Jump to content
Dogomania

szok.....szok - PSI KOŚCIOTRUP - w super DT, jest powolutku szykowany do adopcji

Recommended Posts

• Replies 881
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiga138 napisał(a):
Nie chcę być natrętna ale.....czy mogę poprosić jednak o nr konta ? Lub prosze potwierdzić , że konto Beaty B. to to na które powinnam wpłacic kasę ????

wigo138 podesłałam Ci nr konta, który dostałam od lolki :)

Posted

W takim razie nie zamartwiajmy się na zapas jego wybuchowym charakterkiem ;) pozna smak zabawy z drugim psiakiem to pokocha wszystkich !!! ;) a o człowieka napewno będzie zazdrosny to nieuniknione, dopiero jak będzie miał swojego na zawsze będzie spokojny :) Leo trzymam kciukasy :D a co dziś w uwadze ?

Posted

Weszłam tu z czyjegoś banerka, jestem w szoku widząc tą biedę :shake: jak można było mu to zrobić, no jak :angryy::angryy::angryy:

Posted

lolka napisał(a):
jechał do weterynarza praktycznie nieprzytomny, obolały, praktycznie na nic nie reagował ...ale nie omieszkał na poczekalni wyskoczyć do suni aby za chwile znowu opaść całkowicie z sił......niepokojący charakterek

może to miał być sygnał, że co prawda jest słaby ale jeszcze nie tak żeby można z nim było wszystko zrobić...
w "dzikim" stadzie często słabe i chore zwierzęta są zagryzane, więc może on chciał instynktownie pokazać, że jeszcze walczy, jeszcze nie odchodzi...

Posted

Lolka, czy Leoś już został odrobaczony?
Jeśli nie, to problemy z jelitami mogą być z powodu glistnicy.
Duże ilości glist, a pisałaś, że wydalał je w ogromnych ilościach, mogą doprowadzić m. in. do perforacji jelit.

Posted

marra napisał(a):
W takim razie nie zamartwiajmy się na zapas jego wybuchowym charakterkiem ;) pozna smak zabawy z drugim psiakiem to pokocha wszystkich !!! ;) a o człowieka napewno będzie zazdrosny to nieuniknione, dopiero jak będzie miał swojego na zawsze będzie spokojny :) Leo trzymam kciukasy :D a co dziś w uwadze ?

Widziałam własnie zajawkę UWAGI, jest tam reportaż o zagłodzonym psiaku. Czy to będzie o Leosiu, nie wiem, ale wyglądała biedunia podobnie. Jak zobaczyłam "na żywo", rozbolał mnie brzuch:( To jednak nie to samo, co zdjęcia. A nie chce myśleć, jak bym się czuła będąc na interwencji bezpośrednio!

Posted

wiga138 napisał(a):
Nie chcę być natrętna ale.....czy mogę poprosić jednak o nr konta ? Lub prosze potwierdzić , że konto Beaty B. to to na które powinnam wpłacic kasę ????

tak, tak to Beaty Babiarz konto...jak najbardziej aktualne

Posted

Odi napisał(a):
Lolka, czy Leoś już został odrobaczony?
Jeśli nie, to problemy z jelitami mogą być z powodu glistnicy.
Duże ilości glist, a pisałaś, że wydalał je w ogromnych ilościach, mogą doprowadzić m. in. do perforacji jelit.

został już odrobaczony, przed tym kryzysem

Posted

mam taka fajną fotencję Leosia z przyjaciólmi(jak już wiadomo do czasu), ale przesłaną mms-em i za diabły nie umiem wstawic na kompa......może ktos by umiał to chętnie przeslę bo naprawdę miły widok Leonarda

Posted

Obejrzałam UWAGę, nie mogę dojść do siebie:(
Mój Boże, dobrze, że Leo bardziej niz ta bezimienna sunia, w porę dostał ratunek i nie dopuszczam do siebie myśli, że mogłoby sie tak skonczyć. A ta psona z głowy mi nie wychodzi, ciągle mam ja przed oczyma i nawet Jej na wątek boję sie wchodzić:(
Leoś, Ty piesku zdrowiej nam i pokaż wszystkim,że jednak można i trzeba walczyć o każde życie. Jak już wyzdrowiejesz, też pokażemy Cię w UWADZE:)