobną do mojej Figi, a czy ten Krężęl to daleko od Maciejowic??? Szkoda że nie ma węcej fotek tej suczki bo tu to niewiele widać Jeżeli są to Maciejowice pod Grójcem, to moja mapa twierdzi, że odległość Krężel-Maciejowice to 18km. Quote
Zofia.Sasza Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Nie wiem, czy wiecie, że w Poznaniu zmarła maleńka Jagódka :-( Kolejna ofiara tej podłej baby... Quote
majqa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Dziekuję Arko za link do fotki. :loveu: Grab sobie Bachnach, grab.;) Quote
majqa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Jagódka z wątku Weroni nie żyje...:-( :-( :-( Rozminęłyśmy się Zosiu postami. Quote
dolores181 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 ARKA napisał(a):Tak masz racje, nie bylam pewna. Dolores to napewno nie jest Twoja sunia,zdjecie 58. A tu jest rottkowaty szczeniak (?) http://www.rumbo.forall.pl/images/37n371kp5.jpg Dzięki Arko , własnie zaczęłam się zastanawiać i kojarzyć że ty przecież rozglądałaś się już w Krężlu za nia i mi mówiłas że tam na pewno jej nie ma , tylko że jak człowiek chce odnależć ukochanego psa to chwyta się wszystkiego, i zaczyna widzieć wszędzie podobne z nadzieją że to może jego pies. Czyli jak juz mi pisałas musze odwiedzić Maciejowice, pojadę tam jutro . Quote
dolores181 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 zofia&sasza napisał(a):Nie wiem, czy wiecie, że w Poznaniu zmarła maleńka Jagódka :-( Kolejna ofiara tej podłej baby... Ojej jaka szkoda , a taka śliczna była -czytałam własnie wczoraj o niej, co za wstrętna baba z tej Biedrzyckiej i pomyśleć że w pewnym sensie daliśmy naszej Fidze lepsze życie bo ona była własnie od niej wzięta spod Palucha Quote
kahoona Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 WAŻNE!!!! Mamy do odbioru około 3 metrów sześciennych (to strasznie dużo w kg) dobrej duńskiej karmy z Nowego Dworu. Musimy przewieźć ją do Grodziska Mazowieckiego. Stąd sukcesywnie będziemy wozić psom z Krężla i Maciejowic. Kto ma duży samochód? Dowiem się kto jest darczyńcą i napiszę.:multi::multi::multi: Emilka - może wrzuć to na pierwszą stronę Quote
doddy Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 A zmieści się to do Dogga Vana? I czy dziś można to przetransportować? Odpowiedz potrzebna już teraz bo za pół godziny wyjeżdżamy z Dębiny (to jest ok 7km od NDM). Quote
Zofia.Sasza Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Będę dozgonnie wdzięczna, jeśli ktoś, kto tam był powie mi, czy to są dobre Maciejowice? A jakby jeszcze mi mógł - ten ktoś - zaznaczyć gdzie jest dokładnie ten b...zal Biedrzyckiej, to już w ogóle będę zachwycona! Quote
kahoona Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Maciejowice, gmina Głowaczów http://mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,25,666925,414081?l=d6b731e2a3a2994e ty miałaś inne Maciejowice - też w mazowieckim, ale bliżej Grójca niestety trafienie tam jest trudne, bo to w szczerym polu, jedzie się kilka km przez lasy i pola - sprawa jest tak popularna, a mieszkańcy tak wku.....ni, że każdy ci ochoczo powie jak trafić sugeruję, żebyś ne jechała tam sama, bo ludzie pracujący tam nie są szczególnie mili i przyjaźni - mają przez nas kłopoty, jedź z kimś kogo chociaż z widzenia znają Quote
Zofia.Sasza Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 A co oni konkretnie robią? Wymyślają czy biją? A jak im dać na flachę, to się uspokoją? Quote
Mośka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 W poniedziałek w bezpłatnej gazecie ECHO MIASTA ukaże się artykuł o Krężelu. Pojawi się też odsyłacz do artykułu w warszawskim metrze ( nie wiem czy w pociągach czy na stacjach). Będzie to opis sytuacji w K. i M., a przede wszystkim APEL o domy! Podana będzie strona PAROS www.rumbo.forall.pl (wrzućcie tam proszę jak najwięcej info i fotek do poniedziałku, jeśli coś czeka na aktualizację). Na tej stronie jest odsyłacz do strony OSHO, więc liczę, że i tam ludzie zajrzą. Będą podane namiary tel. na EMIR, Kahoonę i Grzegorza. Nie ma co liczyć na nie wiadomo jaki odzew, ale może choć kilka psów znajdzie domy :roll: Zosiu, będzie użyte prawdopodobnie Twoje zdjęcie Velveta, ale pewnie Basia G. o tym już z Tobą rozmawiała. Quote
paros Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Mośka napisał(a):W poniedziałek w bezpłatnej gazecie ECHO MIASTA ukaże się artykuł o Krężelu. Pojawi się też odsyłacz do artykułu w warszawskim metrze ( nie wiem czy w pociągach czy na stacjach). Będzie to opis sytuacji w K. i M., a przede wszystkim APEL o domy! Podana będzie strona PAROS www.rumbo.forall.pl (wrzućcie tam proszę jak najwięcej info i fotek do poniedziałku, jeśli coś czeka na aktualizację). Na tej stronie jest odsyłacz do strony OSHO, więc liczę, że i tam ludzie zajrzą. Będą podane namiary tel. na EMIR, Kahoonę i Grzegorza. Nie ma co liczyć na nie wiadomo jaki odzew, ale może choć kilka psów znajdzie domy :roll: Zosiu, będzie użyte prawdopodobnie Twoje zdjęcie Velveta, ale pewnie Basia G. o tym już z Tobą rozmawiała. Ja mam niewiele informacji do aktualizacji :cool3: Nie znam nawet płci wielu psiaków :shake: a to na pewno jest ważne przy adopcjach. Jeżeli coś mam jeszcze dopisać czy dodać do galerii to piszcie tu na wątku to będę dodawać. Quote
GoskaGoska Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Ja zrobilam narazie jedno ogloszenie dla suni nr11, zeby sprawdzic czy moze byc taki kontakt i takie ogloszenia robic psiakom http://lodz.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-URATOWANA-SUNIA-Z-PSIEGO-PIEKLA-200PSOW-SZUKA-DOMOW-W0QQAdIdZ72428833 Quote
majqa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 ARKA napisał(a):(...)Na sercu lezy mi te dwa psiaki jeszcze(moze ktos wstawic te zdjecia tu). http://www.rumbo.forall.pl/images/140.jpg To biedactwo jest zdominowane przez kolegow i kolezanki z boksu, na zdjeciu wyszlo lepiej niz w rzeczywistoci jest(ogarowata jest?). Zalekoniona, wylysiala bardzo, zrezygnowana. Wetka ocenila,ze jest to psiak do zabrania na CITO. Bylo jeszcze piec psiakow w najgorszym stanie, Emir mogl zabrac tylko dwa, byl DT .POMOZCIE Quote
gosia15 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 kahoona napisał(a):Maciejowice, gmina Głowaczów http://mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,25,666925,414081?l=d6b731e2a3a2994e ty miałaś inne Maciejowice - też w mazowieckim, ale bliżej Grójca niestety trafienie tam jest trudne, bo to w szczerym polu, jedzie się kilka km przez lasy i pola - sprawa jest tak popularna, a mieszkańcy tak wku.....ni, że każdy ci ochoczo powie jak trafić sugeruję, żebyś ne jechała tam sama, bo ludzie pracujący tam nie są szczególnie mili i przyjaźni - mają przez nas kłopoty, jedź z kimś kogo chociaż z widzenia znają To są na pewno Maciejowice gm. Głowaczów??? to te niedaleko miasta Kozienice :crazyeye:??? Więc dlaczego w pierwszym poście tego wątku oraz na stronie www.krezel.ovh.org, (i jeszcze w kilku innych miejscach których teraz nie pamiętam)- WSZĘDZIE jest napisane :czytaj: cytuję: "MACIEJOWICE k/ SŁOMCZYNA" (czyli te podGrójcem) ??? Mój ty smutku! To ja wczoraj naszą Dolores źle poinformowałam :shake:... I jutro nasza Dolores do złych Maciejowic pojedzie Figi szukać:bigcry: Quote
Zofia.Sasza Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 No to sorki za offa, ale jakbym się nie odezwała w poniedziałek, znaczy krążę między Grójcem, a Warką. Rozwieście ogłoszenia, że zaginęłam, co? :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 zofia&sasza napisał(a):No to sorki za offa, ale jakbym się nie odezwała w poniedziałek, znaczy krążę między Grójcem, a Warką. Rozwieście ogłoszenia, że zaginęłam, co? :evil_lol: Podjedź do mnie dam ci paru kolesi z Gibalaka i ci najwyżej te pasztety na pukiel skoczą. Quote
gosia15 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 zofia&sasza napisał(a):http://img222.imageshack.us/img222/1153/picture1bl2.jpg Będę dozgonnie wdzięczna, jeśli ktoś, kto tam był powie mi, czy to są dobre Maciejowice? A jakby jeszcze mi mógł - ten ktoś - zaznaczyć gdzie jest dokładnie ten b...zal Biedrzyckiej, to już w ogóle będę zachwycona! Wg. informacji z pierwszego postu to są właściwe Maciejowice... zofia&sasza napisał(a):No to sorki za offa, ale jakbym się nie odezwała w poniedziałek, znaczy krążę między Grójcem, a Warką. Rozwieście ogłoszenia, że zaginęłam, co? :evil_lol: Znajdziemy Cię.... jak... PSA! :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 ARKA napisał(a)::roll: To chyba ta druga sunia a nie Szansa. http://www.rumbo.forall.pl/images/55.jpg Sa tez zdjecia wszystkich psiakow z klatek, w klatkach, moze zbiorcze allegro im zrobic? PROSZE!!:-( Też o tym myślałam Quote
Recommended Posts