Charly Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ale Bobis juz zupelnie inaczej wyglada:crazyeye:. ta mordka. Swietnie. Super robota dziewuszki:multi::multi::multi: Quote
GrubbaRybba Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Wspaniale, że Bobik zaczyna ufać człowiekowi i tuli się do pani Iwony. :loveu: Piękne łóżeczka, miseczki, i reszta. Szczęściarz z tego Bobika. Basiu, jeśli mogłaby Cię prosić o informacje, kto z allegrowiczów wpłacił pieniążki. Będę wdzięczna. Quote
basia0607 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Rybc!a']No właśnie, młodziutka, a czasu ciągle brak! :placz: Basia poprosiła mnie bym dodała te oto fotki z Lepna: Kozy Iwony, Marta i Kubuś. Kubuś mial być chlopcem, bo takiego kupowali ale po 2 m-cach zauważyli , ze to dziewczynka. Kozy są super , wszystko muszą wiedzieć i wszędzie musza być. 2 fotka , nasze male sunie , ktore mieszkają w domu i spią w łóżku. Ta duża labkowata sunia jest nowa. Własnie ją przywiozlam do Psiego Raju, błąkala sie ze zgrają psów po wsi. Chyba jest już szczenna.Podejrzewamy , że może być to pies z karambolu 9 aut Probujemy to ustalic. Quote
Diana S Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Świetne fotki... Bobiku ale masz piękne posłanko... i cała resztę...:loveu: :loveu: Quote
basia0607 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Rybc!a']I kolejne: Bobiś z wielkim oporem testuje nowe legowisko ! Iwona go probuje wygodnie ulożyć. Wyprobowal i już mu sie podobają. W plastikowym koszyku ma swoj stary kocyk , naczej by tam nie wszedl. Aggie zasponsorowala legowiska. Ja kupilam dwa , niech Aggie wybiera, ktore jest od niej ! Matalową miseczke przeslala beatka. Bobi ślicznie za prezenty dziekuje. Reszte pieniedzy trzymam na lekarza, jeszcze nie wystawil rachunku. Byl w przytulisku zaszczepić suki od cieczki i badal Bobiego. Caly czas podaje mu leki na chorobe skóry i mówi , że leczenie potrwa dlugo. Czy widzicie jak bobi przytyl ? Quote
ARKA Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 :evil_lol: tu jak rozpłaszczony kaczor:evil_lol: No widac,ze juz przytyl!! i chyba piora mu odrastaja:evil_lol: :shake: zastrzyki hormonalne to nie jest dobry pomysl!!!!:placz::placz::placz: Quote
basia0607 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Podaje ostatnie wplaty na Bobiego- Alma 2, M. Kazior i 20zl nie opisane z allegro od tuza1 ,ja zbieram na 2 psy i nie wiem na kogo te pieniadze ! Quote
Madzik93 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='basia0607']Podaje ostatnie wplaty na Bobiego- Alma 2, M. Kazior i 20zl nie opisane z allegro od tuza1 ,ja zbieram na 2 psy i nie wiem na kogo te pieniadze ! To ja :lol: Quote
Vanessa_2007 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 A może jakiś sweterek dla Psinki? [quote name='ARKA'] :evil_lol: tu jak rozpłaszczony kaczor:evil_lol: No widac,ze juz przytyl!! i chyba piora mu odrastaja:evil_lol: :shake: zastrzyki hormonalne to nie jest dobry pomysl!!!!:placz::placz::placz: Quote
_beatka_ Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 pięknie bobik w oczach:loveu: teraz ma urządzone jak król:cool3: Quote
emilia2280 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 alarm w Suwalkach! jutro pies wyláduje na ulicy lub u weta na "ostatnim wkluciu": http://www.dogomania.pl/forum/showth...102484&page=60 Quote
Charly Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 gruby Bobik. Bezczelnie dopiero teraz na jego zdjecia spojrzalam. ale przytyl chlopak. Grubolek. jaki ladny. przeciez to dopiero 2 tygodnie. Quote
basia0607 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Znam Suwalki ich sytuacje i Emdziolka. To wspaniala dzioewczyna i Szkoda , ze zostala sama. W ostateczności pozostaje schronisko p.Laerena , jest prywatne i z tego co wiem to nie mordownia ! A jaka jest przwda wiem sam Pan Bóg. Quote
jaanna019 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Bobik pięknieje w oczach z dnia na dzień :loveu: Quote
ALMA2 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Bardzo cieszy, że Bobiś ma się lepiej. Kwatuszki :Rose:dla cioteczek za opikę nad nim. Quote
moana Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 basia0607 napisał(a):Podaje ostatnie wplaty na Bobiego- Alma 2, M. Kazior i 20zl nie opisane z allegro od tuza1 ,ja zbieram na 2 psy i nie wiem na kogo te pieniadze ! tuza z Allegro to ja (tuza2, nie tuza1, ale to chyba w dalszym ciagu ja ;) Wplata byla na Bobika (cegielki). Quote
monia770 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Bobik robi się coraz ślicznijszy :loveu::loveu: Całuski dla wspaniałych cioteczek:calus::calus: Quote
basia0607 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Bobi wymiotuje po podaniu leków na regeneracje wątroby, musi brać coś innego. Specjalistyczna karmę je on i jego dobkowata koleżanka. Kora wczoraj poturbowala kota, gdyby nie pomoc zagryzlaby go. Szczekala też na kozy, musze jej szukać już domu bo boje się o zwierzęta Iwony ! Quote
auraa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 To niedobre wiadomości. Nie wszystkie zwierzęta pasują do Arki Noego :shake: Quote
Hotel KADIF Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Przepraszam, ale muszę :placz::placz::placz::placz::placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105711 Quote
fona Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Jak Bobik stoi z finansami? Potrzebna gotowka czy bazarek moze byc? Quote
oktawia6 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 pokaz slajadów - które zrobiła Follen wg mojego projektu i chwała jej za to (będzie tylko później modyfikacja tego hymnu-wg wersji orginalnej-to pieśn żałobna stworzona pierwotnie dla żołnierzy amerykańskich): KRZYCZKI-slajdy -"schronisko" dla zwierząt Quote
basia0607 Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Film o Krzyczkach zrobiony przez Oktawie jest bardzo wymowny, nie trzeba słów , wystarczy popatrzeć , Brawo Oktawio ! Szukam po allegro kojca, który chcę kupić Bobiemu. To takie skladane metalowe koło-nie moge znależć ! Mysle , aby kupic mu małą ocieploną budkę, bo wydaje mi sie , ze Bobi woli być na dworze. Drapie w drzwi i szczeka aby wyść na dwór. Wczoraj oba psy byly jeszcze raz odrobaczone. Kupilam też nastepną porcje specjalistycznej karmy, duze opakowanie witamin i szelki dla Kory. Kora poturbowala kota , jest chuda i wyjmuje szyje z obroży. Wariuje tez na widok kóz. Na razie jest zimno i mokro na wykonywanie boksow dla psow. Materialy już mamy , chęci też tylko potrzeba dobrej pogody. mam fotki Bobieg komu moge przeslac aby je umieścil, bo ja nie potrafie ! Quote
Recommended Posts