Charly Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ten pies tu tez jest szczesliwy (bez podawania lapek;) http://pl.youtube.com/watch?v=qLXHvBFG-CI&feature=relatedoa tu tez jest szczesliwy (bez podawania lapek;) ps. kto nauczyl Bobika podawania lapki?:loveu: Quote
basia0607 Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Martwi mnie Kora. Wycieka z ran osocze z krwią. Wet powiedzial, że jest b. pocieta i tak może być. Rany goją sie dobrze. Dostaje antybiotyk. Quote
Edi100 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 basia0607 napisał(a):Martwi mnie Kora. Wycieka z ran osocze z krwią. Wet powiedzial, że jest b. pocieta i tak może być. Rany goją sie dobrze. Dostaje antybiotyk. Koruniu zdróweczka! Bobisiu:loveu: Quote
Edi100 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Bobiczku, jak sie czujesz? A jak zdrówko suńki? Quote
basia0607 Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Male suki już po cieczkach a duże po zastrzykach. Najgorszy okres Bobi przesiedzial w drugim pokoju. Teraz suczki już go nie interesują. Ma koleżanke Maxi, psa z ADHD, która wladowala mu sie do koszyka ,śpią razem , raz ona na nim drugim razem on na niej. Ale widać , że sie lubią. razem też leżą na kanapie, taka psia przyjażń.Ciesze sie , że Maxi polubiła Bobika . Przeszla horror albo ktos ją wiszał albo trafiła we wnyki. Była poderznięta bardzo głeboko,nie ufała nikomu ,zawsze stala z boku a dzięki Bobiczkowi wraca do życia. Quote
Charly Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 to sie dwie kochane (juz nie)bidulki moga grzac:loveu::loveu: ps. wykorzystam Bobika raz jeszcze. Wybacz jurny chlopaczku Fenomenalna akcja w górach. Uprowadzony pies w klinice. Dorota tego psa nie ukradla. bo ten pies nie nalezal do nikogo. Bo jak sie psa ma, to sie o niego dba (par. 1 Ustawa o posiadaniu psa z Ksiegi Dogomani) i tyle:diabloti::diabloti::diabloti: Dorotka wykonczyla swoje auto w tej akcji. Pies pilnie potrzebuje wsparcia. kazda najmniejsza wplata od wszystkich zapewni mu godne zycie. Quote
Edi100 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 basia0607 napisał(a):Male suki już po cieczkach a duże po zastrzykach. Najgorszy okres Bobi przesiedzial w drugim pokoju. Teraz suczki już go nie interesują. Ma koleżanke Maxi, psa z ADHD, która wladowala mu sie do koszyka ,śpią razem , raz ona na nim drugim razem on na niej. Ale widać , że sie lubią. razem też leżą na kanapie, taka psia przyjażń.Ciesze sie , że Maxi polubiła Bobika . Przeszla horror albo ktos ją wiszał albo trafiła we wnyki. Była poderznięta bardzo głeboko,nie ufała nikomu ,zawsze stala z boku a dzięki Bobiczkowi wraca do życia. To dobre wieści i miła taka Psia przyjażń:loveu: Quote
Edi100 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Uuuu, a gdzie nowe wieści i Bobisiu? Wybaczcie offa:(http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107038 Quote
basia0607 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 U Bobika wszystko ok. Wieczorem pierwszy leży w łóżku, lubi chlopak wygody. Powinnam sie cieszyć ale się nie cieszę ! Pamietam widok Krzyczek ! Mam szczenię ze zmiażdzoną noga u siebie. Iwona dzisiaj przyjechala do mnie podczas zmiany opatrunku. Zrobila sie blada i myslalam, że zemdleje. Dlatego sunia jest u mnie do momentu aż rana przyschnie i dlatego nie jeżdże do Bobika tak często. Quote
basia0607 Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Przyszlo 50zl z allegro od elik. Dziekuje bardzo !!! Mam pytanie ? Bobikowi już nic nie grozi, wrócil do świata żywych a ja mam u siebie taką oto biedę i tu potrzebna jest kasa, ktorej nie mam. Jeżdzę z nią do lecznicy 60 km. w obie strony a na opatrunki potrzeba dużo kasy.Wzielam ją do siebie bo miala być uśpiona przez TOZ. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=327187854 Quote
Charly Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 no i ostatecznie nie postawilas pytania?:razz: chodzi o to ze bobikowa kasa ma isc na sunie? Quote
basia0607 Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Charly napisał(a):no i ostatecznie nie postawilas pytania?:razz: chodzi o to ze bobikowa kasa ma isc na sunie? Myślalam , że wszystko jasne ! Bobik ma jeszcze pieniadze nic mu nie brakuje a to cudne psie dziecko potrzebuje pomocy ! Pytam osob, ktore wspomogly Bobiego, czy mage z jego kasy kupić opatrunki, żele dla Elzy ? Quote
Charly Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 wiec ja powiem w zastepstwie siostry mojej, ze jak najbardziej :lol: Ale to pytanie ogólnie jest chyba niepotrzebne. choc jak najbardziej zrozumiale. Quote
madziorna Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='basia0607']Przyszlo 50zl z allegro od elik. Dziekuje bardzo !!! Mam pytanie ? Bobikowi już nic nie grozi, wrócil do świata żywych a ja mam u siebie taką oto biedę i tu potrzebna jest kasa, ktorej nie mam. Jeżdzę z nią do lecznicy 60 km. w obie strony a na opatrunki potrzeba dużo kasy.Wzielam ją do siebie bo miala być uśpiona przez TOZ. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=327187854 Jutro zakupię jakąś cegiełkę... Z kasą u mnie kiepsko, ale ja od 10 zł nie zbiednieję... a jej może się przydać... :roll: Quote
jolakar Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='basia0607']Przyszlo 50zl z allegro od elik. Dziekuje bardzo !!! Mam pytanie ? Bobikowi już nic nie grozi, wrócil do świata żywych a ja mam u siebie taką oto biedę i tu potrzebna jest kasa, ktorej nie mam. Jeżdzę z nią do lecznicy 60 km. w obie strony a na opatrunki potrzeba dużo kasy.Wzielam ją do siebie bo miala być uśpiona przez TOZ. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=327187854 A czy sunia ma już założony wątek na dogo???? Strasznie musi cierpieć to biedactwo:-( Miejmy nadzieję, że uda się uratować łapkę, Basiu - tyle wysiłku wkładasz w utrzymanie przy życiu tych bidulek - wielki szacunek i buziaki dla Ciebie:buzi: Quote
madziorna Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='jolakar']A czy sunia ma już założony wątek na dogo???? Strasznie musi cierpieć to biedactwo:-( Miejmy nadzieję, że uda się uratować łapkę, Basiu - tyle wysiłku wkładasz w utrzymanie przy życiu tych bidulek - wielki szacunek i buziaki dla Ciebie:buzi: Ja już przelałam na sunię drobną kwotkę... :roll: Quote
Edi100 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Tyle okalecznych choryk pisaczków w około:( Czy to już tak zawsze będzie?:placz: Quote
jolakar Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 madziorna napisał(a):Ja już przelałam na sunię drobną kwotkę... :roll: Ja właśnie przed chwilą też przelałam parę groszy - Basiu - co z sunieczką, jak ona się czuje ??????? Czy mógłby ktoś założyć wątek dla Elzuni ????? Wtedy nie pisalibyśmy w wątku Bobisia ;) Quote
basia0607 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Mam taka sprawę. Psy z naszego Stowarzysznie są co tydzień przedstawiane do adopcji w regionalnej gazecie. Nie dysponowalam adpowiednim zdjeciem psa, ktoremu szukamy domu i wyslalam Bobiczka.Bobiego. Odezwala sie osoba , ktora go chce. Tylko , że to na wsi i dosyc daleko, tzn, 20 km.ode mnie.Pani mowi, ze jej babcia kocha psy, przeczytala ogloszenie i kazala dzwonić. Zapisalam adres ale nie wiem co robić.Dla Bobiczka wymarzylam sobie dom blisko mnie.Bobiego chce tez pani z niemiec ale to odpada. Na wszelki wypadek kiedys sprawdze dom bo może naprawde jest super jak mowila pani a mowila , że kochają psy. Quote
Charly Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 20 kilosow to jednak nie tak strasznie daleko. jak dom bylby super. Basiu, moze jednak przyznasz sie, ze Bobik zostanie u Ciebie na stale?:evil_lol::evil_lol: ps. czego mu najgoręcej życzę:lol: Quote
basia0607 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Na pewno pojade sprawdzić dom , który chce Bobisia.Dzisiaj mam dobry dzień ,wydalismy z Przytuliska Korę z Krzyczek i dużego Bialaska. Kora jest w duzym gospodarstwie. Ma bude ale nie łańcuch. Ma chodzić po posesji , po prostu pies do towarzystwa. Podaje nr.Swift PKO PL PW 62 1020 1752 0000 0502 0096 5400 Quote
rotek_ Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 20 km to nie tak dużo... ja tyle co dziennie przejeżdzałam trasę do schroniska ...na rowerze(!) 3mam kciuki Quote
Recommended Posts