Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ziutka']

Mały zboczuch! Ale widać i Miśce to pasuje! :shake:
Trzeba pilnować, bo inaczej Misia będzie mamusią kolejnego , niechcianego miotu.:shake:

• Replies 576
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

watrobka i buraczki:evil_lol: krew i witaminy, a wszystko czerwone afrodyzjaki..Nie ma co sie Bobiowi dziwic.

Filip biedak nie ma innych psow. Nie daje mu, bo nie jest zaszczepiony, a i sam tez moze pozarazac. teraz bede mu te lamblie sprawdzac jeszcze:roll:

Ale filip za to skacze na moja noge:crazyeye: Tylko 2 razy ale jednak..
zeby nie bylo, ze to tylko Bobik taki "jurny chlopak" jest

Filip tez jest...choc malusi:razz:

Posted

Charly napisał(a):
watrobka i buraczki:evil_lol: krew i witaminy, a wszystko czerwone afrodyzjaki..Nie ma co sie Bobiowi dziwic.

Filip biedak nie ma innych psow. Nie daje mu, bo nie jest zaszczepiony, a i sam tez moze pozarazac. teraz bede mu te lamblie sprawdzac jeszcze:roll:

Ale filip za to skacze na moja noge:crazyeye: Tylko 2 razy ale jednak..
zeby nie bylo, ze to tylko Bobik taki "jurny chlopak" jest

Filip tez jest...choc malusi:razz:

Charly, to sá przynajmniej chlopaki, jurne jak mówisz.

Moja suka(!) od dziecka ukochala sobie mojá nogé, zwlaszcza jak lapié za telefon - jazda na nogawce murowana :oops::lol:

Posted

Z tym chlebem , to ciekawa sprawa .
Moi Paweł i Gaweł z Krzyczek chowali do legowiska suche bułki . Zbieram takie bułki na tarcie , a oni wykradali i chowali do legowisk . Nie zabierałam im tych bułek :shake:
Obaj już są w nowych domkach . To są 12 tyg szczenięta , a jedzenie dostawali w 3 miskach . I tak jedli biegając od miski do miski i łapiąc po kęsie z każdej :cool1:
Mówiłam o tych zwyczajach nowym właścicielom , i pokazałam film Oktawii .
Byli wstrząśnięci .

Posted

Wiem o Bernim , świństwo nad świństwami ! ciekawa jestem , czym sie tłumaczą ludzie , którzy go zamordowali ? mam w tej chwili u siebie jamnczego staruszka , ma chyba ze 100 lat i 3 zęby. Patrząc trzeżwo na okoliczność , powinnam go uśpić , zwłaszcza, że ktos sie go pozbyl , nie zdobyl się na eutanazj tylko zostawil go na parkingu. Jamniczek jest cudowny, to taki kochany dziadunio, chce sie cieszyc, podskakiwać ale mu to nie wychodzi. Szczeka z radości , patrzy wyblaklymi oczami.

Posted

[quote name='Rybc!a']
Mały zboczuch! Ale widać i Miśce to pasuje! :shake:
Trzeba pilnować, bo inaczej Misia będzie mamusią kolejnego , niechcianego miotu.:shake:

czy Bobi jest już rozdzielony od suk i od suk w trakcie cieczki?

Posted

[quote name='Rybc!a']

:crazyeye: no kto by pomyslal, ze kaczor zrobi sie taki nakolankowy i sliczny!

Ladne "kluseczki" mogą byc:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

oktawia6 napisał(a):
czy Bobi jest już rozdzielony od suk i od suk w trakcie cieczki?

No oktawia, bez przesady od suk wogole? Cieczkowych jak najbardziej odzielony powinien byc ale towarzystwo suczek, wogole wskazane;)

Posted

Bobi jest w pustym pokoju razem z suczkami po sterylkach, które jadą do Gdyni. Inne suczki mieszkają razem z Iwoną i jej mężem. One tylko wpadly do pokoju dlatego, że drzwi byly niedomkniete. Psy i suki nie są razem , bardzo tego pilnujemy !