wiga138 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 baszon napisał(a):Co u ślicznoty :) ? ja też pytam :) Quote
feliksik Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 potrącony przez auto, połamane paluszki - zapraszam do mojego znaleziska -poszukuję właściciela lub nowe DT/DS http://www.dogomania.pl/threads/208818-potrącony-złamane-paluszki-poszukujemy-DT-DS Quote
Olga7 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Zaglądam i ja codziennie,po cichu,by zobaczyć ,poczytać co slychać u dzielnego Leosia .... Quote
Marycha35 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Łubu du bu, łubu du bu;):) Poczekajmy spokojnie na wieści:) Quote
olcia80 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 i ja po cichutku śledzę i cały czas nie mogę uwierzyć w to wszystko... Trzymaj się piesku!!!! Quote
lolka Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 malibo57 napisał(a):Mam do oddania 2 kg RC Intestinalu ( ważny do 20.07.2011) - przyda się do czegoś? super :) :) bardzo by się przydała dla chłopaka :) Quote
lolka Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Leoś musiał dzisiaj opuścić dotychczasowe schronienie,ludzie u których przebywał dzisiaj wyjechali.....Beata całą wczorajszą noc nie spała główkując co by tu zrobić, bo nie za bardzo chciałyśmy aby trafił do budy, kurcze szkoda by było i ryzyko spore.......no i jest u sąsiada Beaty piętro niżej , choć nie jest to wymarzony DT (niezbyt dyspozycyjny i mało że tak powiem mobilny) to jednak jedyny na tą chwilę i pod pełną kontrolą......Leoś zaaklimatyzował się tam automatycznie, zaczął od odsypiania.....mam takie wrażenie jakby pobyt wsród innych zwierzaków mógł być dla niego stersujący chociażby w kwestii pilnowania jedzenia.....tu już nie ma konkurentów, jest sam więc nie musi uważać i być bezustannie czujnym....... niestety to nie jest DT nieograniczony czasowo, zobaczymy jak sprawy się potoczą.....oj obawiam się, że tułaczkę rozpoczyna ten nasz Leon, to bardzo niedobrze Quote
malibo57 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 lolka napisał(a):super :) :) bardzo by się przydała dla chłopaka :) Podaj mi, proszę, na PW adres, na który mogę karmę przesłać. Quote
Marycha35 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Jasna cholera, domku no!!!!!!! Się zacięło coś, na innych wątkach też cienizna...:( Quote
barnisia Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Dzień Dobry z samego rana.Dwa dni temu zapytałam czy Leoś przeżyłby podróż do Szczecina.Dwa tyg temu umarł mi mój 14 letni owczarek.Mam domek z ogrodem,w domu są koty,ale w osobnych pokojach i nie muszą się widziec z psami oraz suczka /16 kg / kundelek 9 letnia.Nie wiem jak zareaguje bo wychowana od 3 tyg życia z owczarkiem byli nierozłączni.Kiedy odwiedzają ją zaprzyjażnione suczki w miarę toleruje ale na stałe nie wiem.Jestem osobą w średnim wieku.Pracuję tylko wtedy gdy mąż potrzebuje pomocy znaczy się sporadycznie.Mieszkamy sami /dziecko dorosłe w świecie/żadnych małych dzieci w domu/cisza ,spokój .Rok temu adoptowałam z miau.pl kota z Elbląga ze schroniska imieniem Barnaba/niepełnosprawny nietrzymający moczu i kupki/można wejść na jego wątek.Proszę przemyśleć ewentualność Szczecina jeżeli nic nie trafi się bliżej i psu to nie zaszkodzi.Pozdrawiam .Małgorzata Quote
marra Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 barnisia napisał(a):Dzień Dobry z samego rana.Dwa dni temu zapytałam czy Leoś przeżyłby podróż do Szczecina.Dwa tyg temu umarł mi mój 14 letni owczarek.Mam domek z ogrodem,w domu są koty,ale w osobnych pokojach i nie muszą się widziec z psami oraz suczka /16 kg / kundelek 9 letnia.Nie wiem jak zareaguje bo wychowana od 3 tyg życia z owczarkiem byli nierozłączni.Kiedy odwiedzają ją zaprzyjażnione suczki w miarę toleruje ale na stałe nie wiem.Jestem osobą w średnim wieku.Pracuję tylko wtedy gdy mąż potrzebuje pomocy znaczy się sporadycznie.Mieszkamy sami /dziecko dorosłe w świecie/żadnych małych dzieci w domu/cisza ,spokój .Rok temu adoptowałam z miau.pl kota z Elbląga ze schroniska imieniem Barnaba/niepełnosprawny nietrzymający moczu i kupki/można wejść na jego wątek.Proszę przemyśleć ewentualność Szczecina jeżeli nic nie trafi się bliżej i psu to nie zaszkodzi.Pozdrawiam .Małgorzata Brzmi dobrze :) odezwijcie się do Pani dziewczyny :) Quote
Jasza Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Brzmi BARDZO, BARDZO dobrze.:loveu::loveu: Barnisia - witaj! Quote
sajlana Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 barnisia napisał(a):Dzień Dobry z samego rana.Dwa dni temu zapytałam czy Leoś przeżyłby podróż do Szczecina.Dwa tyg temu umarł mi mój 14 letni owczarek.Mam domek z ogrodem,w domu są koty,ale w osobnych pokojach i nie muszą się widziec z psami oraz suczka /16 kg / kundelek 9 letnia.Nie wiem jak zareaguje bo wychowana od 3 tyg życia z owczarkiem byli nierozłączni.Kiedy odwiedzają ją zaprzyjażnione suczki w miarę toleruje ale na stałe nie wiem.Jestem osobą w średnim wieku.Pracuję tylko wtedy gdy mąż potrzebuje pomocy znaczy się sporadycznie.Mieszkamy sami /dziecko dorosłe w świecie/żadnych małych dzieci w domu/cisza ,spokój .Rok temu adoptowałam z miau.pl kota z Elbląga ze schroniska imieniem Barnaba/niepełnosprawny nietrzymający moczu i kupki/można wejść na jego wątek.Proszę przemyśleć ewentualność Szczecina jeżeli nic nie trafi się bliżej i psu to nie zaszkodzi.Pozdrawiam .Małgorzata Prosiłam o numer telefonu kontaktowego, ponowiłam prośbę na pw Quote
Nutusia Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Barnisiu, wiesz co to jest PW? :) Bo widzę, że na Dogo jesteś nowa. Ja, gdy zaczynałam, nie miałam pojęcia jak to wszystko działa, ale ja jestem tępak komputerowy zawołany :) W razie czego pytaj o wszystko i witaj, Nowa Dogomaniaczko! Quote
marra Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Nutusia napisał(a):Barnisiu, wiesz co to jest PW? :) Bo widzę, że na Dogo jesteś nowa. Ja, gdy zaczynałam, nie miałam pojęcia jak to wszystko działa, ale ja jestem tępak komputerowy zawołany :) W razie czego pytaj o wszystko i witaj, Nowa Dogomaniaczko! Ja też:oops: do PW sama doszłam ale bardzo mnie intrygował skrót TZ :evil_lol: Quote
Nutusia Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 marra napisał(a):Ja też:oops: do PW sama doszłam ale bardzo mnie intrygował skrót TZ :evil_lol: Mnie też :) Podejrzenia miałam słuszne, tylko to Z zamiast Ż mnie zmyliło :) Barnisiu, rozkminiaj działanie dogo - jak mawia młodzież - i miejmy nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej - nawet gdyby Leoś znalazł domek lub DT gdzieś bliżej :) Quote
Fiera Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Nie żebym się narzucała, ale proponowałam DT dla Leosia:) Okolice Warszawy - pamiętacie? Tak jak Szczecin troszkę daleko, ale jak się na południu kraju nic nie trafi, to lepszy chyba daleko stały DT niż tułaczka po sąsiadach - chudziak potrzebuje spokoju przecież. A tak poza tym, to cieszę się bardzo, że jak na razie Leoś miewa się dobrze, mam nadzieję, że tak już będzie zawsze:) Quote
inga.mm Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Fiera napisał(a):Nie żebym się narzucała, ale proponowałam DT dla Leosia:) Okolice Warszawy - pamiętacie? Tak jak Szczecin troszkę daleko, ale jak się na południu kraju nic nie trafi, to lepszy chyba daleko stały DT niż tułaczka po sąsiadach - chudziak potrzebuje spokoju przecież. A tak poza tym, to cieszę się bardzo, że jak na razie Leoś miewa się dobrze, mam nadzieję, że tak już będzie zawsze:) no tak, ale u Ciebie sa piesy, a on źle znosi psie towarzystwo Quote
Kama83 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 a barnisia to na stale czy czasowo? jak na stale, to sadze, ze robic wizyte, w tym czasie jeszcze chlopaka odzywic troszke, uzgodnic z wetem, czy podroz mu nie zaszkodzi i wio ;) trzymam kciuki Quote
henikar Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Też zaglądam psinko do ciebie, może uda się znaleźć od razu domek stały. Quote
Jasza Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Ze Szczecina jest AlfaLS - jeżeli chodzi o wizytę ;-) Quote
Recommended Posts