Alicja Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 :shake:...nie tylko polska wies .....polskie osiedla takie same ...ale zza firanek widzą wszystko :diabloti: Quote
basia0607 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 To pies z wydlubanymi oczami http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105014 Tu jest tragedia i oprawca nieznany ! Quote
Rybc!a Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Pomóżcie nam szukać domu dla Pazurka z mojego podpisu- gdy on opuści Psi Raj, będziemy mogli jechać do Krzyczek lub Wejherowa po kolejne (Basiu, czytałaś o Wejherowie, tam też tragednia, psy jadły siebie na wzajem, ale wierzę, że tam będzie lepiej, bo schronisko przejęli Animalsi, a w Krzyczkach sprawa stoi !! )! Quote
oktawia6 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 masz rację Basia z tym adresem-zaraz by Cię zarzucili w jeden dzień z połowy wsi:shake: trzymam kciuki za Bobika i jego powrót do zdrowia! P.S. Aggie daję Ci gwarancję, że przebywając w takim miejscu szybko byś swoje instynkty pokochała:diabloti: Quote
Charly Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 super Basiu, ze Bobik ma sie lepiej. Pozdrowienia i podziekowania dla Iwonki. Basiu, albo ja cos nie tego, albo ten link do tego psa z wydlubanymi oczami prowadzi spowrotem na strone Bobika (..no chyba, ze to taka strategia...:razz:) Quote
Madzik93 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Dzisiaj poszedł ode mnie przelew dla Bobika :) Quote
_beatka_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 moje obiecane bazarki dla Bobisia:multi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105411 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105410 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105409 Quote
jaanna019 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Co u Bobika? On tak szybko się zmienia na lepsze, że aż miło :loveu: Quote
oktawia6 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Charly-jestem myślami przy Filipku:loveu: P.S. jako ciekawostkę powiem Ci: te szczeniaczki, które widzisz mam w podpisie (Jacuś i Agatka) są u mnie ich rodzeństwo zawiozła Mrówa do Halbiny i Bianki-zanim pojechały przebywały z Filipkiem w jednym pomieszczeniu-ja Jacusia i Agatkę za pazuchę a te maluszki czekając na transport, który w miarę szybko załątwiłam były z Twoim malutkim: Filipek na trzęsących się nożynach obok te maleńkie biedactwa piszczące..... Quote
basia0607 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Na Bibiego dzisiaj przyszla wplata od Marii S. B. -dziekujemy !!!! Bobi jest zakochany w naszej Misi. Gdy slyszy ją w przedpokoju drepcze nierwowo pod drzwiami, drapie i piszczy. Zuch chłopak . Jutro jadę do Elblaga i przy okazji probię zakupy dla Bobiego. Przyszla dla Bobiczka miseczka , sliczna , nowa , dziekujemy ! Quote
Charly Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Dzieki Oktawia. Filip to chyba czuje. Taki pewniak sie robi:cool3:. On z tymi malymi??:crazyeye: ale chyba nie obok siebie. Przeciez on taki zawszony, a te wasze szczeniorki to takie malizny jeszcze... nie moge Quote
oktawia6 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Charly napisał(a): Dzieki Oktawia. Filip to chyba czuje. Taki pewniak sie robi:cool3:. On z tymi malymi??:crazyeye: ale chyba nie obok siebie. Przeciez on taki zawszony, a te wasze szczeniorki to takie malizny jeszcze... nie moge tutaj jest mój post:oops:: myślałam o Filipku i to o Twoim Filipku było Charly a zarazem codziennie również zaglądam do biednego Bobika-rozdwojenie:loveu: Tak Charly: te maluszki siedziały razem z Filipciem-moje tylko 5 minut bo z kojca je wzięłam ale tamte już z kilka dni Filipek nie nadawał się na dwór no i one też nie a więcej pomieszczeń niet:roll:więc były z biednym dziadeczkiem Filipkiem razem Quote
Rybc!a Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Zdjęcie Filipa z soboty: (uciekł pod piec, przestraszył się mnie) Quote
Charly Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 :razz: widze, ze wszyscy sa przepracowani i cierpia na rozdwojenie rybcia ty tez?? a taka mlodziutka dziewczyna z Ciebie:eviltong: niech sprostuje...to nie Filip tu na zdjeciu...to Bobik;):loveu: Quote
_beatka_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 cieszę sie że doszla, a nadaje się dla niego?nie za mala?:roll: Quote
Edi100 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Sercie cieszy że Bobiś ma się lepiej:loveu: Quote
Charly Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 sorki ze sie wpycham na watek Bobika. ale mamy takiego bialego piesa w Krzyczkach, http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105435 bardzo czeka na pomoc Quote
Diana S Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Mnie też cieszy równiez, że Bobik się ma lepiej....:multi: Quote
emilia2280 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Pomózcie, on nie ma czasu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105071 Quote
Charly Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 no i Bobik tez szuka stalego domciu..nadal Quote
basia0607 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Kupiam Bobiemu kilka potrzebnych rzeczy.2 legowiska-22.99 i 29.99 , miska,zabawki, kosteczki.Leki na regeneracje wątroby Hepatil, Essekiv -42 zł. Bobiczek dzisiaj mojej córce pokazal zęby ! Zrobilam kilka fotek , Ryba ma je wkleić .Bobiś podaje Iwonie łapke i tuli sie do rąk. Do mnie nie ma takiego zaufania, ale rozumię to. Quote
Rybc!a Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Charly']:razz: widze, ze wszyscy sa przepracowani i cierpia na rozdwojenie rybcia ty tez?? a taka mlodziutka dziewczyna z Ciebie:eviltong: niech sprostuje...to nie Filip tu na zdjeciu...to Bobik;):loveu: No właśnie, młodziutka, a czasu ciągle brak! :placz: Basia poprosiła mnie bym dodała te oto fotki z Lepna: Quote
basia0607 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Lece do pracy póżniej opisze zdjęcia ! Quote
ALMA2 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Pozdrawiamy Bobika, resztę stadka i oczywiście opiekunów:p. czekamy na opisy zdjęć:lol:. Quote
Recommended Posts