Jump to content
Dogomania

szok.....szok - PSI KOŚCIOTRUP - w super DT, jest powolutku szykowany do adopcji

Recommended Posts

Posted

Lolka, dawaj fotę na pewno wszystkie ciotki czekają z sercem w gardle:cool3: na 605 348 379 albo [email protected] :loveu:

[quote name='lolka']mam taka fajną fotencję Leosia z przyjaciólmi(jak już wiadomo do czasu), ale przesłaną mms-em i za diabły nie umiem wstawic na kompa......może ktos by umiał to chętnie przeslę bo naprawdę miły widok Leonarda

• Replies 881
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mam dziś czasu kompletnie, ale ciągle mi Leoś chodził po głowie, i bałam się też, że twu twu biedak nie dał rady, no i w końcu nie wytrzymałam i chociaż na chwilkę wpadłam na dogo na ten jeden wątek, i Hurrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa:) Walcz dalej Leonku, zobacz ile ciotek się zamartwiało i spać nie mogło, teraz już wszystko musi być dobrze - 3mam kciuki:)

Posted

kazik132 napisał(a):
Obejrzałam UWAGę, nie mogę dojść do siebie:(
Mój Boże, dobrze, że Leo bardziej niz ta bezimienna sunia, w porę dostał ratunek i nie dopuszczam do siebie myśli, że mogłoby sie tak skonczyć. A ta psona z głowy mi nie wychodzi, ciągle mam ja przed oczyma i nawet Jej na wątek boję sie wchodzić:(
Leoś, Ty piesku zdrowiej nam i pokaż wszystkim,że jednak można i trzeba walczyć o każde życie. Jak już wyzdrowiejesz, też pokażemy Cię w UWADZE:)

ja nawet nie chce na to patrzeć :(

Posted

dziewczyny ( i chłopaki :) ), jesli nie odpowiadam na czas na PW lub na wpisy na wątku to najmocniej przepraszam, ......nie ogarniam...to ja sierota :)

za chwilkę też uzupełnię wpłaty z prywatnego konta i "Chwili dla Pupila", a ponieważ to drugie konto przysparza kolejnej sierocie - Beacie nie lada problemy(tzn odczytanie wpłat/prowizji/datownika) to proszę o głośnie krzyki w przypadku niezgodności
nie mamy faktury ani nie znam na dzień dzisiejszy kwoty za wczorajszą interwencję weterynarza.....na dniach Beata odbierze rachunek to zminusuję saldo

ale wracając do sedna...czyli naszego Leosia .....więc jest niestety spore podejrzenie, że on ma chorą tarczycę.....świadczą o tym m.in charakterystyczne łyse plamki na pewnych częsciach ciała.....weterynarz stwierdził, że jeszcze za wcześnie na specjalne badania potwierdzające lub wykluczające tą przypadłość.....po kolejnej wizycie ma nam powiedzieć kiedy badamy, ale ogólnie tarczyca jest podejrzana

Posted

jutro też Beata idzie na rozmowę do pewnych ludzi w sprawie DT dla Leośka......niestety na dniach raj dla niego w dotychczasowym domu się kończy:shake:
pętelka na szyi , że tak powiem nam się zaciska......nie możemy nic znaleźć, jedynie hotel czyli kojec mamy do dyspozycji ale to już ostateczna ostateczność

Posted

lolka napisał(a):

ale wracając do sedna...czyli naszego Leosia .....więc jest niestety spore podejrzenie, że on ma chorą tarczycę.....świadczą o tym m.in charakterystyczne łyse plamki na pewnych częsciach ciała.....weterynarz stwierdził, że jeszcze za wcześnie na specjalne badania potwierdzające lub wykluczające tą przypadłość.....po kolejnej wizycie ma nam powiedzieć kiedy badamy, ale ogólnie tarczyca jest podejrzana
A czy to może być przyczyna chudości nadmiernej? Czy taką chorobe da się jakoś leczyć?

Posted

a teraz wpłaty

POPRZEDNIE SALDO - 1355,87 ZŁ

konto prywatne:

28.05
20 zł - Ramona W.
100 zł - Joanna J.
3 zł - Monika S.

29.05
50 zł - Stanisław M.
50 zł - Marta M.

30.05
50 zł - Elżbieta G.
150 zł - Beata J.
30 zł - Mariola J.
10 zł - Beata F.
10 zł - UULKA1108
100 zł - Anna B.
46,57 zł - Krystian CH.
60 zł - Magdalena J.
10 zł - Maria Sz.
10 zł - Łukasz G.

31.05
200 zł - Klara G.
50 zł - Agnieszka N.
100 zł - Wiga138
..............................
1049,57 zł

wpłaty z "Chwila dla Pupila"

29.05
100 zł - Stahopea.....
30 zł - JoasiaW............
30 zł - K.lukowska..............
10 zł - K.wlesznowska..............

31.05
100 zł - rita1972
...................................
270 zł minus prowizja 7,58 zł - 262,42 zł

CAŁKOWITA KWOTA : 2667,86 ZŁ

Posted

lolka napisał(a):
jutro też Beata idzie na rozmowę do pewnych ludzi w sprawie DT dla Leośka......niestety na dniach raj dla niego w dotychczasowym domu się kończy:shake:
pętelka na szyi , że tak powiem nam się zaciska......nie możemy nic znaleźć, jedynie hotel czyli kojec mamy do dyspozycji ale to już ostateczna ostateczność

Puk puk, nieśmiało przypominam o mojej propozycji DT, daleko ale nie na Kamczatce:)

Posted

Javena napisał(a):
Na jaki nr konta można wpłacać?

Zdjecie cudne!!!!!!

baszon napisał(a):
Leoś pod czujnym wzrokiem sierściastych przyjaciół :) Coś pięknego !!!

Marycha35 napisał(a):
Prawda???? Cudo:)
Przepraszam, czy Wy widzicie jakieś zdjęcie?W którym poście? Ja nic nie widzę:(
edit:
już widzę! Przepraszam. Piękne jest rzeczywiście a ja je przegapiłam!Zagapiora jestm ot i tyle;)

Posted

U mnie pobyt domowo / podwórkowy, z tym że mam własną sunię i 2 tymczaski ( w zasadzie to 4, ale 2 to szczeniaki i lada chwila wyfruną:)), a Leonek wrażliwy na inne psiaki:(