Rybc!a Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Basia, wyślij mi fotki na emaila, ja je wstawię. Quote
jaanna019 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Strasznie chciałabym zobaczyć Bobika-przywódcę stada:) Quote
rotek_ Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 może nie doczytałam... ale bobik ile ma lat???? widać w jego oczach jeszcze isjierkę...ale wygląd zewnętrzy sugeruje że ma conjamniej kikanscie lat Quote
basia0607 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Dla tych wszystkich dogomaniaków, którym los Bobiego nie jest obojetny , myślą o nim podaje nowe wiadomości. Domowe suczki już są po cieczkach więc Bobik jest na pokojach. Uwielbia łóżka,kanapy i pościel. Ma swój babiniec , rządzi nim i nie pozwala zbliżyć się do misek. Nie stroni już od ludzi, przychodzi nawet po pokoju gdzie wszyscy siedzimy. Wprawdzie na przykurczonych łapach z opuszczoną glową ale przychodzi i merda ogonkiem.W dalszym ciągu cofa się przed wyciagnietą ręką ale poddaje glaskaniom.Bobiś jest towarzyski , rano robi obchód wszystkich psow, wita się i cieszy. Nie podchodzi tylko do labkowatej suni bo ta ma 2 male i z daleka warczy. Z Bobisiowych pieniedzy wysterylizowalam Korę . Lekarz zauważyl na dwóch sutkach nieduże guzki, powycinał je , pocerowal i kazał dawać dużo dobrego mięsa. Powiedział nam , że po jej oraganch wewnetrznych widać , że byla glodzona . Kora wraca do zdrowia i mam już domek. Zaraz będa fotki. Quote
basia0607 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Nie widać, bo wklejalam je sama pod dyktando Charly , ale coś sknocilam i wysylam jej na meila . Quote
Charly Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Basia no co Ty, ja bardzo dobrze dyktowalam:evil_lol::evil_lol::loveu: zaraz i ja sil swoich sprobuje:cool3::evil_lol: Quote
Charly Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 leze sobie.. oto ja.....Wasz wyteskniony Król Psow..Bobik:BIG: [img=http://img443.imageshack.us/img443/1731/dsc00098qa5.jpg] Quote
Charly Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 cos mi nie wyszlo? hehe, nie wyszlo. basiu bedziesz to musiala jednak przeslac gdzie indziej. hihi Bianca nie poddawaj sie Quote
BIANKA1 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 To może mnie prześlij ,póki jeszcze nie śpię :evil_lol: [email protected] Quote
BIANKA1 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Doczekałam się :multi: śliczny chłopaczek :loveu: Quote
Charly Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 bianca ja przesle, bo baska akurat ratuje szczeniora ze zmiazdzona lapa ps. przeslalam 3 zdjecia. 2 Bobik, jedna Kora dzieki:) Quote
BIANKA1 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Charly napisał(a):bianca ja przesle, bo baska ratuje szczeniora ze zmiazdzona lapa Czekam. Co się stało dzieciaczkowi ?:-( Quote
Charly Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 jest tu na forum gdzies. calkiem nowy watek. mamusia psia na lancuchu i do tego wolno biegajace szczeniorki a to wszystko opuszczone. No i teraz szczeniorkowi cos po lapce pojechalo. Malgosia 11letnia daje im chlebek szkolny i poprosila tu o pomoc. wstawie watek http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106756 Quote
BIANKA1 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 To nie jest Bobik :cool3: A to jest Bobik :loveu: To trzecie już się pojawiło :lol: Quote
basia0607 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Jakość zdjęć fatalna ale tak wyszlo. Na jednej fotce Kora na moment przed sterylką. Biedna miala duze opory przed zaśnieciem. Łapy jej sie rozjedżały, oczy zamykaly ale robila wszystko aby się nie polozyć ! teraz biedna pocerowana jak skarpetka oby wszysko dobrze sie skonczylo. Quote
ALMA2 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Cześć Bobiku. Jak on pięnie wygląda na kanapie. Fajnie, że pomału dochodzi do siebie. Bieda Kora - wracaj szybciutko do zdrowa. Pozdrowienia dla wszystkich:lol: Quote
basia0607 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Przed chwilą wrocilam od Bobiego. Na nasz widok wydał okrzyk radości , kilka razy wykonał podskoki i cieszyl sie tak jak reszta psów. Podchodzi do nas, podaje łapkę i tuli sie do rąk. Miło jest patrzeć na tego odmienionego psa ! Quote
Recommended Posts