Javena Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 [SIZE="4"]Zapraszam na bazarek dla Leosia.Moze cos sie uzbiera? http://www.dogomania.pl/threads/208733-Wyczy%C5%9Bcisz-lod%C3%B3wke-toalet%C4%99.Spojrzysz-na-zegarek-i-szybko-cos-usma%C5%BCysz.-)?p=16980261#post16980261 Quote
Livka Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 wiga138 napisał(a):Nie chcę być natrętna ale.....czy mogę poprosić jednak o nr konta ? Lub prosze potwierdzić , że konto Beaty B. to to na które powinnam wpłacic kasę ???? wigo138 podesłałam Ci nr konta, który dostałam od lolki :) Quote
wiga138 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Livka napisał(a):wigo138 podesłałam Ci nr konta, który dostałam od lolki :) Dzieki, wysyłam 100 Quote
kazik132 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Leoś, zdrowiejemy, zdrowiejemy! I to szybciutko:) Quote
marra Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 W takim razie nie zamartwiajmy się na zapas jego wybuchowym charakterkiem ;) pozna smak zabawy z drugim psiakiem to pokocha wszystkich !!! ;) a o człowieka napewno będzie zazdrosny to nieuniknione, dopiero jak będzie miał swojego na zawsze będzie spokojny :) Leo trzymam kciukasy :D a co dziś w uwadze ? Quote
dreag Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Bałam się dziś tu zajrzeć:shake:, ale jak zobaczyłam, że tytuł ten sam, zaryzykowałam, że może jest dobrze. Ufff:) Quote
Iv_ Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Weszłam tu z czyjegoś banerka, jestem w szoku widząc tą biedę :shake: jak można było mu to zrobić, no jak :angryy::angryy::angryy: Quote
Selenga Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 lolka napisał(a):jechał do weterynarza praktycznie nieprzytomny, obolały, praktycznie na nic nie reagował ...ale nie omieszkał na poczekalni wyskoczyć do suni aby za chwile znowu opaść całkowicie z sił......niepokojący charakterek może to miał być sygnał, że co prawda jest słaby ale jeszcze nie tak żeby można z nim było wszystko zrobić... w "dzikim" stadzie często słabe i chore zwierzęta są zagryzane, więc może on chciał instynktownie pokazać, że jeszcze walczy, jeszcze nie odchodzi... Quote
estrojek Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Jestem z zaproszenia z FB Kupiłam dla Leosia cegiełki. Kupcie chociaz po 1 sztuce .Cegiełka tylko 5 zł a ile życia można uratować w takim dzielnym ciałku. trzymam kciuki i całuje w ten piekny pyszczek. http://allegro.onet.pl/w-takim-stanie-widzialam-tylko-martw******-i1637166660.html Quote
Olga7 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Jest nadzieja,że da się uratować Leosia .a to już dużo .Powoli ,powoli ,ale jakoś Leoś nie poddaje się jednak . Quote
Odi Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Lolka, czy Leoś już został odrobaczony? Jeśli nie, to problemy z jelitami mogą być z powodu glistnicy. Duże ilości glist, a pisałaś, że wydalał je w ogromnych ilościach, mogą doprowadzić m. in. do perforacji jelit. Quote
kazik132 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 marra napisał(a):W takim razie nie zamartwiajmy się na zapas jego wybuchowym charakterkiem ;) pozna smak zabawy z drugim psiakiem to pokocha wszystkich !!! ;) a o człowieka napewno będzie zazdrosny to nieuniknione, dopiero jak będzie miał swojego na zawsze będzie spokojny :) Leo trzymam kciukasy :D a co dziś w uwadze ? Widziałam własnie zajawkę UWAGI, jest tam reportaż o zagłodzonym psiaku. Czy to będzie o Leosiu, nie wiem, ale wyglądała biedunia podobnie. Jak zobaczyłam "na żywo", rozbolał mnie brzuch:( To jednak nie to samo, co zdjęcia. A nie chce myśleć, jak bym się czuła będąc na interwencji bezpośrednio! Quote
Sarunia-Niunia Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Też widziałam tę zapowiedź i też od razu pomyślałam o Leosiu... Trzymam wciąż za Ciebie kciuki Maleńki, Odważny Leonku...:thumbs::thumbs::thumbs:... Quote
SleepingSun Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 o mój boże... ten pies z uwagi ma może tu gdzieś wątek? Jest w radomskim schronie Quote
kado Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 [quote name='SleepingSun']o mój boże... ten pies z uwagi ma może tu gdzieś wątek? Jest w radomskim schroniehttp://www.dogomania.pl/threads/208768-Zag%C5%82odzi%C5%82-psa-prawie-na-%C5%9AMIER%C4%86!!!!!-Bo-jest-chory-i-stary-i-powienien-ju%C5%BC-nie-%C5%BCy%C4%87! Dzisiaj założony, ale niestety.....:( Quote
lolka Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 wiga138 napisał(a):Nie chcę być natrętna ale.....czy mogę poprosić jednak o nr konta ? Lub prosze potwierdzić , że konto Beaty B. to to na które powinnam wpłacic kasę ???? tak, tak to Beaty Babiarz konto...jak najbardziej aktualne Quote
lolka Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Jasza napisał(a):Czy jutro w TVN UWAGA jest program o Leo? nie ...ja przynajmniej nic o tym nie wiem :) Quote
lolka Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Odi napisał(a):Lolka, czy Leoś już został odrobaczony? Jeśli nie, to problemy z jelitami mogą być z powodu glistnicy. Duże ilości glist, a pisałaś, że wydalał je w ogromnych ilościach, mogą doprowadzić m. in. do perforacji jelit. został już odrobaczony, przed tym kryzysem Quote
lolka Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 mam taka fajną fotencję Leosia z przyjaciólmi(jak już wiadomo do czasu), ale przesłaną mms-em i za diabły nie umiem wstawic na kompa......może ktos by umiał to chętnie przeslę bo naprawdę miły widok Leonarda Quote
Marycha35 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Tamtej suni z Uwagi się niestety nie udało:(:(:( Leosiu walcz kochany Przyjacielu! Quote
zebrazebra Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Leoś, trzymamy kciuki i zbieramy fanty na bazarek dla Ciebie ;) Quote
kazik132 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Obejrzałam UWAGę, nie mogę dojść do siebie:( Mój Boże, dobrze, że Leo bardziej niz ta bezimienna sunia, w porę dostał ratunek i nie dopuszczam do siebie myśli, że mogłoby sie tak skonczyć. A ta psona z głowy mi nie wychodzi, ciągle mam ja przed oczyma i nawet Jej na wątek boję sie wchodzić:( Leoś, Ty piesku zdrowiej nam i pokaż wszystkim,że jednak można i trzeba walczyć o każde życie. Jak już wyzdrowiejesz, też pokażemy Cię w UWADZE:) Quote
Marycha35 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Kazik mnie też rozwaliło......te jej oczy, oddech łapczywy, ta główka unoszona, fak!!! Quote
Recommended Posts