sajlana Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Lolka, dawaj fotę na pewno wszystkie ciotki czekają z sercem w gardle:cool3: na 605 348 379 albo [email protected] :loveu: [quote name='lolka']mam taka fajną fotencję Leosia z przyjaciólmi(jak już wiadomo do czasu), ale przesłaną mms-em i za diabły nie umiem wstawic na kompa......może ktos by umiał to chętnie przeslę bo naprawdę miły widok Leonarda Quote
Fiera Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Nie mam dziś czasu kompletnie, ale ciągle mi Leoś chodził po głowie, i bałam się też, że twu twu biedak nie dał rady, no i w końcu nie wytrzymałam i chociaż na chwilkę wpadłam na dogo na ten jeden wątek, i Hurrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa:) Walcz dalej Leonku, zobacz ile ciotek się zamartwiało i spać nie mogło, teraz już wszystko musi być dobrze - 3mam kciuki:) Quote
lolka Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 [quote name='sajlana']Lolka, dawaj fotę na pewno wszystkie ciotki czekają z sercem w gardle:cool3: na 605 348 379 albo [email protected] :loveu: poooszło :) Quote
lolka Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 kazik132 napisał(a):Obejrzałam UWAGę, nie mogę dojść do siebie:( Mój Boże, dobrze, że Leo bardziej niz ta bezimienna sunia, w porę dostał ratunek i nie dopuszczam do siebie myśli, że mogłoby sie tak skonczyć. A ta psona z głowy mi nie wychodzi, ciągle mam ja przed oczyma i nawet Jej na wątek boję sie wchodzić:( Leoś, Ty piesku zdrowiej nam i pokaż wszystkim,że jednak można i trzeba walczyć o każde życie. Jak już wyzdrowiejesz, też pokażemy Cię w UWADZE:) ja nawet nie chce na to patrzeć :( Quote
_Goldenek2 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Leoś niewiele większy od kotka..... Ale wygląda już o niebo lepiej. Będzie dobrze. Musi być :) Quote
Marycha35 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Lolka nie patrz, ja ryczę jak wół! A Leoś kochany:) Cudna ta uwaga reszty źwierza na nim skoncentrowana...Mądre zwierzaczki, mądre:) Quote
inga.mm Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 [quote name='sajlana']Na FOTĘ... Leoś w środku :p Co za piękny pies!!!! Teraz widać, że to pies żyjący. DT jest wspaniałe! Gratuluję! Quote
Fiera Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 [quote name='sajlana']Na FOTĘ... Leoś w środku :p A mnie się ta fotka nie chce otworzyć wogóle:( Quote
zebrazebra Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 To jest chyba najpiękniejszy widok... takie zdjęcie... Quote
lolka Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 dziewczyny ( i chłopaki :) ), jesli nie odpowiadam na czas na PW lub na wpisy na wątku to najmocniej przepraszam, ......nie ogarniam...to ja sierota :) za chwilkę też uzupełnię wpłaty z prywatnego konta i "Chwili dla Pupila", a ponieważ to drugie konto przysparza kolejnej sierocie - Beacie nie lada problemy(tzn odczytanie wpłat/prowizji/datownika) to proszę o głośnie krzyki w przypadku niezgodności nie mamy faktury ani nie znam na dzień dzisiejszy kwoty za wczorajszą interwencję weterynarza.....na dniach Beata odbierze rachunek to zminusuję saldo ale wracając do sedna...czyli naszego Leosia .....więc jest niestety spore podejrzenie, że on ma chorą tarczycę.....świadczą o tym m.in charakterystyczne łyse plamki na pewnych częsciach ciała.....weterynarz stwierdził, że jeszcze za wcześnie na specjalne badania potwierdzające lub wykluczające tą przypadłość.....po kolejnej wizycie ma nam powiedzieć kiedy badamy, ale ogólnie tarczyca jest podejrzana Quote
