Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 576
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wspaniale, że Bobik zaczyna ufać człowiekowi i tuli się do pani Iwony. :loveu:

Piękne łóżeczka, miseczki, i reszta. Szczęściarz z tego Bobika.

Basiu, jeśli mogłaby Cię prosić o informacje, kto z allegrowiczów wpłacił pieniążki. Będę wdzięczna.

Posted

[quote name='Rybc!a']No właśnie, młodziutka, a czasu ciągle brak! :placz:

Basia poprosiła mnie bym dodała te oto fotki z Lepna:

Kozy Iwony, Marta i Kubuś. Kubuś mial być chlopcem, bo takiego kupowali ale po 2 m-cach zauważyli , ze to dziewczynka. Kozy są super , wszystko muszą wiedzieć i wszędzie musza być.

2 fotka , nasze male sunie , ktore mieszkają w domu i spią w łóżku. Ta duża labkowata sunia jest nowa. Własnie ją przywiozlam do Psiego Raju, błąkala sie ze zgrają psów po wsi. Chyba jest już szczenna.Podejrzewamy , że może być to pies z karambolu 9 aut Probujemy to ustalic.

Posted

[quote name='Rybc!a']I kolejne:

Bobiś z wielkim oporem testuje nowe legowisko ! Iwona go probuje wygodnie ulożyć. Wyprobowal i już mu sie podobają. W plastikowym koszyku ma swoj stary kocyk , naczej by tam nie wszedl.

Aggie zasponsorowala legowiska. Ja kupilam dwa , niech Aggie wybiera, ktore jest od niej !
Matalową miseczke przeslala beatka. Bobi ślicznie za prezenty dziekuje.
Reszte pieniedzy trzymam na lekarza, jeszcze nie wystawil rachunku. Byl w przytulisku zaszczepić suki od cieczki i badal Bobiego. Caly czas podaje mu leki na chorobe skóry i mówi , że leczenie potrwa dlugo.

Czy widzicie jak bobi przytyl ?

Posted

:evil_lol: tu jak rozpłaszczony kaczor:evil_lol: No widac,ze juz przytyl!! i chyba piora mu odrastaja:evil_lol:

:shake: zastrzyki hormonalne to nie jest dobry pomysl!!!!:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='basia0607']Podaje ostatnie wplaty na Bobiego- Alma 2, M. Kazior i 20zl nie opisane z allegro od tuza1 ,ja zbieram na 2 psy i nie wiem na kogo te pieniadze !

To ja :lol:

Posted

A może jakiś sweterek dla Psinki? [quote name='ARKA']

:evil_lol: tu jak rozpłaszczony kaczor:evil_lol: No widac,ze juz przytyl!! i chyba piora mu odrastaja:evil_lol:

:shake: zastrzyki hormonalne to nie jest dobry pomysl!!!!:placz::placz::placz:

Posted

Znam Suwalki ich sytuacje i Emdziolka. To wspaniala dzioewczyna i Szkoda , ze zostala sama. W ostateczności pozostaje schronisko p.Laerena , jest prywatne i z tego co wiem to nie mordownia ! A jaka jest przwda wiem sam Pan Bóg.

Posted

basia0607 napisał(a):
Podaje ostatnie wplaty na Bobiego- Alma 2, M. Kazior i 20zl nie opisane z allegro od tuza1 ,ja zbieram na 2 psy i nie wiem na kogo te pieniadze !

tuza z Allegro to ja (tuza2, nie tuza1, ale to chyba w dalszym ciagu ja ;)
Wplata byla na Bobika (cegielki).

Posted

Bobi wymiotuje po podaniu leków na regeneracje wątroby, musi brać coś innego. Specjalistyczna karmę je on i jego dobkowata koleżanka.
Kora wczoraj poturbowala kota, gdyby nie pomoc zagryzlaby go. Szczekala też na kozy, musze jej szukać już domu bo boje się o zwierzęta Iwony !

Posted

Film o Krzyczkach zrobiony przez Oktawie jest bardzo wymowny, nie trzeba słów , wystarczy popatrzeć , Brawo Oktawio !
Szukam po allegro kojca, który chcę kupić Bobiemu. To takie skladane metalowe koło-nie moge znależć ! Mysle , aby kupic mu małą ocieploną budkę, bo wydaje mi sie , ze Bobi woli być na dworze. Drapie w drzwi i szczeka aby wyść na dwór. Wczoraj oba psy byly jeszcze raz odrobaczone. Kupilam też nastepną porcje specjalistycznej karmy, duze opakowanie witamin i szelki dla Kory. Kora poturbowala kota , jest chuda i wyjmuje szyje z obroży. Wariuje tez na widok kóz. Na razie jest zimno i mokro na wykonywanie boksow dla psow. Materialy już mamy , chęci też tylko potrzeba dobrej pogody.

mam fotki Bobieg
komu moge przeslac aby je umieścil, bo ja nie potrafie !