ANETTTA Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ania W napisał(a):Ja zaczęłam na allegro wystawiać ogłoszenia "zbiorcze" - np. wszytskie amstafowate, benki, szczeniaki...To chyba trochę mniej roboty ;) benki ...tzn bernardyny tam były z tego co wiemmmmm to nie było ...... Quote
GoskaGoska Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Anetta my wystawiamy psy, ktore sa zdrowe i gotowe do adopcji i od jakiego czasu przebywajá juz w Fundacji Emir, po to by zwolnilo sie troche miejsca dla tych z Krezela. Quote
ANETTTA Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 ok ok ..ja na słowo ben tak reaguje ... Quote
Bachnach Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Isadoro , kochana , sliczna , jedyna ... będzie plakacik?? :lol: Quote
ewik16 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Kochani nic nie piszecie o tych ewentualnych plakatach czy innej formie ogłoszeń które mozna wywiesić w szkołach Gdzieś na początku forum w piątek przeczytałam o planacvh takich plakatów ale nie sposób przeczytać wszystkiego więc dajcie znać bo przecież czas tu gra ogromną rolę Quote
Isadora7 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='Bachnach']Isadoro , kochana , sliczna , jedyna ... będzie plakacik?? :lol: [quote name='ewik16']Kochani nic nie piszecie o tych ewentualnych plakatach czy innej formie ogłoszeń które mozna wywiesić w szkołach Gdzieś na początku forum w piątek przeczytałam o planacvh takich plakatów ale nie sposób przeczytać wszystkiego więc dajcie znać bo przecież czas tu gra ogromną rolę Jutro lub pojutrze najdalej podrzucę linki do plakatów i pocztówek które przygotowuję. Musze skończyć kolejną edycję cegiełki jak również cegiełke dla Velveta (+ inne aukcje). Ponawiam również pytanie czy ktoś ma możliwość drugu offsetowego? Jeżeli tak przygotuje również pod tą technikę druku. Ewik16 na kiedy konkretnie to potrzebujesz, bo mam pomysł na plan lekcji i zakładkę do książki (tylko ze zdjęciami psiaków bez zdjęć "denatów") Quote
Olga132 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 dzis odebrałam paczkę od Pani Anny Cyndeckiej Quote
ewik16 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Isadoro nie mam konkretnego terminu pojadę do szkół jak będą Pomysł z zakładkami do książek wspaniały-gratulacje Niestety nic pomóc nie mogę bo jak pisałam jestem dośc wiekowa i komputer mam opanowany tylko w podstawowych czynnościach,Jutro jak będzie ładniejsza pogoda zrobię zdjęcia mojej Nany i Miry i jak mi sie uda to tu umieszczę -są takie kochane. Mira biedaczka nauczyła się ,że jak sama czegos pod pupę nie zdobędzie to nikt jej nie da i wszystko co jest w zasięgu ząbkow delikatnie bierze i taszczy na swoje posłanie Wzruszajacy to widok ale i śmieszny zarazem Wreszcie uprządkowała mi sprawę butów które zostawiałam w różnych miejscach a teraz wiem gdzie szukać -u Miry-to tak trochę dla odpręzenia tak ciężkiego tematu Quote
Ana_Zbyska Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Nie dam rady przeczytać całego wątku, ale czy jeszcze jakieś psiaki potrzebują schronienia, jakiś dt? Quote
ARKA Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='Ana_Zbyska']Nie dam rady przeczytać całego wątku, ale czy jeszcze jakieś psiaki potrzebują schronienia, jakiś dt? TAK, PONAD 100 a conajmniej 69 z Krężla CHORYCH, w tym 9 ZAMKNIĘTYCH w KLATKACH doslownie! Quote
kahoona Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 potwierdzamy odbiór paczki od Agnieszki M.. ze Stalowej Woli: 9 szt pipet Advocata, 1 opak 400g Multivit Canic, 3 0p.Megavit Pet Calcium - dziekujemy Quote
jogi Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='kahoona']potwierdzamy odbiór paczki od Agnieszki M.. ze Stalowej Woli: 9 szt pipet Advocata, 1 opak 400g Multivit Canic, 3 0p.Megavit Pet Calcium - dziekujemy a nie ma za co:) polecam się na przyszłość Quote
EVA2406 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 j3nny napisał(a):szkoda, mialam nadzieje ze to jednak ona :-( To było do przewidzenia, bo niby jakim cudem sunia spod Tesco ( Warszawa) miała tam trafić. Jeśli z Warszawy to Paluch. Byłam w ub. tygodniu w Tesco. Widziałam ogłoszenie Figi. A kilka metrów dalej znowu stał przywiązany pies. Czy ludzie już nigdy nie zmądrzeją :angryy: Quote
ewik16 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Mimiś przeczytałam na którejś z poprzednich stron że masz na tymczasowij opiece Figę i piszesz tam że Twoja Figa jest siostrą suni która siedzi w boksie i zdjęcie jej jest w Gumtree. Cieklawa jestem czy moja suczka jest własnia siostra TWojej Wzięłam ją w sobotę z EMIRA w Oddziale Watpliwosci moje biorą sie patrząc na moją NANE która jest prawie łysa od nużeńca a ta w Gumtree wygląda na ładnie owłosioną Byc może jednak mam właśnie siostrę Twojej Pozdrawiam Quote
Aga i Eto Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 powiedzcie mi, żeby przeprowadzić jakąs zbiórke np w szkołach, instytucjach , firmach to trzeba być z ramienia jakiejś organizacji/fundacji i taki zwykły szary człowieczek może to zrobić? Quote
Panca Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 jest juz rozsylany email ze strona http://www.patyk.cad.pl/krezel robi wrazenie....:placz::placz::placz:ludzie powinni wplacac wczoraj go dostalam i tez rozesle do wielu multikoroporacji Quote
Isadora7 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='Panca']jest juz rozsylany email ze strona http://www.patyk.cad.pl/krezel robi wrazenie....:placz::placz::placz:ludzie powinni wplacac wczoraj go dostalam i tez rozesle do wielu multikoroporacji Dzisiaj będzie wieczorem uaktualnienie tej strony :) i adres nowej edycji aukcji +adres strony z psiakami. Quote
Mośka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='GoskaGoska']Anetta my wystawiamy psy, ktore sa zdrowe i gotowe do adopcji i od jakiego czasu przebywajá juz w Fundacji Emir, po to by zwolnilo sie troche miejsca dla tych z Krezela. Szczególnie zależy nam na ogłaszaniu MASUMI. Zerknijcie na moje 2 ostatnie posty: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=66706 Quote
Pluciarz Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Chyba gdzieś przeczytałam, że brakuje obroży (nie mam czasu wracać do wcześniejszych wątków). Proszę o informacje na pw: ile szt. i na jaki adres ewentualnie wysłać. Z 4 zabranych przeze mnie psiaczków 2 są już w kochających domkach i są leczone:lol:, 2 nadal w klinice i wymagają dłuższego leczenia, ale jest coraz lepiej. Trzymam kciuki za pozostałe:-(. Quote
Aga i Eto Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Pluciarz napisał(a):Chyba gdzieś przeczytałam, że brakuje obroży (nie mam czasu wracać do wcześniejszych wątków). Proszę o informacje na pw: ile szt. i na jaki adres ewentualnie wysłać. Z 4 zabranych przeze mnie psiaczków 2 są już w kochających domkach i są leczone:lol:, 2 nadal w klinice i wymagają dłuższego leczenia, ale jest coraz lepiej. Trzymam kciuki za pozostałe:-(. zerknij do pierwszego postu. Tam jest napisane ile i co :) Quote
Aga i Eto Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 czy w sprawie Masumiego kontakt na fundację EMIR i nr tel 601 300 726, 046 857 88 27 ? Przygotowałam ogłoszenia i rozwieszę w białymstoku i u mnie w Wys MAz Quote
Mośka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='Aga i Eto']czy w sprawie Masumiego kontakt na fundację EMIR i nr tel 601 300 726, 046 857 88 27 ? Przygotowałam ogłoszenia i rozwieszę w białymstoku i u mnie w Wys MAz Bardzo dziękujemy! Tak, kontakt na EMIR. Mogę poprosić takie oglosznie na emaila? [email protected] Proszę - porozwieszajcie w swoich okolicach. DOm dla MASUMIEGO oznacza 5 szans na zycie dla "Krezelakow". Quote
Recommended Posts