lolka Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 jutro też Beata idzie na rozmowę do pewnych ludzi w sprawie DT dla Leośka......niestety na dniach raj dla niego w dotychczasowym domu się kończy:shake: pętelka na szyi , że tak powiem nam się zaciska......nie możemy nic znaleźć, jedynie hotel czyli kojec mamy do dyspozycji ale to już ostateczna ostateczność Quote
kazik132 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 lolka napisał(a): ale wracając do sedna...czyli naszego Leosia .....więc jest niestety spore podejrzenie, że on ma chorą tarczycę.....świadczą o tym m.in charakterystyczne łyse plamki na pewnych częsciach ciała.....weterynarz stwierdził, że jeszcze za wcześnie na specjalne badania potwierdzające lub wykluczające tą przypadłość.....po kolejnej wizycie ma nam powiedzieć kiedy badamy, ale ogólnie tarczyca jest podejrzanaA czy to może być przyczyna chudości nadmiernej? Czy taką chorobe da się jakoś leczyć? Quote
lolka Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 a teraz wpłaty POPRZEDNIE SALDO - 1355,87 ZŁ konto prywatne: 28.05 20 zł - Ramona W. 100 zł - Joanna J. 3 zł - Monika S. 29.05 50 zł - Stanisław M. 50 zł - Marta M. 30.05 50 zł - Elżbieta G. 150 zł - Beata J. 30 zł - Mariola J. 10 zł - Beata F. 10 zł - UULKA1108 100 zł - Anna B. 46,57 zł - Krystian CH. 60 zł - Magdalena J. 10 zł - Maria Sz. 10 zł - Łukasz G. 31.05 200 zł - Klara G. 50 zł - Agnieszka N. 100 zł - Wiga138 .............................. 1049,57 zł wpłaty z "Chwila dla Pupila" 29.05 100 zł - Stahopea..... 30 zł - JoasiaW............ 30 zł - K.lukowska.............. 10 zł - K.wlesznowska.............. 31.05 100 zł - rita1972 ................................... 270 zł minus prowizja 7,58 zł - 262,42 zł CAŁKOWITA KWOTA : 2667,86 ZŁ Quote
Marycha35 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Wow, no pięknie jest:):):) To może na hotelik luksusowy Leosiowi starczy;) Quote
Javena Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Na jaki nr konta można wpłacać? Zdjecie cudne!!!!!! Quote
baszon Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Leoś pod czujnym wzrokiem sierściastych przyjaciół :) Coś pięknego !!! Quote
Fiera Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 lolka napisał(a):jutro też Beata idzie na rozmowę do pewnych ludzi w sprawie DT dla Leośka......niestety na dniach raj dla niego w dotychczasowym domu się kończy:shake: pętelka na szyi , że tak powiem nam się zaciska......nie możemy nic znaleźć, jedynie hotel czyli kojec mamy do dyspozycji ale to już ostateczna ostateczność Puk puk, nieśmiało przypominam o mojej propozycji DT, daleko ale nie na Kamczatce:) Quote
kazik132 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Javena napisał(a):Na jaki nr konta można wpłacać? Zdjecie cudne!!!!!! baszon napisał(a):Leoś pod czujnym wzrokiem sierściastych przyjaciół :) Coś pięknego !!! Marycha35 napisał(a):Prawda???? Cudo:)Przepraszam, czy Wy widzicie jakieś zdjęcie?W którym poście? Ja nic nie widzę:( edit: już widzę! Przepraszam. Piękne jest rzeczywiście a ja je przegapiłam!Zagapiora jestm ot i tyle;) Quote
Fiera Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 U mnie pobyt domowo / podwórkowy, z tym że mam własną sunię i 2 tymczaski ( w zasadzie to 4, ale 2 to szczeniaki i lada chwila wyfruną:)), a Leonek wrażliwy na inne psiaki:( Quote
Recommended Posts