Rybc!a Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Ziutka'] Mały zboczuch! Ale widać i Miśce to pasuje! :shake: Trzeba pilnować, bo inaczej Misia będzie mamusią kolejnego , niechcianego miotu.:shake: Quote
jaanna019 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Jurny chłopak z tego chucherka się zrobił :evil_lol: czym wy go dziewczyny karmicie ;) Quote
Charly Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 watrobka i buraczki:evil_lol: krew i witaminy, a wszystko czerwone afrodyzjaki..Nie ma co sie Bobiowi dziwic. Filip biedak nie ma innych psow. Nie daje mu, bo nie jest zaszczepiony, a i sam tez moze pozarazac. teraz bede mu te lamblie sprawdzac jeszcze:roll: Ale filip za to skacze na moja noge:crazyeye: Tylko 2 razy ale jednak.. zeby nie bylo, ze to tylko Bobik taki "jurny chlopak" jest Filip tez jest...choc malusi:razz: Quote
Hotel KADIF Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Dzisiaj o 19:45 w programie "Uwaga" reportaż w sprawie Krzyczek!!! Wystąpią dogomaniacy!!!! Quote
emilia2280 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Charly napisał(a):watrobka i buraczki:evil_lol: krew i witaminy, a wszystko czerwone afrodyzjaki..Nie ma co sie Bobiowi dziwic. Filip biedak nie ma innych psow. Nie daje mu, bo nie jest zaszczepiony, a i sam tez moze pozarazac. teraz bede mu te lamblie sprawdzac jeszcze:roll: Ale filip za to skacze na moja noge:crazyeye: Tylko 2 razy ale jednak.. zeby nie bylo, ze to tylko Bobik taki "jurny chlopak" jest Filip tez jest...choc malusi:razz: Charly, to sá przynajmniej chlopaki, jurne jak mówisz. Moja suka(!) od dziecka ukochala sobie mojá nogé, zwlaszcza jak lapié za telefon - jazda na nogawce murowana :oops::lol: Quote
Charly Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 twoja cockerka? cockerki sa super. tez kiedys mialam. ale zle to sie skonczylo:-( Quote
Hotel KADIF Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Mój Berniś: został wczoraj, 15.02. br,bez wiedzy dogomaniaków, poddany eutanazji!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9505737#post9505737 Quote
_beatka_ Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 moje bazarki na Bobika już się skończyły więc niedługo powinny być wpłaty:razz: jak dojdą to napiszcie proszę info na wątku, żebym mogla wysłać gadżety:razz: Quote
BIANKA1 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Z tym chlebem , to ciekawa sprawa . Moi Paweł i Gaweł z Krzyczek chowali do legowiska suche bułki . Zbieram takie bułki na tarcie , a oni wykradali i chowali do legowisk . Nie zabierałam im tych bułek :shake: Obaj już są w nowych domkach . To są 12 tyg szczenięta , a jedzenie dostawali w 3 miskach . I tak jedli biegając od miski do miski i łapiąc po kęsie z każdej :cool1: Mówiłam o tych zwyczajach nowym właścicielom , i pokazałam film Oktawii . Byli wstrząśnięci . Quote
agusiazet Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='DIF']Mój Berniś: został wczoraj, 15.02. br,bez wiedzy dogomaniaków, poddany eutanazji!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9505737#post9505737 Dlaczego????? Quote
basia0607 Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Wiem o Bernim , świństwo nad świństwami ! ciekawa jestem , czym sie tłumaczą ludzie , którzy go zamordowali ? mam w tej chwili u siebie jamnczego staruszka , ma chyba ze 100 lat i 3 zęby. Patrząc trzeżwo na okoliczność , powinnam go uśpić , zwłaszcza, że ktos sie go pozbyl , nie zdobyl się na eutanazj tylko zostawil go na parkingu. Jamniczek jest cudowny, to taki kochany dziadunio, chce sie cieszyc, podskakiwać ale mu to nie wychodzi. Szczeka z radości , patrzy wyblaklymi oczami. Quote
oktawia6 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Rybc!a'] Mały zboczuch! Ale widać i Miśce to pasuje! :shake: Trzeba pilnować, bo inaczej Misia będzie mamusią kolejnego , niechcianego miotu.:shake: czy Bobi jest już rozdzielony od suk i od suk w trakcie cieczki? Quote
Miki Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Śliczny maluszku, już na kolanach, nie na chlebie leżysz :multi::loveu: Quote
Ziutka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 oktawia6 napisał(a):czy Bobi jest już rozdzielony od suk i od suk w trakcie cieczki? Ponowię pytanie Oktawii !!! Quote
ARKA Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Rybc!a'] :crazyeye: no kto by pomyslal, ze kaczor zrobi sie taki nakolankowy i sliczny! Ladne "kluseczki" mogą byc:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ARKA Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 oktawia6 napisał(a):czy Bobi jest już rozdzielony od suk i od suk w trakcie cieczki? No oktawia, bez przesady od suk wogole? Cieczkowych jak najbardziej odzielony powinien byc ale towarzystwo suczek, wogole wskazane;) Quote
ALMA2 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 O BOBIK, jaki on śliczny - taki fajny nochal. Quote
rotek_ Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 śledzę wątek od początku.... wielkie ukłony dla Dogomaniaczek... wyprowadzacie psa na prostą Quote
basia0607 Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Bobi jest w pustym pokoju razem z suczkami po sterylkach, które jadą do Gdyni. Inne suczki mieszkają razem z Iwoną i jej mężem. One tylko wpadly do pokoju dlatego, że drzwi byly niedomkniete. Psy i suki nie są razem , bardzo tego pilnujemy ! Quote
Recommended Posts