pikola Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Chyba wszyscy czekamy na cud...Zeby sie wydarzyl po raz drugi.Walcz pieseczku.Prosze.. Quote
martaipieski Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 ja tez zagladam z najdzieja a dobre wiadomości Quote
henikar Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 On nie może się poddac. Leosiu proszę.... Co się dzieje na tym świecie, ja już nie mogę słuchac ani patrzec na programy telewizyjne, straszna znieczulica. Wszędzie gdzie jestem staram się pomagac zwierzakom i niestety często patrzą na mnie jak na świra. Quote
Olga7 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 henikar napisał(a):On nie może się poddac. Leosiu proszę.... Co się dzieje na tym świecie, ja już nie mogę słuchac ani patrzec na programy telewizyjne, straszna znieczulica. Wszędzie gdzie jestem staram się pomagac zwierzakom i niestety często patrzą na mnie jak na świra. A niech widzą i wiedzą i uczą się od nas ,to w koncu może i coś do nich dotrze ? I sami zaczną inaczej postępować ,zaczną widzieć głod,pragnienie oraz cierpienie zwierząt wokol siebie a nie tylko siebie i swoje wygodne ,bezpieczne życie. Quote
2411magdalenka Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 kurczę, też myślałam, że już będą jakieś wieści... trzymaj się Leosiu.. tyle rzeczy przed Tobą.. i tyle miłości Cię otacza.. DASZ RADĘ! Quote
Fiera Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 O matko,dostałam prawie zawału i łezka się w oku kręci - biedulek kochany:( Dlaczego nie ma wieści żadnych???????????? Mam nadzieję, że wszystko będzie z Leonkiem dobrze, musi... Quote
kazik132 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 pikola napisał(a):Chyba wszyscy czekamy na cud...Zeby sie wydarzyl po raz drugi.Walcz pieseczku.Prosze.. tak, czekamy na cud! Quote
Ewa Marta Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Czy ktoś ma jakieś wiadomości? Martwi mnie ta cisza:-( Quote
zebrazebra Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Ewa Marta napisał(a):Czy ktoś ma jakieś wiadomości? Martwi mnie ta cisza:-( Właśnie... Nie mogę przestać o nim myśleć :( Quote
baszon Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Ewa Marta napisał(a):Czy ktoś ma jakieś wiadomości? Martwi mnie ta cisza:-( ...jak chyba nas wszystkich... :( Quote
Marycha35 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 O jasna cholera, dopiero przeczytałam....Piesuś walcz!!!!!! Quote
Litterka Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Dorzuciłam wydarzenie na fb. Przyszło mi coś do głowy. A może warto by było zwrócić się do różnych sklepów internetowych, dostawców, importerów karmy dla psów? Np. nasz Husse może podarowałby chociaż worek karmy? Leoś musi jeść dużo, żeby przytyć, ale musi też jeść wartościowe jedzenie. Może warto spróbować? Quote
Marycha35 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Supero pomysł, ale z Leosiem źle dziś było, czekamy na wieści.............................. Quote
lolka Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 uf, wygląda na to, że kryzys zażegnany.........jelita troszkę zastrajkowały ......kroplówki postawiły go na nogi, jutro powtórka....miał tęz robione usg z którego nic złego nie wynika....na wyniki krwi trzeba chwilkę poczekać......ale nas nastraszył, ojej.. sorki, że pisze nico chaotycznie ale o mało zawału nie dostałam i jestem zmaltretowana, ............tym bardziej, że przez jakiś nie było wiadomo co się dzieje Quote
baszon Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 :) :) :) Oj jak cudnie, że to mogłaś napisać,,, Dzięki!!! Leoś , to teraz już tylko do zdrowia marsz :D Quote
pikola Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Uff,to ide zjesc kolacje bo zoladek mi sie na supelek zawiazal.Lola dziekujemy za info.Wszyscy odetchna z ulga. Quote
inga.mm Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 czy Leonek dostaje intestinal? Jest świetny na jelita, sprawdziłam na kilku zwierzakach. I L-glutamina - odbudowuje jelita i florę No i nadal nie wiem kto rozliczy bazarek Leonkowy? Quote
inga.mm Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 A tak w ogóle: jenyyyy, będe mogła położyć sie i zasnąć. Tak sie bałam, że od netu nie odchodziłam Quote
Recommended Posts