Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 576
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pomóżcie nam szukać domu dla Pazurka z mojego podpisu- gdy on opuści Psi Raj, będziemy mogli jechać do Krzyczek lub Wejherowa po kolejne (Basiu, czytałaś o Wejherowie, tam też tragednia, psy jadły siebie na wzajem, ale wierzę, że tam będzie lepiej, bo schronisko przejęli Animalsi, a w Krzyczkach sprawa stoi !! )!

Posted

masz rację Basia z tym adresem-zaraz by Cię zarzucili w jeden dzień z połowy wsi:shake:
trzymam kciuki za Bobika i jego powrót do zdrowia!
P.S. Aggie daję Ci gwarancję, że przebywając w takim miejscu szybko byś swoje instynkty pokochała:diabloti:

Posted

super Basiu, ze Bobik ma sie lepiej. Pozdrowienia i podziekowania dla Iwonki.
Basiu, albo ja cos nie tego, albo ten link do tego psa z wydlubanymi oczami prowadzi spowrotem na strone Bobika (..no chyba, ze to taka strategia...:razz:)

Posted

Charly-jestem myślami przy Filipku:loveu:
P.S. jako ciekawostkę powiem Ci: te szczeniaczki, które widzisz mam w podpisie (Jacuś i Agatka) są u mnie ich rodzeństwo zawiozła Mrówa do Halbiny i Bianki-zanim pojechały przebywały z Filipkiem w jednym pomieszczeniu-ja Jacusia i Agatkę za pazuchę a te maluszki czekając na transport, który w miarę szybko załątwiłam były z Twoim malutkim: Filipek na trzęsących się nożynach obok te maleńkie biedactwa piszczące.....

Posted

Na Bibiego dzisiaj przyszla wplata od Marii S. B. -dziekujemy !!!!

Bobi jest zakochany w naszej Misi. Gdy slyszy ją w przedpokoju drepcze nierwowo pod drzwiami, drapie i piszczy. Zuch chłopak . Jutro jadę do Elblaga i przy okazji probię zakupy dla Bobiego.
Przyszla dla Bobiczka miseczka , sliczna , nowa , dziekujemy !

Posted

Dzieki Oktawia. Filip to chyba czuje. Taki pewniak sie robi:cool3:.

On z tymi malymi??:crazyeye: ale chyba nie obok siebie. Przeciez on taki zawszony, a te wasze szczeniorki to takie malizny jeszcze... nie moge

Posted

Charly napisał(a):

Dzieki Oktawia. Filip to chyba czuje. Taki pewniak sie robi:cool3:.

On z tymi malymi??:crazyeye: ale chyba nie obok siebie. Przeciez on taki zawszony, a te wasze szczeniorki to takie malizny jeszcze... nie moge

tutaj jest mój post:oops:: myślałam o Filipku i to o Twoim Filipku było Charly a zarazem codziennie również zaglądam do biednego Bobika-rozdwojenie:loveu:
Tak Charly: te maluszki siedziały razem z Filipciem-moje tylko 5 minut bo z kojca je wzięłam ale tamte już z kilka dni Filipek nie nadawał się na dwór no i one też nie a więcej pomieszczeń niet:roll:więc były z biednym dziadeczkiem Filipkiem razem

Posted

:razz: widze, ze wszyscy sa przepracowani i cierpia na rozdwojenie

rybcia ty tez?? a taka mlodziutka dziewczyna z Ciebie:eviltong:

niech sprostuje...to nie Filip tu na zdjeciu...to Bobik;):loveu:

Posted

Kupiam Bobiemu kilka potrzebnych rzeczy.2 legowiska-22.99 i 29.99 , miska,zabawki, kosteczki.Leki na regeneracje wątroby Hepatil, Essekiv -42 zł. Bobiczek dzisiaj mojej córce pokazal zęby !
Zrobilam kilka fotek , Ryba ma je wkleić .Bobiś podaje Iwonie łapke i tuli sie do rąk. Do mnie nie ma takiego zaufania, ale rozumię to.

Posted

[quote name='Charly']:razz: widze, ze wszyscy sa przepracowani i cierpia na rozdwojenie

rybcia ty tez?? a taka mlodziutka dziewczyna z Ciebie:eviltong:

niech sprostuje...to nie Filip tu na zdjeciu...to Bobik;):loveu:

No właśnie, młodziutka, a czasu ciągle brak! :placz:

Basia poprosiła mnie bym dodała te oto fotki z Lepna: