Jump to content
Dogomania

szok.....szok - PSI KOŚCIOTRUP - w super DT, jest powolutku szykowany do adopcji

Recommended Posts

• Replies 881
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='inga.mm']Właśnie podsumowałam TULINKOWY SKLEPIK i jeśli nikt nie będzie kwestionował moich propozycji, przeleję w poniedziałek 200 zł dla Leosia.
Oczywiście, jeśli dostanę konto...

Fundacja Azyl, opiekująca się Kaziem, zrzekła się dochodu z bazarku na rzecz Leosia.

[quote name='lolka']cudownie :), dziękuje najmocniej, :):) ....ciotka podam ci konto wieczorkiem , ok bo teraz muszę tu wszystko uzupełnić, podopisywać i niestety muszę za chwilę znikać

nikt niczego nie zakwestionował, mod pobłogosławił rozliczenie, jestem gotowa wysyłać kasę, tylko nadal nie dostałam konta....

Posted

[quote name='inga.mm']nikt niczego nie zakwestionował, mod pobłogosławił rozliczenie, jestem gotowa wysyłać kasę, tylko nadal nie dostałam konta....

inga.mm podesłałam Ci konto Leosia :) lolka pewnie ma kolorowy zawrót głowy ;)

Posted

2411magdalenka napisał(a):
cieszę się, że Leoś trafił do osoby z dużym serduchem..
a ten sąsiad nie chciałby go na zawsze? ;) czemu oddawać? ;)

no właśnie !! ;)

Posted

inga.mm napisał(a):
nikt niczego nie zakwestionował, mod pobłogosławił rozliczenie, jestem gotowa wysyłać kasę, tylko nadal nie dostałam konta....

o jesoo kompletnie straciłam głowę, rzeczywiście nie wysłałam.....przepraszam, już wysyłam.....mamy ostatnimi czasy taką ilość problematycznych przypadków, że już nie wyróbka, nawet ogłoszeń nie mam czasu robić i tak wiszą te psy w zawieszeniu a utrzymywać trzeba....a tak się pożaliłam nieco :)

Posted

inga.mm napisał(a):
no właśnie, chciałbym dowiedzieć się co u Leosia i czy wsparcie finansowe doszło?

słuchajcie, pieniądze podochodziły do innych obdarowanych, a tu cisza.
Nie moge zamknąć bazarku.
Prosze o potwierdzenie, że te 200 zł wpłynęło

Posted

na pw też nie odpowiada :placz:

Jasza napisał(a):
Diewczyny, skontaktujcie się z Barnisią na PW, bo nie wiadomo czy czyta wątek ;-)

Posted

A propos bazarku....będziesz jakiś robiła...? :cool3:

inga.mm napisał(a):
słuchajcie, pieniądze podochodziły do innych obdarowanych, a tu cisza.
Nie moge zamknąć bazarku.
Prosze o potwierdzenie, że te 200 zł wpłynęło