Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 576
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basia0607'] Kora poturbowala kota , jest chuda i wyjmuje szyje z obroży.
Basiu to najlepiej jej kupić szelki i po kłopocie - nie będzie uciekała :shake:

[quote name='basia0607'] mam fotki Bobieg
komu moge przeslac aby je umieścil, bo ja nie potrafie !
Wyslij mi zdjęcia to wstawię : [email protected]

Posted

W naszym "Psim Raju" chociaż nie ma apartamentów psy szybko odzyskują zdrowie i radośc życia. Widać to po Bobiczku, kocha Iwonę a Ona jego, Cale towarzystwo bylo wczoraj na rybach ale byl taki wrzask, że wszystkie ryby uciekly. Każdego oddanego psa przeżywam i przepraszam,że robię mu znowu krzywdę oddając w nieznane. Oj... chyba zaraz zacznę płakac ! Dlaczego muszę decydować o ich losie ?

Posted

:crazyeye:Bobik chce....trykac!:oops:już tylko nieco odżył i już!
ale chyba na kastrację nadal za słaby jest:shake:....z tyłu widzę seledynowe posłanko?:cool3:
P.S. Basiu slajdy robiła Follen-dałam tylko foty i muzykę, tytuł, powiny byc dane na końcu statystyczne-do modyfikacji jeszcze

Posted

Moj Ty Bosz:crazyeye: Wlasnie poszlam na pierwsza Bobika porownac zdjecia.
taka szybko sie zmienia, ze zapomnialam jak wygladal. Niesamowita roznica. Zawsze mnie dziwi, jak szybko mozna zniszczyc i jak szybko do zdrowia przywrocic. Nie wszystkie niestety:-( Ale Bobis niesamowity.

Ta siersc mu rosnie jak nienormalna;)

Posted

Zakończyła się aukcja cegiełkowa na allegro.
Sprzedano 164 cegiełki. Każda po 2 zł. :multi: Dziękuję wszystkim ludziom, którzy wzięli udział w aukcji. :loveu:

Basiu, pieniążki z aukcji pewni wpływają na konto. Proszę, wyślij mi dokładnie, kto i ile wpłacił.

Posted

Przepraszam za offa cioteczki (najwyżej bana dostanę bo rozsyłam gdzie się da :oops:) ale oglądajcie jutro Uwagę na TVN o 19.45 będzie reportaż o Krzyczkach.

Posted

Wzielam wydruk z banku, aktuakny, w niedziele posiedzę , wszystko wypisze i podam. Mam tak malo czasu na biurokracje a do tego mam w domu stareńkiego jamniczka, wyrzuconego wczoraj na parkingu.

Dziekujemy wszystkim za pomoc i serce okazane Bobikowi ! Nie spodziewalam sie takiej bezinteresownej pomocy od Was . Ratowalam od dawna zwierzęta ale nie mialam pojecia o istnieniu Dogo. Nie pamietam kto mi o nim powiedzial- chyba Malagos i z Wami żaden problem nie jest straszny. Dziekuje !
Z oprawcami z Krzyczek chcę sie spotkać , twarzą w twarz !
Udawalam głupią naiwną bo tak trzeba bylo. Nie chcieli nam wydać Bobika i na pewno już by nie żył. To co zobaczylam wystarczy na
oskarżenie tych co zgotowali pieklo tym najkochańszym , niewinnym .

Panie Zbyniu, mówisz pan, że nie pijesz a zionęlo od pana wódą !!!
Pokazaleś nam pan , parowniki z gotowanym żarciem, serca, watroba,- pychota. Tylko dla ilu szkieletow tego jedzenia wystarczy ?
bo na pweno nie dla wszystkich. Czekaliście tego dnia na telewizje i jedzenie bylo na pokaz bo codziennie, sloma i drewno z budy .

Posted

.

Panie Zbyniu, mówisz pan, że nie pijesz a zionęlo od pana wódą !!![/quote]

a co bys Basienko robila innego. Wsadzili Zbynia tam (celowo?). A pielegnacja tego schroniska przerasta jego mozliwosci moze nie tyle intelektualne ale emocjonalne na pewno. Zyjesz w tym piekle (tak mowil) 24 godziny na dobe. Mieszkasz tam. Nie masz nic wokół tylko te ryczące psy. Nie masz gdzie isc, nie rozumiesz czego od ciebie chca te szczekajace mordy. Co prawda jestes cwana...ale to jeszcze wszystko pogarsza.

Za to masz kolezkow. Przychodza z alkoholem za pazucha w czasie pracy. odwiedzaja cie w czasie pracy. To co nie pijesz?

Nie wiem jak to wszystko funkcjonuje w takiej np. Ostrodzie. Wiem, ze bylo bardzo zle. Teraz wyglada lepiej. Ale niezaleznie od tego. Pamietasz Baska jak zesmy tak zajechali....jak pracownicy tam zasuwali. Uwijali sie jak mrowki. A Krzyczki:shake: Tam wszyscy mieli czas. I Zbyniu i ta dziewczyna od kotow. Juz nie wspomne ze ostroda nie wiedziala o przyjezdzie, za to Krzyczki zdazyly sie przygotowac....

Posted

dawno mnie tu nie było... znaczy byłam ale tak po cichaczu ;)

zakończyły sie moje bazarki- czekam na jeszcze jedną wpłate i będzie 101 zł dla Bobiego :multi::multi: prześlę Bobikowi jak tylko wszystkie wpłaty będą u mnie :loveu: