Jump to content
Dogomania

szok.....szok - PSI KOŚCIOTRUP - w super DT, jest powolutku szykowany do adopcji

Recommended Posts

• Replies 881
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

On nie może się poddac. Leosiu proszę....
Co się dzieje na tym świecie, ja już nie mogę słuchac ani patrzec na programy telewizyjne, straszna znieczulica. Wszędzie gdzie jestem staram się pomagac zwierzakom i niestety często patrzą na mnie jak na świra.

Posted

henikar napisał(a):
On nie może się poddac. Leosiu proszę....
Co się dzieje na tym świecie, ja już nie mogę słuchac ani patrzec na programy telewizyjne, straszna znieczulica. Wszędzie gdzie jestem staram się pomagac zwierzakom i niestety często patrzą na mnie jak na świra.

A niech widzą i wiedzą i uczą się od nas ,to w koncu może i coś do nich dotrze ? I sami zaczną inaczej postępować ,zaczną widzieć głod,pragnienie oraz cierpienie zwierząt wokol siebie a nie tylko siebie i swoje wygodne ,bezpieczne życie.

Posted

O matko,dostałam prawie zawału i łezka się w oku kręci - biedulek kochany:( Dlaczego nie ma wieści żadnych???????????? Mam nadzieję, że wszystko będzie z Leonkiem dobrze, musi...

Posted

Dorzuciłam wydarzenie na fb.

Przyszło mi coś do głowy. A może warto by było zwrócić się do różnych sklepów internetowych, dostawców, importerów karmy dla psów? Np. nasz Husse może podarowałby chociaż worek karmy? Leoś musi jeść dużo, żeby przytyć, ale musi też jeść wartościowe jedzenie. Może warto spróbować?

Posted

uf, wygląda na to, że kryzys zażegnany.........jelita troszkę zastrajkowały ......kroplówki postawiły go na nogi, jutro powtórka....miał tęz robione usg z którego nic złego nie wynika....na wyniki krwi trzeba chwilkę poczekać......ale nas nastraszył, ojej..

sorki, że pisze nico chaotycznie ale o mało zawału nie dostałam i jestem zmaltretowana, ............tym bardziej, że przez jakiś nie było wiadomo co się dzieje

Posted

czy Leonek dostaje intestinal?
Jest świetny na jelita, sprawdziłam na kilku zwierzakach.
I L-glutamina - odbudowuje jelita i florę

No i nadal nie wiem kto rozliczy bazarek Leonkowy?